Wegvervoer goederen 2

NIWO kosten
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen Wegvervoer goederen 2 via NuVrachtwagen halen

Heb jij een eurovergunning nodig? Dan moet je vakbekwaamheid aantonen bij de NIWO. Nuvrachtwagen biedt zes modules aan, inclusief CBR-examen, waarmee jij vakbekwaamheid aantoont. Heb jij wegvervoer goederen 1 met succes afgerond? Volg dan de cursus wegvervoer goederen 2!
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Met de module wegvervoer goederen 2 leer je alles over wet- en regelgeving van goederentransport op het gebied van deelmarkten, de procedures laden en lossen, veiligheid op de weg, voertuigmanagement en milieu.  

Na het volgen van de module weet jij bijvoorbeeld wat het belangrijkste doel van wagenparkbeheer is, wanneer een douanedocument nodig is bij het vervoer van communautaire goederen en wat de regelgeving en procedures zijn bij het vervoeren van levende dieren over de weg.  

Tijdens het examen komen verschillende onderwerpen aan bod. Jouw kennis en vaardigheden met betrekking tot wet- en regelgeving worden getoetst. Je krijgt bijvoorbeeld vragen over:  

 • Deelmarkten 
 • Planning 
 • Voertuigmanagement 
 • Geluidsoverlast 
 • Emissie 
 • Laad- en losprocedures 
 • Veiligheid op de weg 

Al deze onderwerpen worden uitvoerig behandeld tijdens de cursus wegvervoer goederen 2 bij Nuvrachtwagen. Door onze simpele en effectieve lesmethodes pak jij de stof snel op. Je hoeft geen dure of moeilijke boeken aan te schaffen.

Het examen wegvervoer goederen 2 vindt op plaats op een locatie van het CBR. Het examen bestaat uit 28 meerkeuzevragen. Je moet er minimaal 19 goed beantwoorden om het examen te halen. Hiervoor krijg je 60 minuten de tijd. Tijdens het examen heb je verschillende naslagwerken tot je beschikking, aangeboden door het CBR:  

 1. Wet wegvervoer goederen 
 2. Regelgeving wegvervoer goederen 
 3. CMR Verdrag 
 4. Beleidsregel vergunningverlening NIWO 
 5. Beleidsregel evenredigheidstoets en sanctionering bij verlies betrouwbaarheid in het goederenvervoer over de weg 
 6. Algemene vervoerencondities 2002 
 7. Regeling Voertuigen 
 8. Beleidsregel Ontheffingsverlening exceptionele transporten RDW 
 9. De relevante hoofdstukken uit de TLN Landendocumentatie 
Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Slaag voor wegvervoer goederen 2 in één dag!

Bij Nuvrachtwagen haal jij het wegvervoer goederen 2 diploma in 1 dag! Nuvrachtwagen maakt het jou zo makkelijk mogelijk. We regelen de exameninschrijving voor je en begeleiden je professioneel. Zo haal jij het examen – zonder zorgen. Heb jij last van faalangst? Nuvrachtwagen heeft veel ervaring met het begeleiden van kandidaten met faalangst. We helpen je graag! Ook bieden we succesgarantie. Heb jij het examen toch niet gehaald? Dan volg je de cursus – incl. examen – opnieuw voor slechts €100,-.  

Nu in 1 dag! 95% slaagt in 1 keer!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda