Calculatie

NIWO kosten
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen Calculatie via NuVrachtwagen halen

Heb jij een eurovergunning nodig? Dan moet je vakbekwaamheid aantonen bij de NIWO. Nuvrachtwagen biedt zes modules aan, inclusief CBR-examen, waarmee jij vakbekwaamheid aantoont. Eén van die modules is calculatie.
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Met de module calculatie leer je alles over kostprijsberekeningen en kostprijscomponenten. Je leert over de soorten kosten van het goederentransport bedrijf en kunt de kosten berekenen. Zoals verzekeringskosten, rente, leasekosten en belastingen. Door inzicht te krijgen in de kosten van een organisatie weet jij precies welke marge nodig is en welke tarieven je kunt vragen.  

Na het volgen van de module kun jij bijvoorbeeld de vaste kosten berekenen, de verkoopprijs bepalen, een nacalculatie maken en conclusies trekken uit de omzet en de kosten.  

Tijdens het examen komen verschillende onderwerpen aan bod. Jouw kennis en vaardigheden met betrekking tot kostprijscalculatie worden getoetst. Je krijgt bijvoorbeeld vragen over:  

 • Kostenberekeningen 
 • Kostprijscomponenten 
 • Vaststellen verkoopprijs 
 • Personeelskosten 
 • Voertuigkosten 
 • Loonkosten 
 • Afschrijvingen 

Al deze onderwerpen worden uitvoerig behandeld tijdens de cursus calculatie bij Nuvrachtwagen. Door de praktische oefeningen zijn de vragen uit het examen niks nieuws meer voor jou. Kies de dag die jou het beste uitkomt, volg de cursus in de ochtend op één van onze locaties en leg het examen ‘s middags af bij het CBR.  

Het examen calculatie vindt plaats op het CBR. Je krijgt 90 minuten de tijd om 20 gesloten examenvragen te beantwoorden met ieder 5 antwoordmogelijkheden. Je kunt in totaal 115 punten halen. Heb je 64 punten of meer gehaald? Dan ben je geslaagd voor het examen! Je ontvangt de uitslag direct na afloop. Het examen bestaat uit 4 onderdelen:  

 1. 11 meerkeuzevragen over berekeningen m.b.t. het voertuig 
 2. 3 meerkeuzevragen over het berekenen van loonkosten 
 3. 3 meerkeuzevragen over totale kosten 
 4. 3 meerkeuzevragen over wisselende onderwerpen 

Bij de start van het examen krijg je pen en papier en een digitale rekenmachine van het CBR. Deze kun je gebruiken bij de berekeningen. Neem je identiteitsbewijs en je exameninschrijving mee. 

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Slaag voor financieel management in 1 dag!

Bij NuVrachtwagen haal jij het bedrijfsmanagement diploma, met succesgarantie! Tijdens de verschillende modules leren wij jou namelijk alles wat je moet weten om het examen succesvol af te leggen. Door veelvuldige herhaling en “Jip en Janneke” uitleg maak jij de stof snel eigen. Ongeacht opleidingsniveau! Dat maakt de simpele en efficiënte lesmethode van Nuvrachtwagen zo uniek. Je hebt geen voorkennis nodig – en ook geen dure of moeilijke boeken!  

Nu in 1 dag! 95% slaagt in 1 keer!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda