Bedrijfsmanagement

NIWO kosten
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen bedrijfsmanagement via NuVrachtwagen halen

Iedereen die de Eurovergunning nodig heeft en vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg aan moet tonen, moet 6 examens afleggen bij het CBR. Een van die modules is Bedrijfsmanagement. Tijdens deze module leer je alles omtrent bedrijf het oprichten en onderhouden van een onderneming.
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Met de module Bedrijfsmanagement leer je alles over de wettelijke kant van het oprichten van een onderneming. Zo krijg je de juiste handvatten om een onderneming te starten, en met succes te onderhouden. Tijdens de module gaan we in op alle belangrijke zaken omtrent bedrijfsvoering en leer je bijvoorbeeld om een ondernemingsplan op te stellen. 

Na het volgen van de module kun jij bijvoorbeeld aangeven met welke factoren de vervoerder rekening moet houden als hij zijn prijzen bepaalt, en welke groeistrategie een ondernemer het beste kan toepassen om een bepaald resultaat te bereiken.

Tijdens het examen komen verschillende onderwerpen aan bod. Jouw kennis over het managen van een bedrijf wordt getoetst. Tijdens het examen kun je vragen krijgen over:  

 • Het oprichten van een onderneming 
 • Het opstellen van een ondernemingsplan 
 • Zekerheids- en pandrecht 
 • Faillissementsrecht 
 • Verzekeringen 
 • Belastingen 
 • Marketing
 • Aansprakelijkheid 
 • Criminaliteit 
 • Vervoersovereenkomsten 
 • Wetgeving voor ondernemingen 

Alle onderwerpen worden behandeld tijdens de cursus bedrijfsmanagement. Kies de dag die jou het beste uitkomt, volg de cursus in de ochtend op 1 van onze locaties en rond de module ‘s middags succesvol af bij het CBR.  

Het examen bedrijfsmanagement vindt plaats op het CBR. Je krijgt 60 minuten de tijd om 30 meerkeuze vragen te beantwoorden. Heb je minimaal 19 vragen goed beantwoord? Dan ben je geslaagd voor de module Bedrijfsmanagement. De vragen gaan onder andere over verzekeringen en belastingen, recht- en wetkennis en over marketing. Je ontvangt de uitslag van het examen direct. Neem een geldig identiteitsbewijs en de examenoproep mee. Van het CBR krijg je pen en papier en een digitale rekenmachine.  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan en slaag voor bedrijfsmanagement in 1 dag!

Bij NuVrachtwagen haal jij het bedrijfsmanagement diploma, met succesgarantie! Tijdens de verschillende modules leren wij jou namelijk alles wat je moet weten om het examen succesvol af te leggen. Door veelvuldige herhaling en “Jip en Janneke” uitleg maak jij de stof snel eigen. Ongeacht opleidingsniveau! Dat maakt de simpele en efficiënte lesmethode van NuVrachtwagen zo uniek. Je hebt geen voorkennis nodig – en ook geen dure of moeilijke boeken!  

Nu in 1 dag! 95% slaagt in 1 keer!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda