Dagcursus theorie vrachtwagen

dagcursus theorie vrachwagen

Als je erover na zit te denken om binnenkort je vrachtwagenrijbewijs te halen, is het noodzakelijk dat je hiervoor het theorie-examen voor het vrachtwagenrijbewijs haalt. Als jij namelijk niet weet wat je in bepaalde situaties in de praktijk moet doen, ontstaan er snel onveilige situaties. Ben je op zoek naar de makkelijkste manier om je theorie-examen te halen? Dan is het goed dat je bij NuVrachtwagen terecht bent gekomen. Wij bieden je namelijk een dagcursus theorie vrachtwagen aan. Wat dat is en of dit iets voor jou is, vind je op deze pagina.

Waarom een dagcursus theorie vrachtwagen bij ons?

NuVrachtwagen.nl heeft jarenlange ervaring in het succesvol begeleiden van kandidaten bij het afnemen van het CBR examen. Onze unieke lesmethoden is snel en efficiënt. Je hebt geen moeilijke boeken of voorkennis nodig! NuVrachtwagen biedt:

  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Alles in 1 pakket
  • Wij regelen alles voor je!

Geen dagen leren

Het leren van theorie is voor de ene persoon altijd al makkelijker geweest dan voor de andere persoon. Of het nu gaat om het leren van woordjes op de basisschool of om de theorie voor een vrachtwagenrijbewijs: de ene persoon leert makkelijker dan de ander. Met een dagcursus is dit echter niet het geval. Doordat onze specialisten samen met jou door de te leren stof heenlopen en zij precies weten hoe ze de boodschap over moeten brengen, weet je zeker dat jij snel je dagcursus kunt afronden.

De kosten van een dagcursus theorie vrachtwagen

Naast de kosten voor het afleggen van het theorie-examen voor de vrachtwagen, zitten er natuurlijk andere kosten verbonden aan een dagcursus theorie vrachtwagen. Waar je voorheen €330,- per onderdeel betaalde, geldt nu een prijs van €250,-. Leren vooraf is niet noodzakelijk, aangezien we tijdens de dagcursus theorie vrachtwagen werkelijk alles bij langs gaan.

Aanmelden voor de dagcursus theorie vrachtwagen

Aanmelden voor de dagcursus theorie vrachtwagen kan eenvoudig online. In onze bevestigingsmail – die je na aanmelding ontvangt – vind je alles wat je moet weten. Zo zie je hoe laat je waar moet zijn en wat je allemaal mee moet. We wensen je alvast veel succes!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast