Code 95 Zwolle

Nuvrachtwagen - code 95 in Zwolle

Wil je code 95 in Zwolle halen? NuVrachtwagen is je ervaren aanbieder van cursussen voor vrachtwagenchauffeurs. Met code 95 voldoe je aan de verplichte nascholing van 35 uur per 5 jaar. Ben jij beroepschauffeur? Wij maken het graag eenvoudig voor je, met effectieve lesmethoden. Zo behaal je razendsnel je code 95 in Zwolle. 

  • Snel jouw code 95 in Zwolle behalen! 
  • Simpele, duidelijke, effectieve lesmethode 
  • Ons team regelt alles voor je 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Geen wachtrijen 
  • Veel tijd besparen dankzij e-learning 
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 

Code 95 opleiding in Zwolle: locatie of e-learning 

We snappen heel goed dat je de code 95 opleiding in Zwolle zo dicht mogelijk bij huis wil volgen. Bij NuVrachtwagen bieden we meerdere theorielocaties, waaronder in Zwolle. Ga je liever helemaal niet het huis uit? Dan is e-learning echt iets voor jou. Ook dit combineren is mogelijk, zodat je meer flexibel bent en bijvoorbeeld kunt blijven werken. Wij geloven dat die flexibiliteit zorgt voor meer motivatie en betere resultaten.  

Code 95 Zwolle: waarom bij ons halen? 

Tijdens de code 95 in Zwolle worden alle benodigde onderdelen behandeld, zoals leefstijl, sociale veiligheid en tachograaf. Onze ervaren instructeurs zetten in op overzichtelijke lesmethoden die voor iedereen begrijpelijk zijn. Het simpel houden, dat vinden we belangrijk! Zodat je alleen leert wat nodig is, en je zo snel mogelijk code 95 in Zwolle in de wacht sleept. We focussen op het behalen van jouw doel, zonder poespas! 

Haal code 95 in Zwolle bij NuVrachtwagen 

Code 95 cursus in Zwolle behalen? Al duizenden cursisten deden het ook. Niet voor niets staan we bij NuVrachtwagen bekend om ons hoge slagingspercentage. Wil je dus zo snel mogelijk dat papiertje halen, zonder dat er wachttijden zijn om te starten? Meld je aan voor code 95 in Zwolle via onze website of neem contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 064 53 89 of per e-mail via info@nuvrachtwagen.nl. 

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast