Code 95 Groningen

Nuvrachtwagen - code 95 in Groningen

Wil je code 95 in Groningen halen? Dan ben je bij NuVrachtwagen aan het juiste adres. Je bent verplicht om 35 uur nascholing te volgen na het behalen van rijbewijs C of D. Bovendien moet de code iedere 5 jaar verlengd worden. Wij maken het je graag makkelijk en helpen je bij het snel behalen van code 95 in Groningen. 

  • Snel jouw code 95 in Groningen behalen! 
  • Simpele, duidelijke, effectieve lesmethode 
  • Ons team regelt alles voor je 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Geen wachtrijen 
  • Veel tijd besparen dankzij e-learning 
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 

 

Code 95 opleiding in Groningen: locatie of e-learning 

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier, en daarom bieden we bij NuVrachtwagen een scala aan leermogelijkheden. Je bent welkom bij ons op locatie voor je code 95 opleiding in Groningen, maar je kunt ook (een deel) via e-learning doen. De keuze is volledig aan jou. Na afloop van de code 95 cursus in Groningen vraag je direct je kwalificatie aan. Wij zijn flexibel, zodat jij kan leren hoe en wanneer het je uitkomt. Je kunt leren ook combineren met werk.  

Code 95 Groningen: waarom bij ons halen? 

Code 95 in Groningen gaat in op diverse onderdelen, zoals leefstijl, tachograaf, sociale veiligheid en fysieke belasting. Onze deskundige instructeurs gebruiken fijne en overzichtelijke lesmethoden, zodat iedereen het begrijpt. Wij houden het graag simpel, en zorgen ervoor dat je de theorie die je moet weten, écht kent. Zonder allerlei poespas waar je niets aan hebt. Nee, wij gaan voor je doel, het behalen van code 95 in Groningen! 

Haal code 95 in Groningen bij NuVrachtwagen 

Code 95 cursus in Groningen behalen? Kies voor onze efficiëntie; al duizenden cursisten gingen je voor. Wij hanteren geen wachttijden en staan bekend om onze hoge percentages voor slagen. Bekijk de website voor de opties van code 95 in Groningen of neem contact op voor specifieke vragen en hulp. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 064 53 89 of per e-mail via info@nuvrachtwagen.nl. 

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast