Code 95 verlengen?

code-95-verlengen

Wil jij jouw code 95 verlengen? Dat doe je het snelst bij Nuvrachtwagen! Wij bieden diverse code 95 cursussen aan, waarmee je op een effectieve manier alle stof leert die je nodig hebt. Volgens de Europese regelgeving zijn beroepschauffeurs verplicht om elke 5 jaar ten minste 35 uur nascholing te volgen. Dit is verplicht voor het beroepsmatig besturen van alle voertuigen waarvoor een rijbewijs C of D benodigd is. Van de 35 uur die er aan nascholing besteedt wordt, dient één cursusdag uit praktijktraining te bestaan. 

  • Code 95 verlengen in 1 week 
  • Geen wachtrijen 
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen 
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode 
  • Alles wordt voor jou geregeld 
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 
  • Bespaar tijd met onze effectieve E-Learning

Code 95 verlengen: zo werkt het 

Jouw code 95 verlengen kun je bij Nuvrachtwagen op verschillende manieren doen. Zo kunnen wij de medewerkers van jouw bedrijf een nascholingscursus geven. Zo bespaar je flink wat tijd en kun je ervoor zorgen dat de kennis van jouw medewerkers bijgespijkerd wordt. Na afloop van de nascholingscursus ontvangen de kandidaten een speciaal certificaat. Je kunt ook zelf de nascholing volgen via onze e-learning. Zo combineer je de cursus met je baan en oefen je wanneer jou dat uitkomt. 

Daarom kiezen voor Nuvrachtwagen 

Waarom jouw code 96 verlengen bij Nuvrachtwagen? Omdat je bij ons verzekerd bent van de beste cursussen en deskundige instructeurs. We zorgen er niet alleen voor dat je in snel slaagt voor het examen maar ook dat je de theorie écht kent. Zodat jij snel en veilig op weg kunt. Al meer dan 1000+ cursisten gingen je voor en kozen voor bijscholing bij Nuvrachtwagen. Kies jij ook voor het verlengen van jouw code 95 bij ons?  

Direct jouw code 95 verlengen? Meld je nu aan! 

Wil jij direct jouw code 96 verlengen? Meld je dan meteen aan bij Nuvrachtwagen! Ook wanneer je vragen hebt kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen via:  085 064 53 89 of mailen naar info@nuvrachtwagen.nl. Kies ook voor snel jouw code 95 verlengen, snel en efficiënt. Zodat jij in no-time weer de weg op kan.  

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast