Theorie C1 rijbewijs

theorie-c1-rijbewijs

Wie vrachtwagen wil rijden, moet in het bezit zijn van een C1 rijbewijs. Wil jij de theorie voor het C1 rijbewijs kennen, zodat je slaagt voor het examen? NuVrachtwagen helpt je daarbij! Wij bieden cursussen aan waarmee je binnen één dag voor de theorie slaagt. Wij regelen alles voor je, van A tot Z. Zo plannen wij op dezelfde dag als de cursus een examen in bij het CBR. Op die manier is je slagingskans het grootst!

Razendsnel de theorie voor het C1 rijbewijs leren

Wij hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van bewezen lesmethodes. Zo bereiden we je optimaal voor op het examen. Onze cursus theorie voor het C1 rijbewijs is er niet alleen zodat je het examen haalt. We vinden het daarnaast ook belangrijk dat je een goede chauffeur wordt. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo heb je straks ook echt wat aan de kennis die wij je bijbrengen!

Wij ontzorgen je volledig!

Wil jij je theorie voor het C1 rijbewijs halen? Dan wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Wij schrijven je in voor het examen en geven je de nodige persoonlijke aandacht. Ook nadat je de theorie hebt gehaald, blijven we je begeleiden. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen om een praktijkschool te vinden. We kunnen eventueel zelfs baanbemiddeling verzorgen. Zo kun je de kosten voor het rijbewijs meteen terugverdienen!

Nascholingen volgen bij NuVrachtwagen

Ben je al in het bezit van je rijbewijs? Als beroepschauffeur moet je je regelmatig laten bijscholen. Iedere 5 jaar moet je Code 95 namelijk verlengd worden. Om je Code 95 te verlengen, moet je je 35 uur laten bijscholen. Bijscholingscursussen kun je ook gewoon bij NuVrachtwagen volgen!

Geen lange wachttijden

Bij ons hoef je nooit bang te zijn voor lange wachttijden. Meld je je vandaag aan? Dan duurt het nooit lang voordat je aan de cursus begint. Zo beschik jij al snel over de theorie voor het C1 rijbewijs. Je hebt bovendien geen voorkennis nodig. Van tevoren zelf studeren is geen must. Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan kun je je vandaag nog aanmelden!

Aanmelden voor de cursus theorie C1 rijbewijs?

Wil jij zo snel mogelijk de theorie voor het C1 rijbewijs kennen? Meld je dan vandaag nog aan voor een cursus. We hebben cursuslocaties in onder meer Amsterdam, Goes en Leeuwarden. Kies simpelweg een locatie en datum en doe een aanbetaling. Vervolgens vragen we je enkel om op tijd aanwezig te zijn. Heb je vragen over onze cursussen? Neem dan contact met ons op!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast