Code 95 bus

Nuvrachtwagen - code 95 voor bus

Wil je code 95 voor buschauffeur behalen? Dan ben je bij NuVrachtwagen aan het goede adres. Iedere 5 jaar ben je verplicht om 35 uur aan nascholing te volgen, om beroepsmatig bus te blijven rijden (rijbewijs C). Wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk en helpen je bij het snel behalen van code 95 bus als buschauffeur. 

  • Snel jouw code 95 bus behalen! 
  • Simpele, duidelijke, effectieve lesmethode 
  • Ons team regelt alles voor je 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Geen wachtrijen 
  • Veel tijd besparen dankzij e-learning 
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 

Code 95 voor buschauffeur: locatie of e-learning  

Ben jij iemand die graag in de praktijk leert, of pak je de leerstof liever aan vanuit thuis? Bij ons kies je zelf wat bij je past! Wij merken dat onze e-learning cursussen erg goed ontvangen worden, omdat je een groot deel zelfstandig kunt oppakken. Je kunt dit bijvoorbeeld combineren met een code 95 bus praktijkles op locatie. Wij weten als geen ander dat flexibiliteit motiveert, zodat je bijvoorbeeld ook makkelijk kunt blijven werken. 

Code 95 bus: waarom bij ons halen? 

Code 95 voor buschauffeurs richt zich voor nascholing op diverse aspecten die belangrijk zijn voor als je aan het werk bent. Denk aan communicatieve en sociale vaardigheden, maar ook EHBO voor buschauffeurs en omgaan met agressie van passagiers. Wij kiezen voor effectieve lesmethoden, waarbij de ervaren instructeurs alleen ingaan op wat écht belangrijk is. Zo kun jij op een doeltreffende en snelle manier de code 95 bus kwalificatie in de wacht slepen. 

Haal code 95 buschauffeur bij NuVrachtwagen 

Code 95 bus behalen? Wij staan bekend om onze hoge slagingspercentages en effectieve lesmethoden. Bovendien hanteren we geen wachttijden! Je kunt je dus vandaag nog aanmelden via onze website, voor e-learning of een les op een locatie in Nederland die jou het beste uitkomt. Heb je vragen of kun je hulp gebruiken bij je aanmelding? We zijn ook telefonisch bereikbaar via 085 064 53 89 of per e-mail via info@nuvrachtwagen.nl.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast