Groot rijbewijs Amsterdam

groot rijbewijs Amsterdam

Haal in 1 dag de theorie voor je Groot rijbewijs Amsterdam

Je groot rijbewijs in Amsterdam halen? Bij NuVrachtwagen haal je binnen 1 dag de theorie voor het rijbewijs C. Als je een zware vrachtwagen wil besturen, moet je altijd over een groot rijbewijs beschikken: het rijbewijs C. Voor een lichter type vrachtwagen heb je slechts een rijbewijs C1 nodig. Hiermee mag je een motorrijtuig besturen met een maximummassa tussen de 3500 en 7500 kg. Als het gaat om een hogere maximummassa, heb je een rijbewijs C nodig.

De lesmethoden van NuVrachtwagen

Je zal tijdens onze theoriecursus voor de vrachtwagen niet alleen uit boeken leren, maar op een unieke wijze de theorie opnemen. Wij bieden een unieke methode die zelfs geschikt is voor mensen met dyslexie of faalangst. Zo kunnen ook zij snel hun groot rijbewijs halen. Je zit niet alleen goed bij ons voor het leren van je vrachtwagen theorie. Ook na het behalen van je rijbewijs C kunnen wij je op weg begeleiden naar een baan. Meld je dus snel aan bij Nuvrachtwagen voor je groot rijbewijs in Amsterdam.

Groot rijbewijs halen Amsterdam: dit zijn de eisen

Voor het groot rijbewijs in Amsterdam gelden diverse eisen waar je aan dient te voldoen voordat je mag deelnemen. Je moet minstens 21 jaar zijn als je een rijbewijs C wil aanvragen zonder code 95. Als je een rijbewijs C met code 95 wilt aanvragen, moet je minimaal 18 jaar zijn. In beide gevallen dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Heb je enkel een rijbewijs C, dan is het niet toegestaan te rijden voor je beroep.

Wil je dit wel doen, dan dien je ook je rijbewijs met code 95 te behalen. Heb je je rijbewijs C behaald, dan heeft deze een geldigheidsduur van 5 jaar. Het kan zijn dat je groot rijbewijs verlopen is. Als je deze wilt vernieuwen, kun je dit ook bij Nuvrachtwagen doen via onze opfriscursus.

De voordelen van NuVrachtwagen

Als je je groot rijbewijs in Amsterdam bij Nuvrachtwagen haalt, doe je dit bij ons altijd op de snelste en meest eenvoudige manier. We zorgen ervoor dat je zorgeloos je theorie-examen kunt halen. De volgende voordelen zijn je bij ons gegarandeerd:

  • Slaag binnen slechts 1 dag voor elk onderdeel!
  • Alles van begin tot eind geregeld
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht
  • Alles in 1 pakket
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode

Haal je groot rijbewijs in Amsterdam bij Nuvrachtwagen. Meld je aan, kies de gewenste stad en de datum die jou het beste uitkomt en ga aan de slag.

Haal nu je groot rijbewijs theorie in Amsterdam

Wil je je groot rijbewijs in Amsterdam snel behalen? Als je je nu aanmeld bij Nuvrachtwagen, zorgen wij ervoor dat je snel je theorie kunt leren. Je kunt ons telefonisch bereiken via: 085 064 53 89. Ook is het mogelijk ons een mail te sturen via info@nuvrachtwagen.nl. Haal het snelst je groot rijbewijs in Amsterdam en kies voor de unieke methode van Nuvrachtwagen!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast