Code 95 thuisstudie

Code 95 thuisstudie

Een Code 95 thuisstudie volgen? Dat kan bij NuVrachtWagen! Als beroepschauffeur moet je in vrijwel alle gevallen over een Code 95 beschikken. Eens in de vijf jaar moet je je laten nascholen. Anders is deze aanduiding op het rijbewijs niet langer geldig. Zowel voor het behalen als het verlengen van je Code 95 ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze Code 95 thuisstudie kun je altijd en overal studeren.

Waarom een Code 95 thuisstudie volgen?

Wil je als beroepschauffeur gaan of blijven werken? Dan heb je een Code 95 op je rijbewijs nodig. Veel chauffeurs kiezen specifiek voor een thuisstudie. Het voordeel daarvan is dat je overal kunt leren. Deze cursus valt daardoor goed met een vaste baan te combineren. Bovendien zit je niet aan bepaalde tijdsblokken vast. Je kunt gewoon leren wanneer het jou uitkomt.

E-learning bij NuVrachtwagen

Kies je voor e-learning bij NuVrachtwagen? Dan besteed je 4,5 uur tijd aan de Code 95 thuisstudie. Je hoeft slechts 3 uur op een van onze fysieke locaties aanwezig te zijn. Op onze fysieke locaties krijgt iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht. Wij maken het mogelijk om binnen één week je Code 95 te halen!

Geen wachttijden voor onze thuisstudie

Kies je voor onze Code 95 thuisstudie? Dan kun je direct aan de cursus beginnen. Van wachtrijen is geen sprake. Daardoor kun je als (aanstaande) beroepschauffeur over enkele weken al over je Code 95 beschikken. Wil jij je basiskwalificatie zo snel mogelijk halen? Of wil je niet te lang bezig zijn met een nascholing? Kies dan voor NuVrachtwagen!

Een duidelijke en effectieve cursus

Wil jij de Code 95 basiskwalificatie behalen of moet je je laten nascholen? Wij vinden het belangrijk dat je daadwerkelijk iets aan onze cursus hebt. Om die reden hebben we een duidelijke en effectieve Code 95 thuisstudie ontwikkeld. Om de basiskwalificatie te behalen met behulp van onze cursus is geen voorkennis vereist. Na het volgen van de cursus is de kans zeer groot dat je slaagt!

Je kunt ook losse cursussen bij ons volgen

Je bent bij NuVrachtwagen niet verplicht om ieder onderdeel van de cursus te volgen. Wil je meer aandacht besteden aan specifieke onderdelen? Dan is het ook mogelijk om specifiek voor die onderdelen een cursus te volgen. Wil je een complete Code 95 thuisstudie volgen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk! Heb je vragen over onze mogelijkheden? Bel ons dan gerust.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast