Code 95 Utrecht

Nuvrachtwagen - code 95 in Utrecht

Wil je code 95 in Utrecht halen? NuVrachtwagen staat voor je klaar! Zo voldoe je aan de verplichte 35 uur nascholing per 5 jaar, die je als beroepschauffeur met rijbewijs C of D moet volgen. Wij snappen dat je geen zin hebt in gedoe, en dat je zo doeltreffend mogelijk je code 95 in Utrecht wilt behalen. Daarom maken we het je graag makkelijk!  

  • Snel jouw code 95 in Utrecht behalen! 
  • Simpele, duidelijke, effectieve lesmethode 
  • Ons team regelt alles voor je 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Geen wachtrijen 
  • Veel tijd besparen dankzij e-learning 
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 

Code 95 opleiding in Utrecht: locatie of e-learning 

Wij weten door ervaring dat iedereen op een andere manier op zijn of haar best leert. De een heeft veel baat bij e-learning, terwijl de ander het liefst spart met medecursisten tijdens praktijklessen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Misschien wel een combinatie? Bij NuVrachtwagen behaal je je kwalificatie op een manier die bij je past. Wij bieden flexibiliteit, zodat jij je code 95 in Utrecht behaalt middels een lesmethode die je aanspreekt. 

Code 95 Utrecht: waarom bij ons halen? 

Bij de code 95 cursus in Utrecht komen diverse onderwerpen aan bod, waaronder fysieke belasting, de tachograaf en sociale veiligheid. Onze ervaren instructeurs leggen focus op overzichtelijke lesmethoden, die voor iedereen makkelijk te begrijpen zijn. Zo houden wij het graag toegankelijk, zodat jij op een eenvoudige manier de vereiste theorie onder de knie krijgt. Vergeet overbodige informatie en ga regelrecht op je doel af. Met NuVrachtwagen behaal jij in razend tempo code 95 in Utrecht! 

Haal code 95 in Utrecht bij NuVrachtwagen 

Code 95 cursus in Utrecht behalen? Wij hebben al duizenden cursisten mogen helpen bij het behalen en behouden van hun kwalificatie. Wij gaan voor resultaat en staan niet voor niets bekend om onze hoge slagingspercentages. Meld je aan voor de code 95 opleiding in Utrecht of neem contact met ons op bij vragen. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 064 53 89 of per e-mail via info@nuvrachtwagen.nl. 

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast