Code 95 nascholing

code 95 nascholing

Als je als beroepschauffeur de code 95 wilt behouden, dan is het verplicht om nascholing te volgen binnen 5 jaar. De code 95 nascholing bestaat uit 5 cursussen van 7 uur per cursus, in totaal 35 uur dus. Hiervan mag je als kandidaat 12 uur volgen met e-learning, maximaal 4 uur per cursus. De overige 3 uren zullen in praktijk plaatsvinden. Ben je beroepschauffeur en moet je binnenkort een nascholing volgen? Of wil je als werkgever nascholing regelen voor de werknemers van je bedrijf? Met behulp van NuVrachtwagen kun je de code 95 snel behalen!

Waarom een code 95 nascholing volgen?

Als vrachtwagenchauffeur kun je met de verkregen Code 95, 5 jaar beroepsmatig rijden. Na die 5 jaar is de verkregen Code 95 niet meer geldig. Als je nog steeds beroepsmatig wilt rijden, dan dien je binnen die 5 jaar een nascholing te volgen. In principe kan die nascholing 5 jaar voor de einddatum van de verkregen code 95 gevolgd worden. Het is handiger om tijdig voor de einddatum een nascholing te volgen. Als je te laat bent met het volgen van de nascholing, dan mag je niet meer beroepsmatig rijden. Voorkom dit en meld je aan voor een code 95 nascholing bij NuVrachtwagen!

Code 95 nascholing op locatie

Ben je als werkgever op zoek naar code 95 nascholing voor je werknemers? NuVrachtwagen kan de nascholing op locatie geven. De nascholing is een fijne cursus met een deel theorie en (7 uur) praktijktraining. Voor elk onderdeel ontvangen de werknemers een certificaat. Een nascholing op locatie bespaart uiteindelijk veel tijd en zorgt ervoor dat alle werknemers de juiste papieren op zak hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een code 95 nascholing op locatie? Neem dan contact op met NuVrachtwagen!

Code 95 nascholing van NuVrachtwagen

Een code 95 nascholing via NuVrachtwagen is voordelig en snel! Je kunt de nascholing binnen een week halen en er zijn geen wachtrijen. Als opleider vinden we persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Door een simpele, maar effectieve lesmethode, haal jij in no-time de code 95 nascholing. We zorgen ervoor dat je de theorie ook écht goed kent. Zodat jij veilig beroepsmatig kunt rijden. NuVrachtwagen heeft één van de hoogste slagingspercentages van Nederland. Bespaar tijd en geld, volg de code 95 nascholing door een cursus van NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein