NIWO opleiding Rotterdam

NIWO opleiding Rotterdam

Wil jij je eigen onderneming starten in de transportbranche? Dan heb je een NIWO opleiding nodig. Bij NuVrachtwagen haal je je NIWO opleiding in Rotterdam snel en efficiënt. Op dezelfde dag als de cursus maak je ook het CBR-examen. Zo hoef je nooit lang te wachten voordat je de Eurovergunning kunt aanvragen. Wil jij het examen het liefst zo snel mogelijk afronden? Meld je dan vandaag nog aan!

Wanneer is een NIWO opleiding in Rotterdam verplicht?

Je hebt een NIWO diploma nodig om de Eurovergunning aan te vragen. Met een NIWO diploma kun je aantonen dat je vakbekwaam bent om te ondernemen in de transportsector. Door een NIWO opleiding in Rotterdam te volgen, behaal je makkelijk en snel de benodigde modules voor je NIWO diploma. Je kunt bij ons al binnen zes dagen je complete NIWO diploma behalen.

Een NIWO opleiding in Rotterdam volgen

Wil je de NIWO opleiding in Rotterdam volgen? Kies dan voor de simpele en effectieve lesmethode van NuVrachtwagen! Je kunt bij ons een alles-in-1 pakket afnemen of losse modules volgen. Het alles-in-1 pakket bevat het lesmateriaal, de dagcursus en de exameninschrijving voor alle zes de modules van de NIWO opleiding. Tijdens de cursus heerst een prettige sfeer en er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. In combinatie met onze effectieve lesmethode, zorgt dit ervoor dat je slaagt.

Meld je aan voor de NIWO opleiding in Rotterdam!

Wil jij een NIWO opleiding in Rotterdam volgen bij NuVrachtwagen? Meld je dan aan via onze website. Bij je aanmelding kun je selecteren welke cursussen je wilt volgen. Het is ook mogelijk om een totaalpakket af te nemen. Na het selecteren van de gewenste cursussen kies je een locatie en datum. Bij ons maak je het examen altijd op dezelfde dag als de cursus. Op deze manier zit de lesstof nog vers in je geheugen.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast