Vrachtwagen opleiding: Het complete pakket onder 1 dak

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Code 95 halen met de cursussen van NuVrachtwagen

100% Succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Wil je graag vrachtwagenchauffeur worden? Je moet dan de opleiding tot vrachtwagenchauffeur met succes hebben afgerond. De vrachtwagen opleiding kun je in zijn geheel volgen bij NuVrachtwagen. Bovendien kunnen we je ook aan een baan als vrachtwagenchauffeur helpen. Als je de opleiding hebt gehaald, ben je officieel in het bezit van rijbewijs C/rijbewijs CE. Met dit rijbewijs ben je bevoegd om een vrachtauto te besturen.

De vrachtwagenchauffeur opleiding bestaat uit een theorie-opleiding en een praktijkopleiding. Daarnaast dien je een medische keuring te ondergaan voordat je mag beginnen met rijlessen. Wij kunnen je hierin begeleiden. We hebben alle onderdelen van de opleiding vrachtwagen voor je op een rij gezet:

 • Theorieopleiding
 • Praktijkopleiding
 • Medische keuring
 • Nascholing (code 95)

De theorieopleiding bestaat uit drie onderdelen: RVM1-C, VM2-C en VM3-C met code 95. Ieder deel sluit je af met een schriftelijk theorie examen. Je denkt nu wellicht dat het veel tijd kost om al die theorie examens te halen. Maar als je kennismaakt met de NuVrachtwagen lesmethode ontdek je dat het allemaal veel sneller kan. Wij zorgen ervoor dat je in slechts 1 dag kan slagen voor je RVM1-C, VM2-C of VM3-C.

Wij bieden een dagcursus vrachtwagen theorie aan. Er komt een hoop theorie bij kijken als je bezig bent met je opleiding C rijbewijs. Door alles overzichtelijk te houden en op een professionele manier over te brengen zorgen wij ervoor dat je deze theorie binnen de korts mogelijke tijd beheerst.

Maar dat is nog niet alles: de nadruk ligt op de kwaliteit van de vrachtauto theorie. Onze lesmethodes zijn zo ontwikkeld dat de lesstof beter blijft hangen. Zodat je direct kunt aanschuiven aan je theorie examen.

Bij het RVM1-C examen kun je vragen verwachten over de gedragsregels, de verkeerswetgeving en vragen met betrekking tot werking verkeerstechniek. Het onderdeel VM2-C gaat het met name om de veiligheid, het milieu, bepalingen van de arbeidstijdenwet en het arbeidstijdenbesluit die van toepassing zijn. VM3-C met code 95 sluit nauw aan op het VM2-C examen en is een aanvullend theorie-examen.

Het overzicht van vrachtwagen theorie:

 • RVM1-C: verplicht examen wanneer je rijbewijs C en D wilt halen
 • VM2-C: verplicht examen voor rijbewijs C1 en C met code 95
 • VM3-C: verplicht examen voor rijbewijs C met code 95

Als je slaagt voor de theoriecursus is dat mooi nieuws, maar je bent er natuurlijk nog niet. Nu volgt de praktijk van de opleiding rijbewijs C. Het praktijkgedeelte van de vrachtwagen opleiding bestaat uit vier delen:

 • Rijlessen met de vrachtwagen
 • Praktische toets
 • Toets besloten terrein
 • Praktijkexamen

Bij de rijlessen ga je onder toezicht van een instructeur de openbare weg op om de verschillende vaardigheden onder de knie te krijgen. Tijdens de praktische toets laat je zien hoe vaardig je al bent met zaken als het vastzetten van lading en maatregelen bij noodsituaties. Bij de toets besloten terrein testen wij je vakbekwaamheid op het gebied van voertuigcontrole en manoeuvreren. Tot slot volgt het praktijkexamen.

Nadat je bent geslaagd voor het theorie gedeelte van de opleiding vrachtwagen gaan we samen op zoek naar de juiste rijschool. Wij hebben een uitgebreid netwerk met uiteenlopende adressen en hebben afspraken met veel rijschoolhouders. Zo kunnen we een locatie bij jou in de buurt vinden of een rijschool die helemaal aansluit op jouw eigen manier van leren.

Wat is code 95? Het is een aanduiding op het rijbewijs CE en een verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Wij van NuVrachtwagen hebben een E-Learning opgesteld, zodat je code 95 nascholing ook thuis kunt afronden. Code 95 nascholing heeft als doel dat vrachtwagenchauffeurs hun vakbekwaamheid behouden.

Heb je de gehele opleiding vrachtwagenchauffeur doorlopen én het praktijkexamen afgesloten met een dikke voldoende? Gefeliciteerd, dan heb je het chauffeursdiploma vrachtwagen behaald! Nu wil je natuurlijk meteen aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Hier kunnen wij je ook meehelpen. Wij hebben contact met veel grotere vervoersbedrijven en binnen ons netwerk zijn er altijd mensen die goede chauffeurs nodig hebben. Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om zo snel mogelijk een baan te vinden als vrachtwagenchauffeur.

Uitleg vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan voor onze vrachtwagen opleiding!

Wil jij graag beginnen met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur en je chauffeursdiploma vrachtwagen behalen? Maak dan gebruik van de vrachtwagen opleiding van NuVrachtwagen. Wij bieden het complete pakket aan, van theorie tot praktijk. Ga je direct inschrijven of neem contact met ons op als je meer informatie wenst.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op  085 064 53 89. Bij vragen mag je ons ook een  e-mail sturen.

100% Succesgarantie

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Hengelo

Maastricht

Breda