Vakbekwaamheid transport

Vakbekwaamheid transport

Wil je als ondernemer een bedrijf binnen de transportbranche starten? Dan moet je een diploma vakbekwaamheid transport behalen. Je moet hiervoor 6 examens behalen om aan te tonen dat je vakbekwaam bent. Hierna kun je een NIWO vergunning aanvragen. NuVrachtwagen helpt ondernemers om aan te tonen dat ze vakbekwaam zijn. Tijdens onze cursussen leer je alle theorie voor de CBR-examens vakbekwaamheid transport.

Waarom moet je vakbekwaamheid transport aantonen?

Als ondernemer in de transportbranche is een NIWO vereist als je met voertuigen werkt die een laadvermogen van 500 kg of meer hebben. Dankzij het vakbekwaamheid transport, kan niet zomaar iedereen een transportbedrijf beginnen. Met een NIWO toon je aan dat je vakbekwaam, maar ook betrouwbaar en kredietwaardig bent. Dit helpt om criminaliteit en onveilige situaties tegen te gaan.

Hoe kun jij je vakbekwaamheid transport aantonen?

Om je vakbekwaamheid transport aan te tonen, moet je de volgende examens afronden:

  • Bedrijfsmanagement
  • Calculatie Goederen
  • Financieel Management
  • Personeelsmanagement
  • Wegvervoer Goederen Deel 1
  • Wegvervoer Goederen Deel 2

 

Nadat je de bovenstaande examens succesvol bij het CBR hebt afgerond, kun je aantonen dat je vakbekwaam bent. Wij helpen je om de benodigde kennis op te doen voor deze examens. Je hebt geen voorkennis nodig, omdat alles aan bod komt tijdens de cursussen. Na het volgen van onze cursus slaag je vast en zeker. Wij bieden je dan ook een 100% succesgarantie.

Hoe werkt onze cursus vakbekwaamheid transport?

Wil jij een vakbekwaamheid transport opleiding volgen? Bij NuVrachtwagen leren we je alle theorie om de examens te behalen. We bieden je een alles-in-1 pakket, waarbij alles voor je geregeld wordt. Zo schrijven wij je bijvoorbeeld ook meteen in voor het examen. Omdat wij je alle theorie leren, is voorkennis niet vereist.

De cursusdag vindt plaats op dezelfde dag als het examen. Onze cursuslocaties bevinden zich bovendien dicht bij de CBR-examenlocaties. Alhoewel de cursussen klassikaal zijn, is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Gedurende de cursus bieden we je ook koffie en zoetigheden aan. Zodra de cursus is afgerond, vertrek je samen met de andere deelnemers naar het CBR. Wij bieden alle deelnemers een 100% slagingsgarantie.

Meld je aan voor de cursus

Wil jij je vakbekwaamheid transport behalen? Meld je dan aan voor onze cursus. Na het selecteren van de onderdelen die je wilt volgen, kun je een locatie kiezen. Vervolgens kies je een voorkeursdatum en doe je een aanbetaling. Per mail ontvang je een bevestiging met de definitieve datum van de cursus en het examen.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein