Personeelsmanagement

NIWO kosten
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen personeelsmanagement via NuVrachtwagen halen

Iedereen die een onderneming in het beroepsgoederentransport wil starten heeft een vergunning van de NIWO nodig. En om die vergunning te krijgen moet je vakbekwaamheid aantonen. Daarvoor leg je 6 examens af bij het CBR. Een van die examens is Personeelsmanagement. Bij Nuvrachtwagen leer je tijdens de module personeelsmanagement alles over het aannemen van – en werken met – personeel.
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Tijdens de module Personeelsmanagement leer je alles omtrent personeelszaken. Welke wet- en regelgeving van toepassing is, hoe je omgaat met in-, door- en uitstroom van personeel, en hoe je samenwerkt met personeel. Centraal staat de algemene sociale wetgeving, de CAO en het leidinggeven aan personeel.  

Na het volgen van de module weet jij bijvoorbeeld hoelang een werkgever het loon van zijn werknemer moet doorbetalen bij afwezigheid door ziekte en wanneer werknemers recht hebben op heffingskorting, arbeidskorting of combinatiekortin

Tijdens het examen personeelsmanagement komen verschillende onderwerpen aan bod. Jouw kennis over de verschillende facetten van personeelsmanagement wordt getoetst. Tijdens het examen kun je vragen krijgen over:  

  • Personeelsdocumentatie 
  • Personeelsplanning  
  • Organisatie van een bedrijf 
  • CAO  
  • Leidinggeven  
  • Wetgeving 
  • Hulpverlenende en controlerende instanties 
  • Medezeggenschap 

Deze onderwerpen worden allemaal behandeld tijdens de module personeelsmanagement. Je volgt de cursus in de ochtend op één van onze locaties en in de middag word je begeleidt naar het CBR om het examen met succes af te ronden. Alles in 1 dag!  

Het examen personeelsmanagement vindt plaats op een locatie van het CBR. Tijdens het examen beantwoord je 30 vragen waarvan je er minimaal 19 goed moet beantwoorden. Hiervoor krijg je maximaal een uur de tijd. Direct na afloop ontvang je de uitslag van het examen. Neem een geldig identiteitsbewijs en de examenoproep mee naar het CBR. Je krijgt indien gewenst pen en papier om aantekeningen te maken. Ook ontvang je een digitale rekenmachine.  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Slaag voor personeelsmanagement in 1 dag!

Nuvrachtwagen regelt alles van A tot Z. Zodat jij zorgeloos – en goed voorbereid – het examen kunt maken. Je hebt geen voorkennis nodig en hoeft geen dure en moeilijke boeken aan te schaffen. Bij Nuvrachtwagen leggen we namelijk alles uit wat jij moet weten in Jip en Janneke taal. Door de informatie vaak te herhalen pak jij de leerstof in no-time op. Ongeacht je opleidingsniveau! Door onze effectieve en simpele lesmethoden slaagt namelijk maar liefst 80% in 1 keer! Ben jij de volgende?  

Nu in 1 dag! 95% slaagt in 1 keer!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda