Ondernemersdiploma goederenvervoer

Ondernemersdiploma goederenvervoer

Wil je een eigen transportbedrijf of koeriersdienst oprichten? Dan is een ondernemersdiploma goederenvervoer (ook wel NIWO) vereist. Dit diploma is vereist als je met voertuigen werkt die een laadvermogen van 500 kg of meer hebben. Het certificaat bewijst dat je vakbekwaam, kredietwaardig en betrouwbaar bent. Wil jij het liefst zo snel mogelijk in het bezit zijn van het ondernemersdiploma goederenvervoer? Meld je dan aan voor de NIWO-opleiding van NuVrachtwagen!

Hoe behaal je een ondernemersdiploma goederenvervoer?

Het ondernemersdiploma goederenvervoer voorkomt dat zomaar iedereen een bedrijf in de transportbranche kan starten. Dit is essentieel om onveilige situaties en logistieke problemen tegen te gaan.

 

Om dit diploma te behalen, moet je 6 examens afronden bij het CBR. Het gaat om de volgende onderdelen:

  • Bedrijfsmanagement
  • Calculatie Goederen
  • Financieel Management
  • Personeelsmanagement
  • Wegvervoer Goederen Deel 1
  • Wegvervoer Goederen Deel 2

Heb je al deze examens met succes afgerond? Dan ben je in het bezit van het ondernemersdiploma goederenvervoer. Je kunt hiermee aantonen dat je vakbekwaam bent om de Eurovergunning te krijgen.

Een cursus volgen voor het ondernemersdiploma goederenvervoer

Wil je een bedrijf beginnen in de transportsector? NuVrachtwagen helpt je om een ondernemersdiploma goederenvervoer te behalen. Voor elk onderdeel van het ondernemersdiploma hebben wij een dagcursus volgens een simpele, duidelijke en effectieve lesmethode. Zo kun je de verschillende examens met succes afronden. Je krijgt bij ons een alles-in-1 pakket, waarbij we alles voor je regelen. Zo verzorgen we het lesmateriaal en schrijven wij je bij je aanmelding ook direct in voor het examen. Er is geen voorkennis vereist om te slagen met behulp van onze cursus. Na afloop van de cursus vertrek je naar het CBR, om daar je examen te maken.

Meld je aan voor onze cursussen

Wil jij het ondernemersdiploma goederenvervoer snel behalen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze dagcursussen. Nadat je de gewenste cursussen hebt geselecteerd, kun je een cursuslocatie kiezen. Wij verzorgen cursussen op diverse locaties door heel Nederland. Na het selecteren van een locatie kun je een voorkeursdatum aangeven. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de definitieve datum van de cursus en het CBR-examen.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein