Vrachtwagen theorie in Breda halen

Code 95 opleidingen Amsterdam

Jouw vrachtwagentheorie in Breda snel behalen? Dat doe je via NuVrachtwagen! Bij ons heb je binnen 1 dag jouw vrachtwagentheorie op zak. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het geven van theoriecursussen voor de vrachtwagen. Met onze unieke lesmethoden kun je doelgericht, binnen 1 dag, jouw vrachtwagentheorie behalen.

We zorgen ervoor dat jij de theorie in korte tijd beheerst en alle informatie ook écht kent. Je kunt de theorie namelijk in 1 dag leren bij ons, maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Wij stellen jouw belang voorop zodat jij snel je vrachtwagen theorie in Breda haalt.   

  • Hoogste slagingspercentage van Nederland  
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode  
  • Alles in 1 pakket  
  • Wij regelen alles voor je!  
  • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag  
  • Geen wachtrijen  
  • Persoonlijke aandacht 

Onze theorielessen

Volg je jouw vrachtwagentheorie in Breda bij Nuvrachtwagen, dan slaag je in 1 dag voor diverse onderdelen. Zo staan onderstaande onderdelen op het programma:  

– RVM1-C (Module 1): dit is verplicht voor je rijbewijs C en D  (Voorheen RV1).
– VM2-C (Module 2): dit is verplicht voor rijbewijs C1 en C met code 95 (Voorheen V2C).  
– VM3-C (Module 3): dit is verplicht voor rijbewijs C met code 95 (Voorheen V3C). 

Bij NuVrachtwagen zorgen we ervoor dat alle informatie die je nodig hebt om het examen succesvol af te ronden op een overzichtelijke en professionele manier op jou wordt overgebracht. Ook als je last hebt van faalangst of dyslexie ben je bij NuVrachtwagen op de juiste plek. Met jarenlange ervaring begeleiden we je niet alleen gedurende de cursus – maar ook op het CBR.

Het vrachtwagen theorie-examen

Bij je vrachtwagentheorie hoort ook het theorie-examen. Hiervoor mag je de rekenmachine op de computer of kladpapier gebruiken. De uitslag is meteen na het examen bekend. Heb je genoeg antwoorden goed beantwoord? Dan slaag je voor je theorie-examen. Deze is vervolgens 2 jaar geldig. Ben je geslaagd? NuVrachtwagen helpt je graag bij het vinden van een geschikte rijschool.  

Meteen vrachtwagentheorie in Breda volgen? Meld je aan!

Direct vrachtwagentheorie in Breda volgen? Meld je dan nu aan, zodat je meteen kunt starten bij Nuvrachtwagen. Wij begeleiden je op weg naar jouw theorie-examen en bieden ook daarna de beste ondersteuning. Neem telefonisch contact op via 085 064 53 89 of stuur een e-mail naar info@nuvrachtwagen.nl. Slaag het snelst en leer je vrachtwagentheorie in Breda!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast