Code 95 opleidingen Amsterdam

Code 95 opleidingen Amsterdam

Op zoek naar code 95 opleidingen in Amsterdam? Bestuur jij beroepsmatig een vrachtwagen? Dan is de code 95 verplicht. Het gaat om 35 uur nascholing na het halen van jouw rijbewijs C of D. De code is 5 jaar geldig en moet dan ook elke 5 jaar verlengen worden door nascholing te volgen. Met de code 95 toon jij aan dat je over de juiste kennis beschikt om een voertuig te besturen. Behaal jouw code 95 snel met een cursus van Nuvrachtwagen! Tijdens de cursus maak jij de stof snel eigen door onze effectieve lesmethoden.

  • Snel jouw code 95 op zak!
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Ons team regelt alles voor je!
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Met onze effectieve e-learning bespaar je een hoop tijd!

Code 95 opleidingen in Amsterdam: op locatie of via e-learning

Volg een van onze code 95 opleidingen in Amsterdam op jouw manier. Meteen met al je collega’s de cursus volgen? Ga dan voor een cursus op locatie. Zo bespaar je niet alleen tijd maar zorg je er ook voor dat jij en je collega’s meteen over de juiste kennis beschikken. Na afloop van de cursus kan iedereen hun code 95 aanvragen. Het is ook mogelijk om via e-learning jouw code 95 te behalen. Voordeel daarvan is dat je het leren van de theorie kan combineren met je huidige werk. Je leert op het moment dat het jouw het beste uitkomt.

Daarom jouw code 95 bij ons behalen

Kies je voor onze code 95 opleidingen in Amsterdam, dan kun je altijd rekenen op lessen van deskundige instructeurs en een zeer fijne leermethode. We zorgen ervoor dat je in korte tijd alle informatie eigen kunt maken door dit op een professionele en overzichtelijke manier te vertellen. We zorgen ervoor dat je de theorie écht kent, zodat jij je examen snel haalt én veilig de weg op kan. Al meer dan 1000 cursisten kozen ervoor hun code 95 te behalen bij Nuvrachtwagen. Ben jij de volgende?

Kies voor een van onze code 95 opleidingen in Amsterdam

Code 95 opleiding in Amsterdam halen? Wacht niet langer en haal je code 95 snel en efficiënt. Nuvrachtwagen staat voor je klaar. Meld je aan voor onze cursus en volg de nascholing eenvoudig online of op locatie. Aan jou de keus! Heb je vragen over de code 95 nascholing of wil je meer weten over de cursus? Neem gerust contact met ons op via 085 064 53 89, per e-mail, of via het contactformulier op onze website.

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast