thumbnail

Over ons

Nuvrachtwagen.nl is een snelgroeiend en gespecialiseerd bedrijf in het geven van theoriecursussen voor de vrachtwagen. Door het ontwikkelen van een unieke leermethode zorgen wij bij Nuvrachtwagen.nl dat jij geen tijd hoeft te besteden om heel veel boeken en ingewikkelde teksten door te lezen. Dit komt doordat we alles uitleggen in “Jip en Janneke taal” zodat het begrijpelijk wordt voor iedereen.

Door veel herhalingen en constant makkelijke uitleg is de vrachtwagen theorie nu haalbaar voor iedereen, ook voor mensen met dyslexie en faalangst.

 

Nuvrachtwagen.nl staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen. Wij vinden dat het theorie-examen vrachtwagen onnodig moeilijk wordt gemaakt. Hier komen wij in zicht en helpen jou je theorie te behalen.

Na het behalen van je vrachtwagen theorie laten we je niet stikken, want we begeleiden je ook naar een top rijschool met korting en helpen je ook bij het vinden van een baan. Dus meld je nu aan en leun achterover, want de rest doet Nuvrachtwagen.nl

Aanmelden
WhatsApp chat