Code 95 nascholing

code 95 nascholing

Als je als beroepschauffeur de code 95 wilt behouden, dan is het verplicht om nascholing te volgen binnen 5 jaar. De code 95 nascholing bestaat uit 5 cursussen van 7 uur per cursus, in totaal 35 uur dus. Hiervan mag je als kandidaat 12 uur volgen met e-learning, maximaal 4 uur per cursus. De overige 3 uren zullen in praktijk plaatsvinden. Ben je beroepschauffeur en moet je binnenkort een nascholing volgen? Of wil je als werkgever nascholing regelen voor de werknemers van je bedrijf? Met behulp van NuVrachtwagen kun je de code 95 snel behalen!

Waarom een code 95 nascholing volgen?

Als vrachtwagenchauffeur kun je met de verkregen Code 95, 5 jaar beroepsmatig rijden. Na die 5 jaar is de verkregen Code 95 niet meer geldig. Als je nog steeds beroepsmatig wilt rijden, dan dien je binnen die 5 jaar een nascholing te volgen. In principe kan die nascholing 5 jaar voor de einddatum van de verkregen code 95 gevolgd worden. Het is handiger om tijdig voor de einddatum een nascholing te volgen. Als je te laat bent met het volgen van de nascholing, dan mag je niet meer beroepsmatig rijden. Voorkom dit en meld je aan voor een code 95 nascholing bij NuVrachtwagen!

Code 95 nascholing op locatie

Ben je als werkgever op zoek naar code 95 nascholing voor je werknemers? NuVrachtwagen kan de nascholing op locatie geven. De nascholing is een fijne cursus met een deel theorie en (7 uur) praktijktraining. Voor elk onderdeel ontvangen de werknemers een certificaat. Een nascholing op locatie bespaart uiteindelijk veel tijd en zorgt ervoor dat alle werknemers de juiste papieren op zak hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een code 95 nascholing op locatie? Neem dan contact op met NuVrachtwagen!

Code 95 nascholing van NuVrachtwagen

Een code 95 nascholing via NuVrachtwagen is voordelig en snel! Je kunt de nascholing binnen een week halen en er zijn geen wachtrijen. Als opleider vinden we persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Door een simpele, maar effectieve lesmethode, haal jij in no-time de code 95 nascholing. We zorgen ervoor dat je de theorie ook écht goed kent. Zodat jij veilig beroepsmatig kunt rijden. NuVrachtwagen heeft één van de hoogste slagingspercentages van Nederland. Bespaar tijd en geld, volg de code 95 nascholing door een cursus van NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast