RVM1-C

kosten vrachtwagen theorie
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen binnen 1 dag het RVM1-C examen halen bij NuVrachtwagen?

Het RVM1-C examen is voor iedereen die rijbewijs C wil halen. Met of zonder Code 95. Met het vrachtwagen rijbewijs C mag je motorrijtuigen besturen met een toegestane maximummassa van meer dan 3500 kg. Wil jij beroepsmatig goederen vervoeren dan moet je ook je Code 95 halen. Het halen van je vrachtwagenrijbewijs begint bij het RVM1-C examen. Haal het examen in 1 dag bij NuVrachtwagen! 

Slaag voor het RVM1-C examen binnen 1 dag
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Alles in 1 pakket
Ook op zaterdag mogelijk
Hoogste slagingspercentage van Nederland
Geen wachtrijen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Alles wordt voor jou geregeld
We bieden een totaalpakket aan
Bespaar tijd met onze effectieve E-Learning

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

 • Kies de cursus die je wilt volgen. 
 • Kies de locatie waar je de Vrachtwagen Theorie Cursus bij wilt volgen. 
 • Kies de datum en vul je gegevens in. (LET OP! Voornamen en achternaam zoals beschreven in je paspoort) 
 • Doe een aanbetaling van €50,- zodat je 100% kunt deelnemen aan de cursus (niet verplicht). 
 • Wees aanwezig en let goed op, en slaag in 1 dag voor je vrachtwagen theorie. 

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus. Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum. 

Het vrachtwagen theorie onderdeel RVM1-C haal jij in één dag bij de theorie-opleiding van NuVrachtwagen. We bereiden je in 1 dag voor op het examen. Dankzij onze effectieve lesmethoden en persoonlijke begeleiding zul jij de stof snel oppakken. Zonder moeilijke boeken! Zo slaag je zorgeloos voor het examen en heb jij binnen no-time jouw rijbewijs C op zak.  

Bij het RVM1-C examen wordt jouw kennis over Verkeer, Techniek, Lading en Wetgeving getoetst. Het examen bestaat uit 65 vragen waarvoor je 80 minuten de tijd krijgt. Je bent geslaagd als je 52 of meer vragen goed hebt beantwoord. Of je geslaagd bent weet je direct na afloop al.

Je kan het RVM1-C examen in één dag halen, omdat wij gebruikmaken van een effectieve lesmethode. Er zijn bijvoorbeeld geen boeken nodig en urenlang studeren hoef je ook niet te doen. Wij zetten vol in op persoonlijke aandacht, kennis, ervaring, begeleiding en kwaliteit. Jij leert bij ons alles wat je moet weten voor je theorie-examen en meer. Niet alleen om te slagen, maar bovenal om een goede vrachtchauffeur te worden en de regels te kennen. 

Na het behalen van je vrachtwagen theorie ben je er natuurlijk nog niet. Wij begeleiden je verder op je weg naar rijbewijs C. Zo gaan we samen op zoek naar de juiste rijschool voor het praktijkgedeelte. Tot slot kunnen we je helpen bij het vinden van een baan. 

Wij bieden de dagcursus RVM1-C theorie aan op diverse locaties in Nederland. Kies de locatie die jou het beste uitkomt en slaag in 1 dag voor het RVM1-C examen. We bieden dagcursussen op de volgende locaties:  

 • Den Haag 
 • Utrecht 
 • Amsterdam 
 • Goes 
 • Eindhoven 
 • Zwolle Leeuwarden 

Voor slechts € 250,- kun jij het RVM1-C examen in 1 dag halen. Ga jij voor het halen van je RVM1-C bij NuVrachtwagen? Dan wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Van de exameninschrijving tot het vervoer naar het CBR. Slaag zorgeloos.  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Meld je aan en haal het RVM1-C examen binnen 1 dag!

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, moet je eerst het RVM1-C theorie-examen met succes afronden. NuVrachtwagen helpt jou daarbij. Schrijf je vandaag nog in voor een cursusdatum die jou uitkomt. Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 085 064 53 89 en via Info@nuvrachtwagen.nl. 

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda