Code 95 training

code-95-training

Als je op zoek bent naar een plek waar jij of je medewerkers het Code 95-certificaat kunnen halen, is het goed dat je bij NuVrachtwagen terecht bent gekomen. Naast het stuk theorie dat je tijdens deze nascholing moet volgen, is het ook belangrijk om een goede plek te hebben voor je Code 95 training. Je kunt deze trainingen ook gewoon bij NuVrachtwagen volgen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan snel deze pagina.

Waarom de Code 95 training volgen bij NuVrachtwagen

Wil jij Code 95 halen op een manier zowel snel als makkelijk is? Dan is de Code 95 training van NuVrachtwagen wat voor jou. Door middel van onze e-learning cursus maak jij de theorie snel eigen. De cursus is perfect te combineren met je werk. NuVrachtwagen biedt:

  • Persoonlijke aandacht
  • Alles in 1 pakket
  • Simpele en effectieve lesmethode
  • Verlening van Code 95 binnen 1 week
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland

Wat is Code 95?

Code 95 is een basiskwalificatie die bedoeld is om de vakbekwaamheid van de chauffeurs te behouden. Tijdens het volgen van deze cursus, moet je bepaalde stof leren en een Code 95 training volgen. Het behalen van dit certificaat is verder niet moeilijk. Je mag uitgaan van ongeveer 35 uur aan cursus. 35 uur klinkt in theorie misschien wat veel, maar dit zal in de praktijk erg meevallen.

Samen met je bedrijf een Code 95 training volgen

Aangezien er bepaalde kosten verbonden zitten aan een Code 95 training, kiezen veel mensen ervoor om deze training op locatie te volgen. Op deze manier zijn alle werknemers van een bedrijf in één keer aan de beurt en zo bespaar je aanzienlijk veel tijd. De Code 95 training zelf duurt niet extreem lang, maar moet eenmaal even gedaan worden. Wacht dus niet langer en plan hier even een moment voor in. Binnen no time is iedereen in het bezit van een geldig Code 95-certificaat!

De aanmelding voor de Code 95 training

Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor de Code 95 training. Na ontvangst van jouw aanmelding, sturen we je gelijk een bevestiging met alle gegevens die je nodig hebt. Meld je je voor meer mensen aan? Let er dan goed op dat deze gegevens allemaal kloppen. Wanneer zien we jou of jullie bij de Code 95 training van NuVrachtwagen?

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein