NIWO opleiding Amsterdam

NIWO opleiding Amsterdam

Wil je ondernemen in het beroepsgoederenvervoer? Dan moet je in de meeste gevallen eerst een NIWO opleiding in Amsterdam afronden om de Eurovergunning aan te kunnen vragen. Je volgt de verschillende modules gemakkelijk bij NuVrachtwagen. Wij bieden je duidelijke en effectieve lessen. Zo doe je snel en efficiënt de benodigde kennis op om voor alle examens te slagen.

Wanneer is een NIWO opleiding in Amsterdam vereist?

Wanneer je wilt ondernemen in de transportwereld, heb je een ondernemersvergunning voor transport- en koeriersbedrijven nodig. Om dit aan te vragen moet je een NIWO opleiding volgen, bijvoorbeeld in Amsterdam. Deze opleiding volg je wanneer je aan de slag wilt met voertuigen met een lading van meer dan 500 kg. De NIWO opleiding in Amsterdam levert je het vakdiploma op dat vereist is voor het aanvragen van de Eurovergunning.

De voordelen van een NIWO opleiding bij NuVrachtwagen

Volg je een NIWO opleiding bij NuVrachtwagen, dan bieden we je een alles-in-1-pakket. Daar zit alles bij inbegrepen, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving. Wij brengen je de theorie bij, zonder dat je een boek nodig hebt. Gedurende de opleiding is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. We werken met een simpele, effectieve en duidelijke lesmethode.

Aanmelden voor de NIWO opleiding in Amsterdam

Wil jij je aanmelden voor de NIWO opleiding in Amsterdam? Dat kan eenvoudig via onze website! Kies welke cursussen van de NIWO je wilt volgen of neem het complete pakket af. Vervolgens kies je de gewenste locatie en een cursusdag. De cursus en het examen vinden op dezelfde dag plaats, zodat de kans op slagen maximaal is.

Met onze NIWO opleiding in Amsterdam kun je het benodigde vakdiploma snel behalen. Meld je dan vandaag nog aan. Bij ons heb je geen lange wachtrijen en kun je snel terecht. Zo kun je binnen no-time aan de slag!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein