Groot rijbewijs Amsterdam

groot rijbewijs Amsterdam

Haal in 1 dag de theorie voor je Groot rijbewijs Amsterdam

Je groot rijbewijs in Amsterdam halen? Bij NuVrachtwagen haal je binnen 1 dag de theorie voor het rijbewijs C. Als je een zware vrachtwagen wil besturen, moet je altijd over een groot rijbewijs beschikken: het rijbewijs C. Voor een lichter type vrachtwagen heb je slechts een rijbewijs C1 nodig. Hiermee mag je een motorrijtuig besturen met een maximummassa tussen de 3500 en 7500 kg. Als het gaat om een hogere maximummassa, heb je een rijbewijs C nodig.

De lesmethoden van NuVrachtwagen

Je zal tijdens onze theoriecursus voor de vrachtwagen niet alleen uit boeken leren, maar op een unieke wijze de theorie opnemen. Wij bieden een unieke methode die zelfs geschikt is voor mensen met dyslexie of faalangst. Zo kunnen ook zij snel hun groot rijbewijs halen. Je zit niet alleen goed bij ons voor het leren van je vrachtwagen theorie. Ook na het behalen van je rijbewijs C kunnen wij je op weg begeleiden naar een baan. Meld je dus snel aan bij Nuvrachtwagen voor je groot rijbewijs in Amsterdam.

Groot rijbewijs halen Amsterdam: dit zijn de eisen

Voor het groot rijbewijs in Amsterdam gelden diverse eisen waar je aan dient te voldoen voordat je mag deelnemen. Je moet minstens 21 jaar zijn als je een rijbewijs C wil aanvragen zonder code 95. Als je een rijbewijs C met code 95 wilt aanvragen, moet je minimaal 18 jaar zijn. In beide gevallen dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Heb je enkel een rijbewijs C, dan is het niet toegestaan te rijden voor je beroep.

Wil je dit wel doen, dan dien je ook je rijbewijs met code 95 te behalen. Heb je je rijbewijs C behaald, dan heeft deze een geldigheidsduur van 5 jaar. Het kan zijn dat je groot rijbewijs verlopen is. Als je deze wilt vernieuwen, kun je dit ook bij Nuvrachtwagen doen via onze opfriscursus.

De voordelen van NuVrachtwagen

Als je je groot rijbewijs in Amsterdam bij Nuvrachtwagen haalt, doe je dit bij ons altijd op de snelste en meest eenvoudige manier. We zorgen ervoor dat je zorgeloos je theorie-examen kunt halen. De volgende voordelen zijn je bij ons gegarandeerd:

  • Slaag binnen slechts 1 dag voor elk onderdeel!
  • Alles van begin tot eind geregeld
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht
  • Alles in 1 pakket
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode

Haal je groot rijbewijs in Amsterdam bij Nuvrachtwagen. Meld je aan, kies de gewenste stad en de datum die jou het beste uitkomt en ga aan de slag.

Haal nu je groot rijbewijs theorie in Amsterdam

Wil je je groot rijbewijs in Amsterdam snel behalen? Als je je nu aanmeld bij Nuvrachtwagen, zorgen wij ervoor dat je snel je theorie kunt leren. Je kunt ons telefonisch bereiken via: 085 064 53 89. Ook is het mogelijk ons een mail te sturen via info@nuvrachtwagen.nl. Haal het snelst je groot rijbewijs in Amsterdam en kies voor de unieke methode van Nuvrachtwagen!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein