Ondernemersdiploma goederenvervoer

Ondernemersdiploma goederenvervoer

Wil je een eigen transportbedrijf of koeriersdienst oprichten? Dan is een ondernemersdiploma goederenvervoer (ook wel NIWO) vereist. Dit diploma is vereist als je met voertuigen werkt die een laadvermogen van 500 kg of meer hebben. Het certificaat bewijst dat je vakbekwaam, kredietwaardig en betrouwbaar bent. Wil jij het liefst zo snel mogelijk in het bezit zijn van het ondernemersdiploma goederenvervoer? Meld je dan aan voor de NIWO-opleiding van NuVrachtwagen!

Hoe behaal je een ondernemersdiploma goederenvervoer?

Het ondernemersdiploma goederenvervoer voorkomt dat zomaar iedereen een bedrijf in de transportbranche kan starten. Dit is essentieel om onveilige situaties en logistieke problemen tegen te gaan.

 

Om dit diploma te behalen, moet je 6 examens afronden bij het CBR. Het gaat om de volgende onderdelen:

  • Bedrijfsmanagement
  • Calculatie Goederen
  • Financieel Management
  • Personeelsmanagement
  • Wegvervoer Goederen Deel 1
  • Wegvervoer Goederen Deel 2

Heb je al deze examens met succes afgerond? Dan ben je in het bezit van het ondernemersdiploma goederenvervoer. Je kunt hiermee aantonen dat je vakbekwaam bent om de Eurovergunning te krijgen.

Een cursus volgen voor het ondernemersdiploma goederenvervoer

Wil je een bedrijf beginnen in de transportsector? NuVrachtwagen helpt je om een ondernemersdiploma goederenvervoer te behalen. Voor elk onderdeel van het ondernemersdiploma hebben wij een dagcursus volgens een simpele, duidelijke en effectieve lesmethode. Zo kun je de verschillende examens met succes afronden. Je krijgt bij ons een alles-in-1 pakket, waarbij we alles voor je regelen. Zo verzorgen we het lesmateriaal en schrijven wij je bij je aanmelding ook direct in voor het examen. Er is geen voorkennis vereist om te slagen met behulp van onze cursus. Na afloop van de cursus vertrek je naar het CBR, om daar je examen te maken.

Meld je aan voor onze cursussen

Wil jij het ondernemersdiploma goederenvervoer snel behalen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze dagcursussen. Nadat je de gewenste cursussen hebt geselecteerd, kun je een cursuslocatie kiezen. Wij verzorgen cursussen op diverse locaties door heel Nederland. Na het selecteren van een locatie kun je een voorkeursdatum aangeven. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de definitieve datum van de cursus en het CBR-examen.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast