Rijbewijs C Amsterdam

Nuvrachtwagen - Code 95 verlopen

Wil jij jouw rijbewijs C in Amsterdam halen? NuVrachtwagen helpt je daarbij! Wij bieden theoriecursussen voor de vrachtwagen aan. Hierbij hoef je niet allemaal droge stof te leren uit boeken. Wij bieden een unieke methode aan waarmee je op een snelle, doelgerichte en zelfs makkelijke manier je rijbewijs C haalt. Wij maken het behalen van het rijbewijs C voor iedereen mogelijk. Ook voor wie te maken heeft met faalangst en dyslexie. Je haalt bij ons je theorie binnen 1 dag.

Waarvoor rijbewijs C halen?

Met een rijbewijs C mag je een motorrijtuig besturen die een maximummassa van meer dan 3500 kg heeft. Heb je een rijbewijs C, dan is het niet toegestaan om te rijden voor je beroep. Wil je dit wel doen, dan dien je ook het code 95 examen te halen. Een rijbewijs C heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Wil je dit rijbewijs vernieuwen? Dan kun je bij ons ook een opfriscursus volgen. Ook moet je een gezondheidsverklaring indienen.

Een rijbewijs C behalen zonder code 95 mag enkel als je 21 jaar of ouder bent. Voor een rijbewijs C met code 95 dien je 18 jaar of ouder te zijn. Je moet in eerste instantie altijd over een rijbewijs B beschikken. Heb je bij ons jouw rijbewijs C gehaald, dan gaan we samen op zoek naar de juiste rijschool voor het praktijkgedeelte.

Daarom jouw rijbewijs C halen bij ons

Jouw rijbewijs C in Amsterdam halen doe je bij NuVrachtwagen, omdat je bij ons meer krijgt dan enkel je rijbewijs C. Ook daarna bieden wij je begeleiding, zodat je succesvol jouw eerste stappen als vrachtwagenchauffeur zet. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • Alles in 1 pakket
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Wij regelen alles van begin tot eind

Al veel meer cursisten gingen je voor en kozen voor het behalen van het rijbewijs C bij NuVrachtwagen. Kies jij ook voor de beste begeleiding richting jouw rijbewijs C? Meld je dan meteen bij ons aan.

Direct jouw rijbewijs C in Amsterdam halen?

Wil je snel jouw rijbewijs C halen en wel op de meest eenvoudige manier? Kies dan voor NuVrachtwagen en neem meteen contact met ons op. Wij begeleiden jou richting je rijbewijs C en zelfs daarna! Je kunt ons telefonisch bereiken via: 085 064 53 89 of mail naar info@NuVrachtwagen.nl. Jouw rijbewijs C halen levert je bij NuVrachtwagen altijd het meeste op!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast