thumbnail

Baanbemiddeling

NuVrachtwagen rijbewijs bemiddeling
Je hebt je vrachtwagen theorie in je pocket daarna komen je praktijklessen en daarna wil je natuurlijk een goede baan. Wat nu? Wij van Nuvrachtwagen.nl laten je niet alleen hierbij en daarom hebben we ook afspraken gemaakt met de beste rijscholen voor een voordelig tarief. Afhankelijk van je woonplaats en adres kunnen wij hierin bemiddelen en hoef jij verder niets te doen. Indien je via ons aanmeld, krijg je ook een toepasselijke korting en wordt je begeleidt naar de rijschool toe. Aanmelden via ons levert je al standaard 1 rijles gratis op.

Nuvrachtwagen.nl helpt je ook bij een baan.
En nu heb jij jouw vrachtwagen rijbewijs gehaald en wil je graag aan de slag gaan. Wat nu? Hierbij helpt Nuvrachtwagen.nl jou ook. Met onze afspraken bij verschillende bedrijven zorgen wij ervoor dat je wordt voorgeleid voor een goede sollicitatie.

Doordat wij onze cursisten met een hoge kwaliteit opleiden, sta jij al met 1 voet binnen in een bedrijf. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven, na de theorie cursus dat jij graag wilt werken en wij gaan aan de slag voor jou. Ook kijken we naar welke baan het beste bij je past en helpen we je bij de sollicitatie proces.

 

Aanmelden

WhatsApp chat