Vrachtwagen theorie in Breda halen

Code 95 opleidingen Amsterdam

Jouw vrachtwagentheorie in Breda snel behalen? Dat doe je via NuVrachtwagen! Bij ons heb je binnen 1 dag jouw vrachtwagentheorie op zak. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het geven van theoriecursussen voor de vrachtwagen. Met onze unieke lesmethoden kun je doelgericht, binnen 1 dag, jouw vrachtwagentheorie behalen.

We zorgen ervoor dat jij de theorie in korte tijd beheerst en alle informatie ook écht kent. Je kunt de theorie namelijk in 1 dag leren bij ons, maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Wij stellen jouw belang voorop zodat jij snel je vrachtwagen theorie in Breda haalt.   

  • Hoogste slagingspercentage van Nederland  
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode  
  • Alles in 1 pakket  
  • Wij regelen alles voor je!  
  • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag  
  • Geen wachtrijen  
  • Persoonlijke aandacht 

Onze theorielessen

Volg je jouw vrachtwagentheorie in Breda bij Nuvrachtwagen, dan slaag je in 1 dag voor diverse onderdelen. Zo staan onderstaande onderdelen op het programma:  

– RVM1-C (Module 1): dit is verplicht voor je rijbewijs C en D  (Voorheen RV1).
– VM2-C (Module 2): dit is verplicht voor rijbewijs C1 en C met code 95 (Voorheen V2C).  
– VM3-C (Module 3): dit is verplicht voor rijbewijs C met code 95 (Voorheen V3C). 

Bij NuVrachtwagen zorgen we ervoor dat alle informatie die je nodig hebt om het examen succesvol af te ronden op een overzichtelijke en professionele manier op jou wordt overgebracht. Ook als je last hebt van faalangst of dyslexie ben je bij NuVrachtwagen op de juiste plek. Met jarenlange ervaring begeleiden we je niet alleen gedurende de cursus – maar ook op het CBR.

Het vrachtwagen theorie-examen

Bij je vrachtwagentheorie hoort ook het theorie-examen. Hiervoor mag je de rekenmachine op de computer of kladpapier gebruiken. De uitslag is meteen na het examen bekend. Heb je genoeg antwoorden goed beantwoord? Dan slaag je voor je theorie-examen. Deze is vervolgens 2 jaar geldig. Ben je geslaagd? NuVrachtwagen helpt je graag bij het vinden van een geschikte rijschool.  

Meteen vrachtwagentheorie in Breda volgen? Meld je aan!

Direct vrachtwagentheorie in Breda volgen? Meld je dan nu aan, zodat je meteen kunt starten bij Nuvrachtwagen. Wij begeleiden je op weg naar jouw theorie-examen en bieden ook daarna de beste ondersteuning. Neem telefonisch contact op via 085 064 53 89 of stuur een e-mail naar info@nuvrachtwagen.nl. Slaag het snelst en leer je vrachtwagentheorie in Breda!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein