Vakbekwaamheid transport

Vakbekwaamheid transport

Wil je als ondernemer een bedrijf binnen de transportbranche starten? Dan moet je een diploma vakbekwaamheid transport behalen. Je moet hiervoor 6 examens behalen om aan te tonen dat je vakbekwaam bent. Hierna kun je een NIWO vergunning aanvragen. NuVrachtwagen helpt ondernemers om aan te tonen dat ze vakbekwaam zijn. Tijdens onze cursussen leer je alle theorie voor de CBR-examens vakbekwaamheid transport.

Waarom moet je vakbekwaamheid transport aantonen?

Als ondernemer in de transportbranche is een NIWO vereist als je met voertuigen werkt die een laadvermogen van 500 kg of meer hebben. Dankzij het vakbekwaamheid transport, kan niet zomaar iedereen een transportbedrijf beginnen. Met een NIWO toon je aan dat je vakbekwaam, maar ook betrouwbaar en kredietwaardig bent. Dit helpt om criminaliteit en onveilige situaties tegen te gaan.

Hoe kun jij je vakbekwaamheid transport aantonen?

Om je vakbekwaamheid transport aan te tonen, moet je de volgende examens afronden:

  • Bedrijfsmanagement
  • Calculatie Goederen
  • Financieel Management
  • Personeelsmanagement
  • Wegvervoer Goederen Deel 1
  • Wegvervoer Goederen Deel 2

 

Nadat je de bovenstaande examens succesvol bij het CBR hebt afgerond, kun je aantonen dat je vakbekwaam bent. Wij helpen je om de benodigde kennis op te doen voor deze examens. Je hebt geen voorkennis nodig, omdat alles aan bod komt tijdens de cursussen. Na het volgen van onze cursus slaag je vast en zeker. Wij bieden je dan ook een 100% succesgarantie.

Hoe werkt onze cursus vakbekwaamheid transport?

Wil jij een vakbekwaamheid transport opleiding volgen? Bij NuVrachtwagen leren we je alle theorie om de examens te behalen. We bieden je een alles-in-1 pakket, waarbij alles voor je geregeld wordt. Zo schrijven wij je bijvoorbeeld ook meteen in voor het examen. Omdat wij je alle theorie leren, is voorkennis niet vereist.

De cursusdag vindt plaats op dezelfde dag als het examen. Onze cursuslocaties bevinden zich bovendien dicht bij de CBR-examenlocaties. Alhoewel de cursussen klassikaal zijn, is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Gedurende de cursus bieden we je ook koffie en zoetigheden aan. Zodra de cursus is afgerond, vertrek je samen met de andere deelnemers naar het CBR. Wij bieden alle deelnemers een 100% slagingsgarantie.

Meld je aan voor de cursus

Wil jij je vakbekwaamheid transport behalen? Meld je dan aan voor onze cursus. Na het selecteren van de onderdelen die je wilt volgen, kun je een locatie kiezen. Vervolgens kies je een voorkeursdatum en doe je een aanbetaling. Per mail ontvang je een bevestiging met de definitieve datum van de cursus en het examen.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast