Vrachtwagen theorie Venlo

Code 95 opleidingen Amsterdam

Je vrachtwagentheorie in Venlo halen? Dit doe je snel bij Nuvrachtwagen.nl. Al binnen 1 dag kun je bij ons jouw theorie-examen halen. NuVrachtwagen verzorgt al jarenlang theoriecursussen voor de vrachtwagen. Wij hebben een unieke leermethode. Hierbij duik je niet volop de boeken in en lees je geen ingewikkelde teksten. Bij ons haal je snel en doelgericht je theorie voor de meest voordelige prijs.

Ook als je met dyslexie of faalangst te maken hebt, kun je een aangepast programma bij ons volgen. Heb je je theorie gehaald? Gefeliciteerd! Ook dan helpen wij je graag verder. Zo bieden wij ondersteuning bij het vinden van een gepaste rijschool.

Dit leer je tijdens je vrachtwagentheorie

Tijdens je vrachtwagentheorie in Venlo leer je in 1 dag verschillende onderdelen. Zo leer je de volgende onderdelen: 
RVM1-C (Module 1): dit is verplicht voor je rijbewijs C en D. (Voorheen: RV1)
VM2-C (Module 2): dit is verplicht voor rijbewijs C1 en C met code 95. (Voorheen: V2C)
VM3-C (Module 3): dit is verplicht voor rijbewijs C met code 95. (Voorheen: V3C)
 
Omdat je altijd binnen 1 dag voor je vrachtwagentheorie slaagt, zijn er bij ons geen wachtrijen. Zo kun je meteen praktijklessen volgen en snel aan de slag!

Zo zit het vrachtwagen theorie-examen in elkaar

Volg je de theoriecursus in Venlo bij NuVrachtwagen? Dan zorgen wij ervoor dat je ‘s ochtends alle kennis die je nodig hebt leert. Zo haal jij diezelfde middag nog het examen op het CBR. Én ga je echt veilig de weg op. We leveren namelijk niet in op kwaliteit.

Tijdens het theorie-examen e kun je de rekenmachine op de computer gebruiken, maar je krijgt ook kladpapier. De uitslag van je vrachtwagentheorie ontvang je direct na het examen. De uitslag van het theorie-examen heeft een geldigheidsduur van 2 jaar.

Vrachtwagentheorie in Venlo volgen? Meld je direct aan!

Meteen vrachtwagentheorie in Venlo volgen? Meld je dan direct aan bij NuVrachtwagen. Bij ons slaag je altijd het snelst. Zonder moeilijk en dure boeken. Wij bieden je de beste begeleiding bij het behalen van je vrachtwagentheorie en ondersteunen je ook daarna. Bel ons direct via 085 064 53 89 of stuur een e-mail naar info@nuvrachtwagen.nl. Jouw vrachtwagentheorie heb je in Venlo straks snel op zak! 
 
 

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein