Vakdiploma transportondernemer

Vakdiploma transportondernemer
Het vakdiploma transportondernemer heb je nodig als je voor jezelf wilt beginnen in het beroepsvervoer en met meer dan 500kg laadvermogen rijdt. Je moet dat diploma namelijk hebben om het NIWO certificaat of de Eurovergunning aan te vragen. Bij NuVrachtwagen volg je alle alle cursussen die nodig zijn om het vakdiploma te halen. En met cursus en examen op dezelfde dag slaag je vaak al in één keer. Meld je snel aan!
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Koffie en zoetigheden
  • Professionele begeleiding bij het CBR
  • Succesgarantie
  • Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Wat is het vakdiploma transportondernemer? 

Het vakdiploma transportondernemer is een diploma waarmee je aantoont dat je vakbekwaam bent. Voor het diploma moet je slagen voor zes examens bij het CBR: bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 en wegvervoer goederen 2. Heb je alles gehaald? Dan kun je je NIWO vergunning aanvragen.

Hoe gaat de cursus?

We geven cursussen over alle onderdelen. We beginnen altijd ‘s ochtends vroeg al. We leren je alles over de theorie aan de hand van echte praktijkvoorbeelden. Zo begrijp je de theorie het best. Slimme ezelsbruggetjes helpen je alles daarbij makkelijk te onthouden. ‘s Middags gaan we door naar het CBR voor je examen. Handig, want je weet alles dan nog goed. Zo vergroten we de kans dat je meteen slaagt!

Wat heb ik nog meer nodig voor de NIWO vergunning? 

Met het vakdiploma transportondernemer toon je je vakbekwaamheid aan. Maar voor het aanvragen van een NIWO certificaat moet je ook je betrouwbaarheid aan kunnen tonen met een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), genoeg financiële draagkracht hebben (minimaal €9000 bij één auto) en beschikken over een reële vestiging in Nederland. 

Ook het vakdiploma transportondernemer halen? 

Wil je ook snel en eenvoudig het vakdiploma transportondernemer halen? Daar helpen we je graag bij. Meld je nu aan voor één van onze cursussen bij jou in de buurt en laat zien dat je vakbekwaam bent!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast