Cursus vervoersvergunning

Nuvrachtwagen - Code 95 verlopen

Een cursus vervoersvergunning volgen? Dat doe je natuurlijk bij NuVrachtwagen. De cursus vervoersvergunning is voor ieder die zelfstandig eigen rijder of transportondernemer wil worden en aan de wettelijke nationale- en internationale eisen wilt voldoen. Wil je een onderneming starten in het beroepsgoederenvervoer of als eigen rijder of transportondernemer aan de slag, dan dien je over een Eurovergunning te beschikken.

De eisen van de vervoersvergunning

Om deze vergunning te behalen, dien je over vakbekwaamheid te beschikken. Dit kun je aantonen met het getuigschrift Vakbekwaamheid Ondernemer Beroepsgoederenvervoer. Met dit getuigschrift kun je vervolgens jouw vergunning aanvragen bij de NIWO. Onze cursus vervoersvergunning leidt je op voor de getuigschriften van zowel nationaal als internationaal beroepsvervoer voor goederen op de weg. Heb je onze cursus afgerond, dan kun je meteen als transportondernemer of eigen rijder aan de slag.

Dit leer je tijdens de cursus

Tijdens de cursus vervoersvergunning bij Nuvrachtwagen leer je verschillende onderdelen. Zo leer je onder andere meer over hoe het wegvervoer voor goederen in elkaar zit. Je leert wat de wet- en regelgeving voor goederenvervoer is, over de organisaties die zich binnen het goederenvervoer bevinden, welke vervoersvormen er zijn en welke inrichtingseisen er zijn Ook kom je meer te weten over ritplanning, voertuigmanagement, verkeersregels en infrastructuur.

Alle benodigde informatie is opgedeeld in 6 verschillende examens:

Personeelsmanagement

Als ondernemer in de transportbranche wil je misschien op den duur personeel aannemen. Dit betekent dat je bij ons ook zal leren over personeel en leidinggeven, sociale wetgeving en organisatiekunde.

Bedrijfsmanagement

Wij leren je meer over de diverse ondernemingsvormen, helpen je een juiste ondernemingsvorm te kiezen en hoe je je onderneming het beste kunt managen. Je leert meer over de diverse verzekeringen voor ondernemers en alle taken die bij het managen van je eigen bedrijf horen.

Calculatie

Je leert hoe je op basis van cijfers en rapportages beslissingen kunt nemen over je onderneming. Zo leert je belangrijke kostenbegrippen en hoe je kostprijzen kunt berekenen.

Financieel Management

Als ondernemer moet je zelf je administratie bijhouden. Daarom leren wij je alles over de vrijstellingen, ontheffingen, verplichtingen en eisen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Ook leren we je meer over het doen van je boekhouding en welke financieringsmogelijkheden er zijn.

Wegvervoer goederen

Je leert alles over de wet- en regelgeving van goederentransport in wegvervoer goederen 1 en wegvervoer goederen 2. We behandelen de regels die op nationaal en op internationaal niveau gelden.

Heb je alle onderdelen van de cursus goed afgerond? Dan kun je jouw vergunning aanvragen bij de NIWO en ben je er klaar voor om te starten als ondernemer in het beroepsgoederenvervoer.

Schrijf je in voor onze cursus vervoersvergunning

Snel met jouw cursus vervoersvergunning aan de slag? Maak dan de keuze voor Nuvrachtwagen en neem direct contact op. Wij leren je graag alles wat je nodig hebt om als zelfstandige in het beroepsgoederenvervoer te starten. Je kunt ons bellen op 085 064 53 89 of mailen naar info@nuvrachtwagen.nl. Kies ook voor onze cursus vervoersvergunning!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein