Wegvervoer goederen 1

NIWO kosten
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen Wegvervoer goederen 1 via NuVrachtwagen halen

De module Wegvervoer goederen 1 is onderdeel van de zes modules die met succes afgerond moeten worden om in aanmerking te komen voor de eurovergunning. Nuvrachtwagen biedt de cursus wegvervoer goederen 1 aan zodat jij met succes – en dezelfde dag nog – slaagt voor het CBR-examen!
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Ga jij aan de slag als transportondernemer? Of je nu als ZZP’er rijdt of aan het roer staat van een grote onderneming, het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de wet- en regelgeving. Tijdens de cursus leer je alles op het gebied van nationaal en internationaal goederenvervoer.  

Na het volgen van de module weet jij welke wettelijke taken door de NIWO uitgevoerd worden, kun je de regelgeving met betrekking tot goederenvervoer toepassen en heb je kennis van de CEMT-vergunning.  

Tijdens het examen komen verschillende onderwerpen aan bod. Jouw kennis en vaardigheden met betrekking tot wet- en regelgeving worden getoetst. Je krijgt bijvoorbeeld vragen over:  

 • Organisaties in het Wegvervoer 
 • Wet- en regelgeving goederenvervoer 
 • Ritmachtigingen, termijnmachtigingen en CEMT-vergunningen 
 • Documenten en heffingen 

Al deze onderwerpen worden uitvoerig behandeld tijdens de cursus wegvervoer goederen 1 bij Nuvrachtwagen. Je volgt de cursus in de ochtend en legt dezelfde middag nog het examen af bij het CBR. Nuvrachtwagen regelt alles van A tot Z. Zodat jij snel aan de slag kunt als transportondernemer! 

Het examen wegvervoer goederen 1 vindt op plaats op een locatie van het CBR. Het examen bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Je moet er minimaal 20 goed beantwoorden om het examen te halen. Hiervoor krijg je 60 minuten de tijd. Tijdens het examen heb je verschillende naslagwerken tot je beschikking, aangeboden door het CBR:  

 1. Wet wegvervoer goederen 
 2. Regelgeving wegvervoer goederen 
 3. CMR Verdrag 
 4. Beleidsregel vergunningverlening NIWO 
 5. Beleidsregel evenredigheidstoets en sanctionering bij verlies betrouwbaarheid in het goederenvervoer over de weg 
 6. Algemene vervoerencondities 2002 
 7. Regeling Voertuigen 
 8. Beleidsregel Ontheffingsverlening exceptionele transporten RDW 
 9. De relevante hoofdstukken uit de TLN Landendocumentatie 
Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan en slaag voor wegvervoer goederen 1 in één dag!

Bij Nuvrachtwagen haal jij het wegvervoer goederen 1 diploma, met succesgarantie! De cursus start rond 7:00 uur ‘s ochtend en duurt tot ongeveer 12:00. We leggen alles uit in “Jip en Janneke” taal zodat iedereen het examen met succes kan afronden. In de middag gaan we naar het CBR. Nuvrachtwagen regelt alles van A tot Z. We begeleiden je na afloop – en vieren dat jij geslaagd bent!  Niet geslaagd? Bij Nuvrachtwagen bieden we succesgarantie. Dat betekent dat jij de cursus incl. examen opnieuw mag volgen voor 100 euro.  

Nu in 1 dag! 95% slaagt in 1 keer!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda