Financieel management

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen financieel management via NuVrachtwagen halen

Iedereen die een transportonderneming wil starten heeft een vergunning van de NIWO nodig. En om die vergunning te krijgen moet je vakbekwaamheid aantonen. Daarvoor leg je 6 examens af bij het CBR. Een van die examens is financieel management. Nuvrachtwagen helpt jou om het examen in 1 dag voor te bereiden én te halen!
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

100% Succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein

Tijdens de module financieel management leer je alles omtrent de financiële zaken van een organisatie. Als transportondernemer is het namelijk belangrijk dat je precies weet hoe de administratieve zaken geregeld zijn. Je leert hoe je een organisatie gezond houdt. Zodat de organisatie succesvol is – en tegen een stootje kan!  

Na het volgen van de module weet jij bijvoorbeeld precies hoe je als ondernemer de BTW die op een creditnota staat boekt en hoe je jouw vermogen op een bepaald moment berekent.  

Tijdens het examen financieel management komen verschillende onderwerpen aan bod. Jouw kennis en vaardigheden omtrent het financiële management van een organisatie worden getoetst. Tijdens het examen kun je vragen krijgen over:  

  • De financiële administratie  
  • De financiële dagboeken 
  • Jaarrekening en betalingsverkeer  
  • Bijzondere baten en lasten  
  • Leningen en kredieten  
  • Automatisering 

Deze onderwerpen worden allemaal behandeld tijdens de cursus financieel management van Nuvrachtwagen. In slechts 1 dag word je volledig voorbereid op het examen én leg je het examen af bij het CBR.  

Het examen financieel management vindt plaats op een locatie van het CBR. Tijdens het examen beantwoord je 33 vragen. Je krijgt 10 meerkeuze vragen over financiële administratie, boeken en belastingen, je beoordeelt jaarstukken bij 10 meerkeuze vragen, je maakt bij 12 meerkeuze vragen een kloppende balans door cijfers te slepen, en je vult 1 vraag in over de berekening van het eigen vermogen. Je kunt in totaal 100 punten halen. Bij 55 punten of meer ben je geslaagd voor het examen. Je krijgt pen en papier van het CBR en je ontvangt een digitale rekenmachine. De uitslag van het examen krijg je meteen na afloop!  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Slaag voor financieel management in 1 dag!

Nuvrachtwagen regelt alles van A tot Z. Zodat jij zorgeloos – en goed voorbereid – het examen kunt maken. Haal het examen financieel management in 1 dag bij Nuvrachtwagen! Kies een datum die jou het beste uitkomt, volg de cursus in de ochtend op 1 van onze locatie, maak het examen ‘s middags op het CBR, en slaag! Alles in 1 pakket. 

100% Succesgarantie

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda