Theorie rijbewijs C – Binnen 1 dag halen

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen binnen 1 dag hun theorie rijbewijs C halen bij NuVrachtwagen

100% Succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus.

Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum. 

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Theorie rijbewijs C in 1 dag behalen

Moet jij de theorie voor rijbewijs C halen en wil je dat graag in één dag doen? Dat kan bij NuVrachtwagen. Het theorie examen voor rijbewijs C bestaat uit drie delen, die je allemaal gehaald moet hebben voordat je aan de praktijklessen mag beginnen. Wij begrijpen dat dit veel tijd kan kosten, dus bij ons kun je dit in één dag afhandelen. Inclusief goede begeleiding, voor een scherpe prijs.

Zodra jij je aanmeldt bij NuVrachtwagen regelen wij alles voor je. Het bedrag wat je bij ons betaald is inclusief eten, drinken, de reservering bij het CBR en BTW. Wij reserveren het theorie examen voor jou, en alles wat daaromheen bij komt kijken. Je hebt nergens meer omkijken naar en kunt met een gerust hart beginnen aan de eendaagse cursus theorie rijbewijs C.

Uitleg vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie
 • Omdat jij je vrachtwagen theorie in 1 dag wilt halen;
 • Omdat je de goedkoopste rijlessen na je theorie-examen wilt hebben;
 • Omdat je graag baanbegeleiding wilt hebben;
 • Omdat je niet teveel wilt betalen voor een cursus theorie C voor de vrachtwagen;
 • Omdat je wilt kunnen slagen zonder hiervoor boeken te moeten openen;
 • Omdat je een complete aanbieder wilt die het volledige traject voor je regelt;
 • Omdat wij actief zijn in heel Nederland.

 

Met een rijbewijs C ben je bevoegd om te rijden in een vrachtwagen. Als je in het bezit bent van een Vrachtauto rijbewijs C mag je een motorrijtuig besturen waarvan de toegestane maximummassa (zie deel 1A voertuigbewijs of kentekenbewijs deel I) meer dan 3.500 kg bedraagt. Let wel: met een Vrachtauto rijbewijs C mag je géén beroepsmatig vervoer verrichten. Daarvoor heb je een Vrachtauto rijbewijs C met code 95 nodig.

Code 95 is iets wat je vaak tegen gaat komen als vrachtwagenchauffeur. Dit is namelijk de code die op het rijbewijs C staat en aangeeft of jij als chauffeur vakbekwaam bent. Als deze code verloopt, mag je niet meer beroepsmatig rijden. Het is belangrijk dat je elke vijf jaar 35 uur aan nascholing volgt, zodat de code geldig blijft. Code 95 is een Europese richtlijn, en dus geldig en vereist in elk Europees land.

In Nederland is het CBR in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat verantwoordelijk voor het toezicht op deze code. Er zijn wel verschillen in uitvoering van de regelgeving in de Europese landen. Elk land heeft zijn eigen uitvoeringsmethode. In Nederland gaat dat aan de hand van een ADR-opleiding.

Vrachtwagen theorie Goes

Voor Vrachtauto C geldt dat er drie examens moet worden gehaald:

 • Examen Vrachtauto rijbewijs – theorie deel 1, Verkeer en Techniek (RVM1-C).
 • Examen Vrachtauto rijbewijs – theorie deel 2, administratie (R2C).
 • Examen Vrachtauto C praktijk (C).

Je mag het praktijkexamen Vrachtauto C pas doen zodra de theorie-examens RVM1-C en R2C zijn behaald. Als je binnen twee jaar slaagt voor de theorie- en praktijkexamens wordt er een Verklaring van rijvaardigheid naar de RDW verstuurd. Deze verklaring is drie jaar geldig.

Vrachtwagenchauffeur die een blauwe vrachtwagen deur open doet

Het theorie examen rijbewijs C heeft dus drie verschillende onderdelen. Dit zijn RVM1-C, VM2-C en VM3-C. Elk theorie-examen omvat verschillende onderwerpen en hebben verschillende vragen waar je ruim de tijd voor krijgt. We hebben de drie examens voor je op een rijtje gezet:

RVM1-C

Het RVM1-C examen bevat de kennis over gedragsregels, verkeerswetgeving en de werking van verkeerstechniek. Dit examen heeft 50 vragen, waar je maximaal 75 minuten de tijd voor hebt. De vragen zijn meerkeuze, waarbij je het enige juiste antwoord moet kiezen. Van de 50 vragen moet je er minimaal 40 goed hebben om te slagen.

VM2-C

Het VM2-C examen heeft diverse onderdelen:

 • Veiligheidsaspecten;
 • Milieuaspecten;
 • Relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer;
 • Relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.

Dit theorie-examen bestaat tevens uit 50 vragen en duurt maximaal 75 minuten. Hier krijg je diverse vragen over de onderwerpen die hierboven benoemd zijn. Ook dit examen is meerkeuze, waarbij je uit een aantal gegeven antwoorden het enige juiste antwoord moet kiezen.

VM3-C

Het laatste onderdeel is VM3-C en gaat over dezelfde onderwerpen als het VM2-C examen. Dit examen heeft echter 45 praktijkvragen, waar je 120 minuten de tijd voor hebt. Hierbij wordt er vooral gekeken of je jouw kennis in de praktijk kunt toepassen. Ook dit certificaat kun jij in slechts één dag halen bij NuVrachtwagen. Dit examen moet je hebben wanneer je jouw rijbewijs C met code 95 wilt behalen.

Het is mogelijk om via E-learning de nascholingsplicht te doen. Dit is een thuisstudie, gecombineerd met een klassikale theorie. Je kunt dus gewoon achter jouw eigen computer zitten en deelnemen aan de nascholing. Dit hoeft niet als pakket afgenomen te worden, je kunt als chauffeur ook losse cursussen bij ons volgen.

 

Als je niet aan de nascholingsplicht hebt voldaan, kan code 95 niet verlengd worden. Begin altijd op tijd met het nascholen, dit kan al vanaf vijf jaar voor de einddatum van code 95. Je moet 35 uur aan nascholing hebben gevolgd voordat de code verlengd wordt. Kan de code niet verlengd worden, dan mag je niet meer beroepsmatig rijden.

Wij hebben diverse locaties waar jij de cursussen voor de diverse vrachtwagen theorie C examens kunt volgen. Er is altijd wel een locatie te vinden in de buurt van jouw woonplaats, waardoor je de C rijbewijs theorie cursus gewoon in één dag bij ons kunt behalen. Wij hebben de volgende locaties:

Den Haag;
Utrecht;
Amsterdam;
Goes;
Eindhoven;
Zwolle;
Leeuwarden;
Breda.

Kies bij het aanmelden de locatie waar je de vrachtwagen theorie cursus wilt volgen. Indien je 50 euro aanbetaalt, kun je 100% deelnemen aan de cursus theorie rijbewijs C.

Vrachtwagen theorie rijbewijs C in een dag halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je direct aan voor de cursus ‘Theorie rijbewijs C in 1 dag’

Wil jij jouw theorie C rijbewijs zo snel mogelijk halen? Wacht dan niet langer en meld je direct aan via onze website. Kies de plaats waar je de theorie rijbewijs C cursus wilt volgen. Indien je 50 euro aanbetaalt, kun je 100% deelnemen aan de cursus. Je ontvangt na aanmelding een factuur voor de afgenomen cursus.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 064 53 89.

Je vrachtwagen theorie rijbewijs C halen in 1 dag? Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Hengelo

Voor vrachtwagen C moeten 3 examens worden gehaald: 

 • Examen Vrachtauto rijbewijs – theorie deel 1, Verkeer en Techniek (RVM1-C). 
 • Examen Vrachtauto rijbewijs – theorie deel 2, administratie (R2C). 
 • Examen Vrachtauto C praktijk (C). 

Door het behalen van de 2 theorie-examens mag je deelnemen aan het praktijkexamen. 

In 1 dag jouw vrachtwagen C theorie halen. Alle theorieonderdelen die benodigd zijn voor rijbewijs C worden behandeld in deze eendaagse cursus. Aan het einde van de dag ben je klaargestoomd en heb jij de theorie op zak om te mogen deelnemen aan het praktijkexamen.

Zodra jij je aanmeldt voor de eendaagse cursus theorie rijbewijs C regelen wij alles voor je. De dag is inclusief eten, drinken en de reservering bij het CBR. Onze specialisten lopen samen met jou alle stof door en zorgen dat de boodschap goed over komt. Vooraf leren is niet nodig, wij behandelen alles en geven persoonlijke aandacht zodat jij alle kans hebt van slagen.

NuVrachtwagen zit door heel het land. Hierdoor hebben wij verschillende plaatsen waar jij de vrachtwagen theorie C cursussen kunt volgen. Wij zitten op de volgende locaties: 

Den Haag; 
Utrecht; 
Amsterdam; 
Goes; 
Eindhoven; 
Zwolle; 
Leeuwarden; 
Breda. 

Geef bij het aanmelden jouw voorkeur voor locatie aan.