Vrachtwagen theorie Venlo

Code 95 opleidingen Amsterdam

Je vrachtwagentheorie in Venlo halen? Dit doe je snel bij Nuvrachtwagen.nl. Al binnen 1 dag kun je bij ons jouw theorie-examen halen. NuVrachtwagen verzorgt al jarenlang theoriecursussen voor de vrachtwagen. Wij hebben een unieke leermethode. Hierbij duik je niet volop de boeken in en lees je geen ingewikkelde teksten. Bij ons haal je snel en doelgericht je theorie voor de meest voordelige prijs.

Ook als je met dyslexie of faalangst te maken hebt, kun je een aangepast programma bij ons volgen. Heb je je theorie gehaald? Gefeliciteerd! Ook dan helpen wij je graag verder. Zo bieden wij ondersteuning bij het vinden van een gepaste rijschool.

Dit leer je tijdens je vrachtwagentheorie

Tijdens je vrachtwagentheorie in Venlo leer je in 1 dag verschillende onderdelen. Zo leer je de volgende onderdelen: 
RVM1-C (Module 1): dit is verplicht voor je rijbewijs C en D. (Voorheen: RV1)
VM2-C (Module 2): dit is verplicht voor rijbewijs C1 en C met code 95. (Voorheen: V2C)
VM3-C (Module 3): dit is verplicht voor rijbewijs C met code 95. (Voorheen: V3C)
 
Omdat je altijd binnen 1 dag voor je vrachtwagentheorie slaagt, zijn er bij ons geen wachtrijen. Zo kun je meteen praktijklessen volgen en snel aan de slag!

Zo zit het vrachtwagen theorie-examen in elkaar

Volg je de theoriecursus in Venlo bij NuVrachtwagen? Dan zorgen wij ervoor dat je ‘s ochtends alle kennis die je nodig hebt leert. Zo haal jij diezelfde middag nog het examen op het CBR. Én ga je echt veilig de weg op. We leveren namelijk niet in op kwaliteit.

Tijdens het theorie-examen e kun je de rekenmachine op de computer gebruiken, maar je krijgt ook kladpapier. De uitslag van je vrachtwagentheorie ontvang je direct na het examen. De uitslag van het theorie-examen heeft een geldigheidsduur van 2 jaar.

Vrachtwagentheorie in Venlo volgen? Meld je direct aan!

Meteen vrachtwagentheorie in Venlo volgen? Meld je dan direct aan bij NuVrachtwagen. Bij ons slaag je altijd het snelst. Zonder moeilijk en dure boeken. Wij bieden je de beste begeleiding bij het behalen van je vrachtwagentheorie en ondersteunen je ook daarna. Bel ons direct via 085 064 53 89 of stuur een e-mail naar info@nuvrachtwagen.nl. Jouw vrachtwagentheorie heb je in Venlo straks snel op zak! 
 
 

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast