Gratis Vrachtwagen Examens oefenen

5/5

5/5

5/5

5/5

Wil je de oefenexamens correct maken bekijk dan eerst onze videos voordat je begint met het maken van de oefenexamen. Of wil je jezelf gelijk aanmelden voor het echte werk? 

Hulpsystemen

Oefenexamen Hulpsystemen

Hulpsystemen

Hoeveel kennis heb jij over Hulpsystemen 

 

 

 

1 / 9

Een chauffeur moet een noodstop maken.

Welke systeem op het voertuig kan de chauffeur hierbij helpen?

2 / 9

Waarop is de camera van een Lane Departure Warning System (LDWS) gericht?

3 / 9

Wat is juist?

  1. Het Lane Departure Warning system (LDWS) geeft een melding als de chauffeur voor het verlaten van zijn rijstrook richting aangeeft.
  2. In een 30 km/h zone is het Lane Departure Warning system (LDWS) niet actief.

4 / 9

Wat voor systeem is het Tires Pressure Monitoring System (TPMS)?

5 / 9

Wat is de doel van de electronic stability program (ESP)?

6 / 9

Een chauffeur rijdt op een drukke snelweg.

De vrachtauto is uitgerust met een systeem dat een veilige afstand tot de voorligger aanhoudt. Hierdoor rijdt de chauffeur ontspannen en wordt hij minder moe.

Houdt de Adaptive cruise control een veilige afstand tot de voorligger aan?

7 / 9

Waarvoor zorgt de Anti Slip Regeling (ASR)?

8 / 9

Een chauffeur rijdt een helling op. Tijdens het rijden wordt automatische de ideale snelheid en versnelling aangepast van de vrachtauto.

Welk systeem zorgt hiervoor?

9 / 9

Een chauffeur is een paar uur onderweg. Zijn voertuig is uitgerust met een systeem dat zijn rijgedrag registreert. Het systeem geeft de chauffeur een signaal dat hij moet rusten, omdat hij minder geconcentreerd is.

Welk systeem waarschuwt de chauffeur?

Je score is

0%

Afmetingen van de vrachtwagen

Oefenexamen afmetingen

Afmetingen Vrachtauto

Hoeveel kennis heb jij over Afmetingen Vrachtauto 

 

 

 

1 / 8

Een vrachtauto is ingericht voor het voervoeren van auto’s. Hoe lang mag deze vrachtauto maximaal zijn?

2 / 8

Hoeveel centimeter mogen maximaal vanuit de zijkanten van de vrachtauto uitsteken?

3 / 8

Wat is de maximale breedte van een zeiloplegger?

4 / 8

Wat is de maximale lengte van een trekker met oplegger combinatie?

5 / 8

Vrachtwagen theorie examen oefenen

Hoe ver mag deze lading aan de achterzijde maximaal uitsteken?

6 / 8

Wat is de maximale breedte van een middenasaanhangwagen?

7 / 8

Wat is de maximale hoogte van een vrachtauto?

8 / 8

Hoelang mag een vrachtauto maximaal zijn?

Je score is

0%

Wat is nou stilstaan? (M1)

Oefenexamen Stilstaan

 

Wat is nou stilstaan?

Hoeveel kennis heb jij over Wat is nou stilstaan? 

 

 

 

1 / 5

Je rijdt in een tunnel en er komt rook onder de motorkap vandaan. Mag je in de tunnel stilstaan om te bekijken wat de probleem is?

2 / 5

Wat valt onder het begrip stilstaan?

3 / 5

Waar mag een bestuurder zijn voertuig niet laten stilstaan?

Tik de Twee juiste antwoorden aan.

4 / 5

Mag de vrachtauto de goederen bij een fietsstrook laden en lossen?

5 / 5

Bij welke streep op de trottoirband mag een voertuig niet stilstaan?

Je score is

0%

Vond je onze oefenexamens voor je vrachtwagen theorie nu interessant? Of wil je toch liever een ééndaagse cursus? Meld je dan aan of kijk hier beneden naar nog een aantal video’s. Wil je meer gratis oefenexamens? Hou dan onze website in de gaten. 

Gratis vrachtwagen examens oefenen

Nuvrachtwagen

Welkom bij de toonaangevende website voor het oefenen van je vrachtwagen theorie in Nederland. Of je nu een nieuwe bestuurder bent die zich voorbereidt op het theorie-examen, of een ervaren chauffeur die zijn kennis wil opfrissen, onze website biedt een uitgebreide reeks oefeningen die perfect bij jouw behoeften passen.

Wat bieden wij?

  • Diverse Oefeningen: Onze oefeningen omvatten multiple-choice vragen, drag-and-drop activiteiten, open vragen, en educatieve video’s met directe vragen. Deze variatie zorgt ervoor dat je op alle mogelijke manieren wordt uitgedaagd en voorbereid.
  • Directe Feedback: Na elke oefensessie ontvang je gedetailleerde feedback. We vertellen je niet alleen wat je fout hebt gedaan, maar ook wat je goed hebt gedaan, zodat je effectief kunt leren en verbeteren.
  • Hoogste Slagingspercentage: Wij zijn trots op ons hoogste slagingspercentage in Nederland. Onze oefeningen zijn zorgvuldig samengesteld om je de beste voorbereiding op je examen te bieden.
  • Toegankelijkheid: Onze website is volledig mobielvriendelijk, zodat je overal en altijd kunt oefenen, of je nu een laptop, pc of mobiel apparaat gebruikt.
  • Extra Leermaterialen: Voor diegenen die nog een stap verder willen gaan, bieden we de mogelijkheid om gespecialiseerde boeken te bestellen. Deze boeken zijn een uitstekende aanvulling op je online oefeningen.

Bereid je voor op je vrachtwagen theorie-examen met de beste online bronnen. Begin vandaag nog met oefenen en zet de eerste stap naar succes op je examen!

 
Gratis vrachtwagen examen oefenen online

Waarom Kiezen voor Onze Gratis Online Vrachtwagen Theorie Oefeningen?

Bij het voorbereiden op je vrachtwagen theorie-examen is het essentieel om toegang te hebben tot betrouwbare en effectieve studiematerialen. Onze website is speciaal ontworpen om aan deze behoefte te voldoen en biedt een reeks voordelen die ons onderscheiden van de rest.

Gericht op het CBR theorie examens: Onze inhoud is volledig afgestemd op de Nederlandse regelgeving en examennormen. Dit betekent dat je oefent met materiaal dat direct relevant is voor je examen.

Gevarieerde Oefenformaten: Wij begrijpen dat iedereen anders leert. Daarom bieden we een mix van oefenvormen aan, waaronder interactieve vragen, video-uitdagingen, en realistische scenario’s. Deze diversiteit helpt je om alle aspecten van het vrachtwagen rijden grondig te begrijpen.

Hoge Slagingskansen: Onze gebruikers genieten van een hoog slagingspercentage, dankzij onze kwalitatief hoogwaardige en up-to-date oefenmaterialen. We zijn toegewijd aan jouw succes en werken voortdurend aan het verbeteren van onze oefeningen.

Flexibel en Toegankelijk Leren: Of je nu onderweg bent of thuis studeert, onze mobielvriendelijke website zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt oefenen. Dit maakt het leren voor je theorie-examen handig en flexibel.

Voortdurende Verbetering: We zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren. Daarom werken we onze inhoud regelmatig bij om ervoor te zorgen dat deze actueel en effectief blijft.

Begin Vandaag Nog met Oefenen: Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de beste online vrachtwagen theorie oefeningen in Nederland. Zet de eerste stap naar het behalen van je vrachtwagenrijbewijs met vertrouwen en gemak.

Vrachtwagen examen oefenen gratis

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Bestel nu met hoge korting!

Bestel nu met een hoge korting onze fysieke boeken.

5/5

5/5

5/5

5/5

Wil je nog meer thuis studie en voor je vrachtwagen theorie examen oefenen? Bestel dan nu onze boeken.

Naast onze uitgebreide online oefeningen, bieden we je de mogelijkheid om je studie naar een hoger niveau te tillen met onze gespecialiseerde vrachtwagen theorieboeken. Deze boeken zijn een essentiële aanvulling op je online voorbereiding en bieden diepgaande inzichten en kennis die cruciaal zijn voor het slagen voor je examen.

Wat Onze Boeken Uniek Maakt:

  • Gedetailleerde Informatie: Elk boek is zorgvuldig samengesteld met uitgebreide en up-to-date informatie over alle aspecten van de vrachtwagen theorie.
  • Praktische Tips en Technieken: Leer effectieve strategieën en tips die je helpen om complexe onderwerpen gemakkelijker te begrijpen en te onthouden.
  • Duidelijke Uitleg en Illustraties: Onze boeken zijn verrijkt met heldere uitleg en nuttige illustraties, waardoor leren niet alleen effectief, maar ook aangenaam is.

Bestel Nu en Zet de Volgende Stap in Je Voorbereiding Of je nu aan het begin staat van je studie of de laatste hand legt aan je voorbereiding, onze boeken zijn de perfecte tool om je kennis te verdiepen en je zelfvertrouwen te vergroten. Bestel nu en maak van je vrachtwagen theorie-examen een gegarandeerd succes.