Vrachtwagen theorie halen in Maastricht – in 1 dag

€330
€250
INCL. BTW AND EXAMEN

Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen binnen 1 dag hun vrachtwagen theorie halen bij NuVrachtwagen

 • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag
 • Geen wachtrijen
 • Persoonlijke aandacht
 • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
 • Alles in 1 pakket
 • Alles wordt geregeld van A tot Z
 • Ook op zaterdag mogelijk
 • We bieden een totaalpakket aan

Ben jij de volgende geslaagde?

Facebook

“ Super korte maar krachtige les gehad in de ochtend en in de middag gelijk op voor examen iedereen geslaagd  👍

Google

“Ben voor alle 3 geslaagd in een keer en ze zijn de goedkoopste en beste van nl ! “

Google

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een manier dat je het gewoon leuk vindt om te leren. Thanks bro voor alles👍“

Facebook

“ Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!!
Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg
Zeker een enorme aanrader“

Facebook

“ Super korte maar krachtige les gehad in de ochtend en in de middag gelijk op voor examen iedereen geslaagd  👍

Google

“Ben voor alle 3 geslaagd in een keer en ze zijn de goedkoopste en beste van nl ! “

Google

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een manier dat je het gewoon leuk vindt om te leren. Thanks bro voor alles👍“

Facebook

“ Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!!
Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg
Zeker een enorme aanrader“

Hoe werkt het?

 1. Kies de cursus die je wilt volgen.
 2. Kies de locatie waar je de Vrachtwagen Theorie Cursus bij wilt volgen.
 3. Kies de datum en vul je gegevens in. (LET OP! Voornamen en achternaam zoals beschreven in je paspoort)
 4. Doe een aanbetaling van €50,- zodat je 100% kunt deelnemen aan de cursus (niet verplicht).
 5. Wees aanwezig en let goed op, en slaag in 1 dag voor je vrachtwagen theorie.

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus. Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum.

Vrachtwagen theorie in Maastricht binnen 1 dag behalen

Wil jij al in één dag jouw vrachtwagen theorie in Maastricht behalen, zodat je snel kunt beginnen aan de praktijklessen? Dan staat NuVrachtwagen voor jou klaar! Hier krijg je een dag lang intensieve begeleiding, zodat je jouw theorie examens snel kunt halen. Voor het vrachtwagen rijbewijs heb je drie theorie examens nodig, die je elk succesvol moet afronden. Dit kan veel tijd kosten, maar niet als je voor NuVrachtwagen kiest!

Vrachtwagen theorie in Maastricht

Kennis over wetgeving en regelgeving

Als je vrachtwagenchauffeur in Maastricht wilt worden, heb je veel kennis nodig. Deze kennis gaat verder dan alleen de verkeersregels uit het hoofd leren. Bij de vrachtwagen theorie komen lastige onderwerpen voorbij als: wetgeving, regelgeving, gedragsregels en techniek. Er worden ook gelijk praktijkvragen gesteld, zodat je het geleerde ook in de praktijk kunt toepassen. Onze professionele medewerkers weten precies wat jij moet kennen en kunnen om de theorie examens te halen. Daardoor kunnen zij jou goed ondersteunen en heb je garantie op een succesvolle afronding van de examens.

RV1, V2C en 43C met code 95

Voor het vrachtwagen rijbewijs moet je dus drie theorie examens behalen. Dit zijn RV1, V2C en V3C met code 95. Bij het RV1 examen gaan de vragen over de gedragsregels, de verkeerswetgeving en vragen met betrekking tot werking verkeerstechniek. Het onderdeel V2C betreft de onderwerpen: veiligheid, milieu, bepalingen van de arbeidstijdenwet en het arbeidstijdenbesluit die van toepassing zijn. V3C met code 95 sluit nauw aan op het V2C examen en is een aanvullend theorie-examen, maar dan in de vorm van praktijkvragen.

De eerste twee examens bestaan uit 50 meerkeuzevragen. Hier moet je er minstens 40 van goed hebben. Het derde examen heeft 45 praktijkvragen. Wij zijn zeer bekend met deze examens, en hebben alles in huis om jou in één dag voor het examen te laten slagen. Als je alle onderdelen voor je vrachtwagen theorie succesvol hebt afgerond, heb je in totaal 100 theorievragen en 45 praktijkvragen beantwoord. Met de theorie zit het dan wel goed!

