Code 95 opleidingen Amsterdam

Code 95 opleidingen Amsterdam

Op zoek naar code 95 opleidingen in Amsterdam? Bestuur jij beroepsmatig een vrachtwagen? Dan is de code 95 verplicht. Het gaat om 35 uur nascholing na het halen van jouw rijbewijs C of D. De code is 5 jaar geldig en moet dan ook elke 5 jaar verlengen worden door nascholing te volgen. Met de code 95 toon jij aan dat je over de juiste kennis beschikt om een voertuig te besturen. Behaal jouw code 95 snel met een cursus van Nuvrachtwagen! Tijdens de cursus maak jij de stof snel eigen door onze effectieve lesmethoden.

  • Snel jouw code 95 op zak!
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Ons team regelt alles voor je!
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Met onze effectieve e-learning bespaar je een hoop tijd!

Code 95 opleidingen in Amsterdam: op locatie of via e-learning

Volg een van onze code 95 opleidingen in Amsterdam op jouw manier. Meteen met al je collega’s de cursus volgen? Ga dan voor een cursus op locatie. Zo bespaar je niet alleen tijd maar zorg je er ook voor dat jij en je collega’s meteen over de juiste kennis beschikken. Na afloop van de cursus kan iedereen hun code 95 aanvragen. Het is ook mogelijk om via e-learning jouw code 95 te behalen. Voordeel daarvan is dat je het leren van de theorie kan combineren met je huidige werk. Je leert op het moment dat het jouw het beste uitkomt.

Daarom jouw code 95 bij ons behalen

Kies je voor onze code 95 opleidingen in Amsterdam, dan kun je altijd rekenen op lessen van deskundige instructeurs en een zeer fijne leermethode. We zorgen ervoor dat je in korte tijd alle informatie eigen kunt maken door dit op een professionele en overzichtelijke manier te vertellen. We zorgen ervoor dat je de theorie écht kent, zodat jij je examen snel haalt én veilig de weg op kan. Al meer dan 1000 cursisten kozen ervoor hun code 95 te behalen bij Nuvrachtwagen. Ben jij de volgende?

Kies voor een van onze code 95 opleidingen in Amsterdam

Code 95 opleiding in Amsterdam halen? Wacht niet langer en haal je code 95 snel en efficiënt. Nuvrachtwagen staat voor je klaar. Meld je aan voor onze cursus en volg de nascholing eenvoudig online of op locatie. Aan jou de keus! Heb je vragen over de code 95 nascholing of wil je meer weten over de cursus? Neem gerust contact met ons op via 085 064 53 89, per e-mail, of via het contactformulier op onze website.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein