Code 95 e-learning

code 95 elearning

Code 95 is een verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. In een periode van 5 jaar is het noodzakelijk dat jij minimaal 35 uur aan nascholing volgt. Om je dit zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we bij NuVrachtwagen een Code 95 e-learning. Met onze Code 95 e-learning pak jij je nascholing op de meest efficiënte manier op. Ben je benieuwd naar de voordelen van deze manier van leren? Lees dan hier alles.

Waarom de Code 95 e-learning van NuVrachtwagen volgen?

E-learning is een snelle en efficiënte manier om te voldoen aan de nascholingsplicht. Je volgt 4,5 uur thuisstudie achter de computer en 3 uur klassikale theorie. De code 95 nascholing hoeft niet als pakket afgenomen te worden. Chauffeurs kunnen ook losse cursussen bij ons volgen. NuVrachtwagen biedt:

  • Persoonlijke aandacht
  • Alles in 1 pakket
  • Simpele en effectieve lesmethode
  • Verlening van Code 95 binnen 1 week
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland

Het halen van een Code 95-certificaat met Code 95 e-learning

Code 95 is een basiskwalificatie die bedoeld is om de vakbekwaamheid van de chauffeurs te behouden. Het behalen van dit certificaat is verder niet moeilijk. 35 uur klinkt in theorie misschien wat veel, maar dit zal in de praktijk erg meevallen. Het is goed om te weten dat we via NuVrachtwagen een efficiënte methode hanteren om jou je Code 95-certificaat zo snel mogelijk te laten halen. Door middel van Code 95 e-learning heb jij je Code 95-certificaat binnen no time op zak!

De kosten van een Code 95-certificaat

Aan het halen van een Code 95-certificaat zitten wel wat kosten verbonden. Voor Code 95 e-learning betaal je bij NuVrachtwagen €150,- per cursus. De praktijkles rijoptimalisatie kost €254,-. Het is mogelijk om de praktijklessen op een locatie naar keuze te volgen. Zo kun jij dit al je werknemers of collega’s in één keer laten doen en bespaar je een hoop tijd!

Aanmelden voor de Code 95 cursus

Je kunt je voor onze Code 95 e-learning en -praktijkcursus eenvoudig online aanmelden. Na ontvangst van jouw aanmelding, ontvang je een bevestiging met daarop alle informatie die je nodig hebt. Meld je je voor meer mensen aan? Let dan goed op of iedereen vermeld staat in de bevestiging. Zo voorkomen we misverstanden. We wensen je veel succes met het behalen van jouw Code 95-certificaat!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein