Vrachtwagen theorie Zwolle

Als aspirant bezitter van een vrachtwagenrijbewijs is het ook nodig dat jij de theorie-examens met goed gevolg aflegt. Is Zwolle voor jou gemakkelijk te bereiken of woon je in Zwolle dan is Nuvrachtwagen.nl een uitstekende compagnon om dit te realiseren. Je kunt bij ons al slagen voor je RV1, 2VC of 3VC met code 95 in slechts 1 dag! Wij zorgen ervoor dat je slaagt voor deze onderdelen op een zeer efficiënte maar toch ook deskundige manier. Het feit dat je de kennis zelf eigen zult maken helpt je niet alleen met je examens maar ook met het handelen in het verkeer zelf.

Theorie, theorie en nog meer theorie

Wanneer je wilt deelnemen aan het verkeer wordt er van je verwacht dat je ook een grote hoeveelheid theorie beheerst. En dit is niet voor niets. Al deze verkeersregels, wetgeving en gedragsregels zorgen ervoor dat iedereen weet wat hij moet doen in bepaalde situaties, en dat deze situaties zo veilig mogelijk worden gehouden. Wij van Nuvrachtwagen.nl zorgen ervoor dat alle vrachtwagen theorie overzichtelijk blijft zodat jij alle benodigde kennis gemakkelijk tot je kunt nemen. Alle regels, wetten en techniek vragen kun je met een gerust hart beantwoorden waarna je RV1, 2VC, of 3VC met code 95 met goed gevolg kunt afleggen!

Nuvrachtwagen.nl in Zwolle

Onze professionele medewerkers zorgen voor een veilige leeromgeving waarbij de theorie op de juiste manier gepresenteerd en behandeld wordt zodat jij deze ook kunt beheersen. Het is een van de betere manieren om je voor te bereiden op het examen maar ook op de praktijk. Immers als jij weet wat je in welke situatie moet doen kun je zelfverzekerd handelen. En dat is niet alleen prettig en veilig voor jezelf maar ook voor de omstanders. Op deze manier heeft ook Zwolle en omgeving er weer een bedreven vrachtwagenchauffeur bij, dankzij Nuvrachtwagen.nl!

Meest gestelde vragen

1Hoe laat begint de cursus?
De aanvang van de Theorie cursus begint om 06:15 uur we zullen 06:30 uur beginnen met de Cursus. De uiteindelijke cursus plus examen zal klaar zijn om uiterlijk 14:00 uur
2Wie reserveert het Theorie examen
Bij NuVrachtwagen.nl regelen wij daadwerijlijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de Lunch/ CBR Reservering en Inclusief BTW. Wij reserveren jou Theorie examen en alles wat er rond om heen komt kijken.
3Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?
Tijdens je aanmelding betaal je eerste 100 euro vooruit via ideal en de rest op de dag zelf als je komt voor je Vrachtwagen curus. De totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RV1, V2C en V3C). De kosten van het pakket zijn voordeliger en zijn 950 euro inclusief BTW. En individueel zijn ze €330,- per onderdeel inclusief btw en examen.
4En wat als ik het niet haal?
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt. Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succes garantie, dit houd in dat je gratis de cursus mag volgen. Je betaald alleen €100,- dit zijn de kosten die gemaakt worden voor het aanvragen van je examen.
5Moet ik vooraf leren?
Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ten sprake komen van A tot Z. Dus in principe Geen boeken meer nodig!
Aanmelden
WhatsApp chat