Vrachtwagen theorie Eindhoven

Alle toekomstige vrachtwagenchauffeurs in en rondom Eindhoven opgelet je kunt bij Nuvrachtwagen.nl terecht voor je RV1, 2VC of 3VC vrachtwagen theorie. Ben je op zoek naar professionele begeleiding en wil je RV1, 2VC of 3VC met code 95 in slechts 1 dag halen dan ben je bij ons aan het goede adres. Een examen afleggen kan behoorlijk wat stress opleveren maar met onze goede voorbereiding en begeleiding hoef jij je niet druk te maken als jij het examen aflegt!

Lesstof, vragen en praktijkvoorbeelden

Wij zorgen ervoor dat jij alle benodigde lesstof beheerst en zo alle examenvragen en ook alle praktijkvragen begrijpt en kunt beantwoorden. Het RV1 examen en V2C bestaan elk uit 50 meerkeuzevragen waarvan je er 40 goed moet hebben om te slagen. Het V3C examen bestaat uit 45 praktijkvragen.

Een voorbeeld van een techniekvraag is:
  • Wat wordt in een vierslag-dieselmotor tijdens de compressieslag samengeperst?
    • Brandstof
    • Lucht
    • C Brandstof en lucht
Correcte antwoord: B. lucht

Een voorbeeld van een praktijkvraag is:
  • Om 06:00 uur komt Frank op de zaak. Hij controleert de trekker. Hij vertrekt om 06:15 uur om een oplegger bij een verhuurbedrijf te gaan ophalen. De oplegger staat al klaar. Is het een taak van Frank om de oplegger aan te koppelen? Antwoord: Ja dit is een van de taken van de chauffeur.
Wij van Nuvrachtwagen.nl zorgen ervoor dat je al dit soort vragen en alle overige vragen zonder problemen kunt beantwoorden.

Aan de slag

Als je alle examens hebt afgerond, bezit jij alle kennis om op professionele wijze een vrachtwagen te besturen. Deze kennis omvat wetgeving, regelgeving, gedragsregels, techniek en nog veel meer. Onze professionele medewerkers helpen graag om alle theoriestof eigen te maken. Met onze hulp slaag je in een handomdraai voor je theorie-examens en kun je je gauw weer concentreren op overige zaken zoals bijvoorbeeld je praktijklessen afronden zodat Eindhoven en omgeving er een competente chauffeur bij heeft. Eén die alle vrachtwagen theoriekennis zo paraat heeft, dankzij Nuvrachtwagen.nl!

Meest gestelde vragen

1Hoe laat begint de cursus?
De aanvang van de Theorie cursus is 06:30 uur. We zullen om 07:00 uur beginnen met de Cursus. De uiteindelijke cursus plus examen zal klaar zijn om uiterlijk 14:00 uur
2Wie reserveert het Theorie examen
Bij NuVrachtwagen.nl regelen wij daadwerijlijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de Lunch/ CBR Reservering en Inclusief BTW. Wij reserveren jou Theorie examen en alles wat er rond om heen komt kijken.
3Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?
Tijdens je aanmelding kun jij kiezen voor €50,- vooruit te betalen, via ideal en de rest op de dag zelf, of je kiest er voor om alles op de dag zelf te betalen. De totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RV1, V2C en V3C). We hebben nu een actie! Per onderdeel in plaats van €330,- nu €200,- per Dagdeel.
4En wat als ik het niet haal?
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt. Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succes garantie, dit houd in dat je gratis de cursus mag volgen. Je betaald alleen €100,- dit zijn de kosten die gemaakt worden voor het aanvragen van je examen.
5Moet ik vooraf leren?
Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ten sprake komen van A tot Z. Dus in principe Geen boeken meer nodig!
Aanmelden
WhatsApp chat