Het overzicht van de vrachtwagen theorie in Maastricht bij NuVrachtwagen:

 • RV1: verplicht examen wanneer je rijbewijs C en D wilt halen
 • V2C: verplicht examen voor rijbewijs C1 en C met code 95
 • V3C: verplicht examen voor rijbewijs C met code 95

 

Voorbeeldvragen

Welke vragen kun je zoal verwachten bij een examen? Een voorbeeld van een theorie vraag is:

Wat wordt in een vierslag-dieselmotor tijdens de compressieslag samengeperst?

 • Brandstof
 • Lucht
 • Brandstof en lucht

Het juiste antwoord is B. Lucht.

Een voorbeeld van een praktijkvraag:

Om 06:00 uur komt vrachtwagenchauffeur Frank op de zaak. Hij controleert de trekker om vervolgens te vertrekken om omstreeks 06:15 uur naar een verhuurbedrijf om een oplegger op te gaan halen. Deze oplegger staat al klaar. Is het een taak van Frank om de oplegger aan te koppelen?

Antwoord: Ja, dit is een van de taken van de chauffeur.

 

De bijzondere lesmethode van NuVrachtwagen

Wanneer je het vrachtwagen rijbewijs in Maastricht wilt halen, dien je veel theorie te beheersen. Bij NuVrachtwagen heb je die theorie binnen 1 dag geleerd. Wij bieden een leeromgeving aan die ervoor zorgt dat alle stof op een logische en duidelijke manier wordt overgebracht. Doordat je de juiste begeleiding krijgt en het overzicht kan behouden behaal jij de vrachtwagen theorie in Maastricht binnen 1 dag op een efficiënte en correcte manier. De snelheid gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Wij stellen het belang van de deelnemer altijd voorop.

Je vrachtwagen theorie in Maastricht halen? Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Direct aanmelden

Geen boeken en zonder te blokken

Bij onze eendaagse cursus voor vrachtwagen theorie in Maastricht komen geen boeken aan te pas. Ook hoeft er niet gestreden te worden om het theorie examen te halen. In plaats daarvan geven wij je persoonlijke aandacht en goede begeleiding en passen we ons aan door bijvoorbeeld extra uitleg te geven. Maar het belangrijkste is: wij dragen onze kennis en ervaring aan jou over.

Zodoende kun je alle stof met gemak tot je nemen en blijft de theorie beter hangen. Je hebt de vrachtwagen theorie niet nodig om te slagen voor je examen, je hebt het nodig om een goede chauffeur te worden en de regels te kennen tijdens het rijden op de vrachtwagen.

Uitleg vrachtwagen theorie

Vrachtwagen rijbewijs halen in Maastricht

De theoriecursus is een onderdeel van onze vrachtwagen opleiding. De opleiding tot vrachtwagen kun je in zijn geheel bij ons volgen. Nadat je het theorie examen gehaald hebt, volgt logischerwijs het praktijkgedeelte. Voordat je hieraan mag deelnemen, hoor je een medische keuring te doorlopen.

In de tussentijd helpen we je met het vinden van de juiste rijschool in Maastricht. Dankzij onze uitgebreide netwerk en adressenbestand vinden we altijd een rijschool die past bij jouw manier van leren. Pas als je al deze stappen hebt doorlopen, kun jij op voor het vrachtwagen rijbewijs in Maastricht. Tot slot: als je slaagt voor het vrachtwagen rijbewijs, kunnen wij je helpen aan een baan als vrachtwagenchauffeur.

Meld je aan voor onze vrachtwagen theorie in Maastricht

Woon je in of rond Maastricht en wil je graag vrachtwagenchauffeur worden? Volg dan de vrachtwagen opleiding bij NuVrachtwagen. Met de eendaagse cursus voor vrachtwagen theorie verspil je geen tijd en kun je gelijk door naar het examen. Ook kun je daarna eerder beginnen met de rijlessen. Als je de aanmelding bij de rijschool via ons geregeld, krijg je standaard één rijles gratis.

Kies voor theorie begeleiding bij NuVrachtwagen!

Behaal jouw theorie examens in één dag door de intensieve begeleiding van NuVrachtwagen. Je kunt hierna snel beginnen met de praktijklessen. Wij kunnen jou ook van dienst zijn als het gaat om nascholing met code 95, de medische keuring, het vinden van een passende rijschool en eventuele baanbemiddeling.

Vraag direct jouw theorie examens aan via onze website. Wij garanderen jou dat je door onze persoonlijke begeleiding de examens snel en zonder problemen kunt behalen. Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Je mag gerust contact opnemen via 085 064 53 89 of stuur een e-mail naar e-mail.

 

Direct aanmelden

WhatsApp chat