Code 95 e-learning

code 95 elearning

Code 95 is een verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. In een periode van 5 jaar is het noodzakelijk dat jij minimaal 35 uur aan nascholing volgt. Om je dit zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we bij NuVrachtwagen een Code 95 e-learning. Met onze Code 95 e-learning pak jij je nascholing op de meest efficiënte manier op. Ben je benieuwd naar de voordelen van deze manier van leren? Lees dan hier alles.

Waarom de Code 95 e-learning van NuVrachtwagen volgen?

E-learning is een snelle en efficiënte manier om te voldoen aan de nascholingsplicht. Je volgt 4,5 uur thuisstudie achter de computer en 3 uur klassikale theorie. De code 95 nascholing hoeft niet als pakket afgenomen te worden. Chauffeurs kunnen ook losse cursussen bij ons volgen. NuVrachtwagen biedt:

  • Persoonlijke aandacht
  • Alles in 1 pakket
  • Simpele en effectieve lesmethode
  • Verlening van Code 95 binnen 1 week
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland

Het halen van een Code 95-certificaat met Code 95 e-learning

Code 95 is een basiskwalificatie die bedoeld is om de vakbekwaamheid van de chauffeurs te behouden. Het behalen van dit certificaat is verder niet moeilijk. 35 uur klinkt in theorie misschien wat veel, maar dit zal in de praktijk erg meevallen. Het is goed om te weten dat we via NuVrachtwagen een efficiënte methode hanteren om jou je Code 95-certificaat zo snel mogelijk te laten halen. Door middel van Code 95 e-learning heb jij je Code 95-certificaat binnen no time op zak!

De kosten van een Code 95-certificaat

Aan het halen van een Code 95-certificaat zitten wel wat kosten verbonden. Voor Code 95 e-learning betaal je bij NuVrachtwagen €150,- per cursus. De praktijkles rijoptimalisatie kost €254,-. Het is mogelijk om de praktijklessen op een locatie naar keuze te volgen. Zo kun jij dit al je werknemers of collega’s in één keer laten doen en bespaar je een hoop tijd!

Aanmelden voor de Code 95 cursus

Je kunt je voor onze Code 95 e-learning en -praktijkcursus eenvoudig online aanmelden. Na ontvangst van jouw aanmelding, ontvang je een bevestiging met daarop alle informatie die je nodig hebt. Meld je je voor meer mensen aan? Let dan goed op of iedereen vermeld staat in de bevestiging. Zo voorkomen we misverstanden. We wensen je veel succes met het behalen van jouw Code 95-certificaat!

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast