Over ons

NuVrachtwagen vrachtwagen theorie

Wie wij zijn

Nuvrachtwagen.nl is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in het geven van theoriecursussen voor de vrachtwagen.

We hebben een unieke leermethode ontwikkeld waardoor jij geen tijd hoeft te besteden aan het lezen van heel veel boeken en ingewikkelde teksten. We leggen de theorie in ‘Jip en Janneke taal’ aan je uit zodat iedereen het kan begrijpen. En zodat iedereen voor de theorie examens kan slagen!

Voor iedereen

Door veel herhalingen en constant makkelijke uitleg is de vrachtwagen theorie nu haalbaar voor iedereen, ook voor mensen met dyslexie en faalangst.

Nuvrachtwagen.nl staat voor eenvoudig, voordelig, snel en doelgericht je theorie halen voor de vrachtwagen. Wij vinden dat het theorie-examen vrachtwagen onnodig moeilijk wordt gemaakt. Hier komen wij in zicht en helpen jou je theorie te behalen.

Na het behalen van je vrachtwagen theorie laten we je niet stikken, want we begeleiden je ook naar een top rijschool met korting en helpen je ook bij het vinden van een baan. Dus meld je nu aan en leun achterover, want de rest doet Nuvrachtwagen.nl

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein