Code 95 thuisstudie

Code 95 thuisstudie

Een Code 95 thuisstudie volgen? Dat kan bij NuVrachtWagen! Als beroepschauffeur moet je in vrijwel alle gevallen over een Code 95 beschikken. Eens in de vijf jaar moet je je laten nascholen. Anders is deze aanduiding op het rijbewijs niet langer geldig. Zowel voor het behalen als het verlengen van je Code 95 ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze Code 95 thuisstudie kun je altijd en overal studeren.

Waarom een Code 95 thuisstudie volgen?

Wil je als beroepschauffeur gaan of blijven werken? Dan heb je een Code 95 op je rijbewijs nodig. Veel chauffeurs kiezen specifiek voor een thuisstudie. Het voordeel daarvan is dat je overal kunt leren. Deze cursus valt daardoor goed met een vaste baan te combineren. Bovendien zit je niet aan bepaalde tijdsblokken vast. Je kunt gewoon leren wanneer het jou uitkomt.

E-learning bij NuVrachtwagen

Kies je voor e-learning bij NuVrachtwagen? Dan besteed je 4,5 uur tijd aan de Code 95 thuisstudie. Je hoeft slechts 3 uur op een van onze fysieke locaties aanwezig te zijn. Op onze fysieke locaties krijgt iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht. Wij maken het mogelijk om binnen één week je Code 95 te halen!

Geen wachttijden voor onze thuisstudie

Kies je voor onze Code 95 thuisstudie? Dan kun je direct aan de cursus beginnen. Van wachtrijen is geen sprake. Daardoor kun je als (aanstaande) beroepschauffeur over enkele weken al over je Code 95 beschikken. Wil jij je basiskwalificatie zo snel mogelijk halen? Of wil je niet te lang bezig zijn met een nascholing? Kies dan voor NuVrachtwagen!

Een duidelijke en effectieve cursus

Wil jij de Code 95 basiskwalificatie behalen of moet je je laten nascholen? Wij vinden het belangrijk dat je daadwerkelijk iets aan onze cursus hebt. Om die reden hebben we een duidelijke en effectieve Code 95 thuisstudie ontwikkeld. Om de basiskwalificatie te behalen met behulp van onze cursus is geen voorkennis vereist. Na het volgen van de cursus is de kans zeer groot dat je slaagt!

Je kunt ook losse cursussen bij ons volgen

Je bent bij NuVrachtwagen niet verplicht om ieder onderdeel van de cursus te volgen. Wil je meer aandacht besteden aan specifieke onderdelen? Dan is het ook mogelijk om specifiek voor die onderdelen een cursus te volgen. Wil je een complete Code 95 thuisstudie volgen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk! Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bel ons dan gerust.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein