Code 95 training

code-95-training

Als je op zoek bent naar een plek waar jij of je medewerkers het Code 95-certificaat kunnen halen, is het goed dat je bij NuVrachtwagen terecht bent gekomen. Naast het stuk theorie dat je tijdens deze nascholing moet volgen, is het ook belangrijk om een goede plek te hebben voor je Code 95 training. Je kunt deze trainingen ook gewoon bij NuVrachtwagen volgen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan snel deze pagina.

Waarom de Code 95 training volgen bij NuVrachtwagen

Wil jij Code 95 halen op een manier zowel snel als makkelijk is? Dan is de Code 95 training van NuVrachtwagen wat voor jou. Door middel van onze e-learning cursus maak jij de theorie snel eigen. De cursus is perfect te combineren met je werk. NuVrachtwagen biedt:

  • Persoonlijke aandacht
  • Alles in 1 pakket
  • Simpele en effectieve lesmethode
  • Verlening van Code 95 binnen 1 week
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland

Wat is Code 95?

Code 95 is een basiskwalificatie die bedoeld is om de vakbekwaamheid van de chauffeurs te behouden. Tijdens het volgen van deze cursus, moet je bepaalde stof leren en een Code 95 training volgen. Het behalen van dit certificaat is verder niet moeilijk. Je mag uitgaan van ongeveer 35 uur aan cursus. 35 uur klinkt in theorie misschien wat veel, maar dit zal in de praktijk erg meevallen.

Samen met je bedrijf een Code 95 training volgen

Aangezien er bepaalde kosten verbonden zitten aan een Code 95 training, kiezen veel mensen ervoor om deze training op locatie te volgen. Op deze manier zijn alle werknemers van een bedrijf in één keer aan de beurt en zo bespaar je aanzienlijk veel tijd. De Code 95 training zelf duurt niet extreem lang, maar moet eenmaal even gedaan worden. Wacht dus niet langer en plan hier even een moment voor in. Binnen no time is iedereen in het bezit van een geldig Code 95-certificaat!

De aanmelding voor de Code 95 training

Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor de Code 95 training. Na ontvangst van jouw aanmelding, sturen we je gelijk een bevestiging met alle gegevens die je nodig hebt. Meld je je voor meer mensen aan? Let er dan goed op dat deze gegevens allemaal kloppen. Wanneer zien we jou of jullie bij de Code 95 training van NuVrachtwagen?

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast