Over ons

NuVrachtwagen vrachtwagen theorie

Wie wij zijn

Nuvrachtwagen.nl is een snelgroeiend bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van theoriecursussen voor de vrachtwagen. Ons doel? Het theorie-examen toegankelijk maken voor iedereen, zonder de noodzaak om door dikke boeken en ingewikkelde teksten te worstelen. Wij geloven in een aanpak waarbij de theorie in duidelijke, begrijpelijke taal wordt uitgelegd – “Jip en Janneke taal”, zoals wij het noemen. Deze benadering maakt het mogelijk voor iedereen, inclusief mensen met dyslexie en faalangst, om met vertrouwen de theorie examens te benaderen en te slagen.

Onze Aanpak

Bij Nuvrachtwagen.nl staan eenvoud, voordeligheid, snelheid, en doelgerichtheid centraal. We zijn van mening dat het theorie-examen voor de vrachtwagen onnodig ingewikkeld wordt gemaakt. Onze unieke leermethode, die veel herhaling en constant eenvoudige uitleg omvat, maakt het behalen van je vrachtwagen theorie haalbaar voor iedereen. Na het succesvol afronden van je theorie, laten we je niet in de steek. We bieden begeleiding naar een top rijschool met korting en ondersteunen je bij het vinden van een baan.

Hoogste slagingspercentage in NL!

5/5

5/5

5/5

5/5

Uitbreiding van Onze Diensten

In onze voortdurende inspanningen om aan de behoeften van onze studenten te voldoen, zijn we trots te kunnen aankondigen dat ons aanbod nu ook NIWO opleidingen omvat. Daarnaast bieden we online vrachtwagen theoriecursussen aan, evenals een reeks theorieboeken. Deze uitbreidingen zijn ontworpen om je leerervaring nog verder te verrijken en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de vrachtwagenindustrie.

Over ons Nuvrachtwagen.nl
nuvrachtwagen.nl mobiel

Sluit Je Aan Bij Onze Gemeenschap

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je carrière en met vertrouwen je theorie-examen te halen? Meld je nu aan bij Nuvrachtwagen.nl en laat de rest aan ons over. Groei met ons mee en ontdek hoe eenvoudig en voordelig het is om je vrachtwagen theorie te behalen.

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast