NIWO opleiding Rotterdam

NIWO opleiding Rotterdam

Wil jij je eigen onderneming starten in de transportbranche? Dan heb je een NIWO opleiding nodig. Bij NuVrachtwagen haal je je NIWO opleiding in Rotterdam snel en efficiënt. Op dezelfde dag als de cursus maak je ook het CBR-examen. Zo hoef je nooit lang te wachten voordat je de Eurovergunning kunt aanvragen. Wil jij het examen het liefst zo snel mogelijk afronden? Meld je dan vandaag nog aan!

Wanneer is een NIWO opleiding in Rotterdam verplicht?

Je hebt een NIWO diploma nodig om de Eurovergunning aan te vragen. Met een NIWO diploma kun je aantonen dat je vakbekwaam bent om te ondernemen in de transportsector. Door een NIWO opleiding in Rotterdam te volgen, behaal je makkelijk en snel de benodigde modules voor je NIWO diploma. Je kunt bij ons al binnen zes dagen je complete NIWO diploma behalen.

Een NIWO opleiding in Rotterdam volgen

Wil je de NIWO opleiding in Rotterdam volgen? Kies dan voor de simpele en effectieve lesmethode van NuVrachtwagen! Je kunt bij ons een alles-in-1 pakket afnemen of losse modules volgen. Het alles-in-1 pakket bevat het lesmateriaal, de dagcursus en de exameninschrijving voor alle zes de modules van de NIWO opleiding. Tijdens de cursus heerst een prettige sfeer en er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. In combinatie met onze effectieve lesmethode, zorgt dit ervoor dat je slaagt.

Meld je aan voor de NIWO opleiding in Rotterdam!

Wil jij een NIWO opleiding in Rotterdam volgen bij NuVrachtwagen? Meld je dan aan via onze website. Bij je aanmelding kun je selecteren welke cursussen je wilt volgen. Het is ook mogelijk om een totaalpakket af te nemen. Na het selecteren van de gewenste cursussen kies je een locatie en datum. Bij ons maak je het examen altijd op dezelfde dag als de cursus. Op deze manier zit de lesstof nog vers in je geheugen.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein