RVM1-C1

kosten vrachtwagen theorie
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen binnen 1 dag het RVM1-C1 examen halen bij NuVrachtwagen?

Het RVM1-C1 examen is voor iedereen die rijbewijs C1 wil halen. Met of zonder Code 95. Met het rijbewijs C1 mag je motorrijtuigen besturen met een toegestane massa van tussen de 3.500 kg en 7.500 kg. Als je beroepsmatig gaat rijden dan moet je ook de Code 95 halen, het VM2-C en het VM3-C examen. Ook dat kan bij NuVrachtwagen. 

Slaag voor het RVM1-C1 examen binnen 1 dag
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Alles in 1 pakket
Ook op zaterdag mogelijk
Hoogste slagingspercentage van Nederland
Geen wachtrijen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Alles wordt voor jou geregeld
We bieden een totaalpakket aan
Bespaar tijd met onze effectieve E-Learning

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

 • Kies de cursus die je wilt volgen. 
 • Kies de locatie waar je de Vrachtwagen Theorie Cursus bij wilt volgen. 
 • Kies de datum en vul je gegevens in. (LET OP! Voornamen en achternaam zoals beschreven in je paspoort) 
 • Doe een aanbetaling van €50,- zodat je 100% kunt deelnemen aan de cursus (niet verplicht). 
 • Wees aanwezig en let goed op, en slaag in 1 dag voor je vrachtwagen theorie. 

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus. Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum. 

Wil jij snel de weg op? Volg de dagcursus RVM1-C1 bij NuVrachtwagen en haal jouw theorie-examen in 1 dag. NuVrachtwagen stoomt je in dag klaar voor het examen. ‘s Ochtends volg je de theorielessen op één van onze locaties, en diezelfde middag slaag jij voor het examen bij het CBR. We begeleiden je zowel tijdens de lessen als op het CBR.  

Bij het RVM1-C1 examen wordt jouw kennis over Verkeer, Techniek, Lading en Wetgeving getoetst. Je krijgt 80 minuten de tijd om minimaal 52 van de 65 vragen goed te beantwoorden. Gelukt? Dan ben je geslaagd voor het examen. De uitslag ontvang je direct na afloop.  

Je kan het RVM1-C1 examen in één dag halen, omdat wij gebruikmaken van een effectieve lesmethode. Je leert het in één ochtend, zonder moeilijke boeken en zonder voorkennis. Dankzij jarenlange ervaring bieden we persoonlijke aandacht, veel kennis en ervaring en goede begeleiding en kwaliteit. Zodat jij de regels écht goed kent.  

Code 95 of V3M-C examen ook halen? NuVrachtwagen helpt jou bij alle examens. En we gaan verder dan dat. Ook bij het vinden van een goede rijschool staan we voor je klaar.  

Wij bieden de dagcursus RVM1-C1 theorie aan op diverse locaties in Nederland. Kies de locatie die jou het beste uitkomt en slaag in 1 dag voor het RVM1-C1 examen. We bieden dagcursussen op de volgende locaties:  

 • Den Haag 
 • Utrecht 
 • Amsterdam 
 • Goes 
 • Eindhoven 
 • Zwolle 
 • Leeuwarden 

Voor slechts € 250,- kun jij het RVM1-C1 examen in 1 dag halen. Alles wordt van A tot Z voor je geregeld. Van de exameninschrijving tot het vervoer naar het CBR. Bij NuVrachtwagen slaag je moeiteloos in 1 dag. Voor ieder onderdeel.  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Meld je aan en haal het RVM1-C1 examen binnen 1 dag!

Wil jij het RVM1-C1 examen succesvol afronden? Zonder uren studeren? NuVrachtwagen helpt jou daarbij. Schrijf je vandaag nog in voor een cursusdatum die jou uitkomt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken op 085 064 53 89 en via Info@nuvrachtwagen.nl. 

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda