NIWO opleiding Amsterdam

NIWO opleiding Amsterdam

Wil je ondernemen in het beroepsgoederenvervoer? Dan moet je in de meeste gevallen eerst een NIWO opleiding in Amsterdam afronden om de Eurovergunning aan te kunnen vragen. Je volgt de verschillende modules gemakkelijk bij NuVrachtwagen. Wij bieden je duidelijke en effectieve lessen. Zo doe je snel en efficiënt de benodigde kennis op om voor alle examens te slagen.

Wanneer is een NIWO opleiding in Amsterdam vereist?

Wanneer je wilt ondernemen in de transportwereld, heb je een ondernemersvergunning voor transport- en koeriersbedrijven nodig. Om dit aan te vragen moet je een NIWO opleiding volgen, bijvoorbeeld in Amsterdam. Deze opleiding volg je wanneer je aan de slag wilt met voertuigen met een lading van meer dan 500 kg. De NIWO opleiding in Amsterdam levert je het vakdiploma op dat vereist is voor het aanvragen van de Eurovergunning.

De voordelen van een NIWO opleiding bij NuVrachtwagen

Volg je een NIWO opleiding bij NuVrachtwagen, dan bieden we je een alles-in-1-pakket. Daar zit alles bij inbegrepen, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving. Wij brengen je de theorie bij, zonder dat je een boek nodig hebt. Gedurende de opleiding is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. We werken met een simpele, effectieve en duidelijke lesmethode.

Aanmelden voor de NIWO opleiding in Amsterdam

Wil jij je aanmelden voor de NIWO opleiding in Amsterdam? Dat kan eenvoudig via onze website! Kies welke cursussen van de NIWO je wilt volgen of neem het complete pakket af. Vervolgens kies je de gewenste locatie en een cursusdag. De cursus en het examen vinden op dezelfde dag plaats, zodat de kans op slagen maximaal is.

Met onze NIWO opleiding in Amsterdam kun je het benodigde vakdiploma snel behalen. Meld je dan vandaag nog aan. Bij ons heb je geen lange wachtrijen en kun je snel terecht. Zo kun je binnen no-time aan de slag!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast