Bedrijfsmanagement

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen bedrijfsmanagement via NuVrachtwagen halen

Iedereen die de Eurovergunning nodig heeft en vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg aan moet tonen, moet 6 examens afleggen bij het CBR. Een van die modules is Bedrijfsmanagement. Tijdens deze module leer je alles omtrent bedrijf het oprichten en onderhouden van een onderneming.
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

100% Succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein

Met de module Bedrijfsmanagement leer je alles over de wettelijke kant van het oprichten van een onderneming. Zo krijg je de juiste handvatten om een onderneming te starten, en met succes te onderhouden. Tijdens de module gaan we in op alle belangrijke zaken omtrent bedrijfsvoering en leer je bijvoorbeeld om een ondernemingsplan op te stellen. 

Na het volgen van de module kun jij bijvoorbeeld aangeven met welke factoren de vervoerder rekening moet houden als hij zijn prijzen bepaalt, en welke groeistrategie een ondernemer het beste kan toepassen om een bepaald resultaat te bereiken.

Tijdens het examen komen verschillende onderwerpen aan bod. Jouw kennis over het managen van een bedrijf wordt getoetst. Tijdens het examen kun je vragen krijgen over:  

 • Het oprichten van een onderneming 
 • Het opstellen van een ondernemingsplan 
 • Zekerheids- en pandrecht 
 • Faillissementsrecht 
 • Verzekeringen 
 • Belastingen 
 • Marketing
 • Aansprakelijkheid 
 • Criminaliteit 
 • Vervoersovereenkomsten 
 • Wetgeving voor ondernemingen 

Alle onderwerpen worden behandeld tijdens de cursus bedrijfsmanagement. Kies de dag die jou het beste uitkomt, volg de cursus in de ochtend op 1 van onze locaties en rond de module ‘s middags succesvol af bij het CBR.  

Het examen bedrijfsmanagement vindt plaats op het CBR. Je krijgt 60 minuten de tijd om 30 meerkeuze vragen te beantwoorden. Heb je minimaal 19 vragen goed beantwoord? Dan ben je geslaagd voor de module Bedrijfsmanagement. De vragen gaan onder andere over verzekeringen en belastingen, recht- en wetkennis en over marketing. Je ontvangt de uitslag van het examen direct. Neem een geldig identiteitsbewijs en de examenoproep mee. Van het CBR krijg je pen en papier en een digitale rekenmachine.  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan en slaag voor bedrijfsmanagement in 1 dag!

Bij NuVrachtwagen haal jij het bedrijfsmanagement diploma, met succesgarantie! Tijdens de verschillende modules leren wij jou namelijk alles wat je moet weten om het examen succesvol af te leggen. Door veelvuldige herhaling en “Jip en Janneke” uitleg maak jij de stof snel eigen. Ongeacht opleidingsniveau! Dat maakt de simpele en efficiënte lesmethode van NuVrachtwagen zo uniek. Je hebt geen voorkennis nodig – en ook geen dure of moeilijke boeken!  

100% Succesgarantie

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda