Code 95 Breda

Nuvrachtwagen - code 95 in Breda

Wil je code 95 in Breda halen? Dan ben je aan het goede adres bij NuVrachtwagen. Wij helpen je om te voldoen aan de verplichte nascholing van 35 uur per 5 jaar. Dit heb je nodig als je beroepsmatig werkt met rijbewijs C of D. Wij snappen dat je geen zin hebt in gedoe, dus maken we je het graag zo gemakkelijk mogelijk.  

  • Snel jouw code 95 in Breda behalen! 
  • Simpele, duidelijke, effectieve lesmethode 
  • Ons team regelt alles voor je 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Geen wachtrijen 
  • Veel tijd besparen dankzij e-learning 
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 


Code 95 opleiding in Breda: locatie of e-learning
 

Iedereen houdt er persoonlijke voorkeuren op na, zeker als het aankomt op leren. Daarom bieden we diverse opties. Leer je het liefst op locatie voor code 95 in Breda, of lijkt het je heerlijk om e-learning vanuit thuis te volgen? Misschien wel een combinatie? Bij NuVrachtwagen laten we deze keuze volledig aan jou. Wij geloven dat flexibiliteit voor betere resultaten zorgt. En je kunt leren zo ook makkelijker combineren met werk.  

Code 95 Breda: waarom bij ons halen? 

Code 95 in Breda behandelt de benodigde onderdelen, waaronder sociale veiligheid, fysieke belasting en leefstijl. Onze ervaren instructeurs weten als geen ander wat belangrijk is voor het behalen van je code 95 opleiding in Breda. Wij houden niet van poespas en onnodige lesstof, nee, wij gaan recht op het doel af. Zo verspil jij geen onnodige tijd en haal je zo snel mogelijk die kwalificatie binnen. 

Haal code 95 in Breda bij NuVrachtwagen 

Code 95 cursus in Breda behalen? Wij garanderen een hoge slagingskans! En dat zonder dat je er oneindig veel tijd mee kwijt bent. Klinkt dat als muziek in de oren? Meld je dan nu aan via onze website of neem contact met ons op als je vragen hebt of hulp kunt gebruiken. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 064 53 89 of per e-mail via info@nuvrachtwagen.nl. 

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast