Groot rijbewijs Rotterdam

groot rijbewijs rotterdam

Behaal de theorie voor je groot rijbewijs in Rotterdam

Wil je je groot rijbewijs in Rotterdam halen? Bij NuVrachtwagen behaal je eenvoudig en snel de theorie voor je rijbewijs C. Wil je een zware vrachtwagen besturen, dan dien je in het bezit te zijn van een groot rijbewijs. Dit wordt ook wel het rijbewijs C genoemd. Wil je een lichter type vrachtwagen rijden, dan is een rijbewijs C1 voldoende. Wanneer je een vrachtwagen rijbewijs C1 hebt, mag je een lichter motorrijtuig besturen met een maximummassa tussen de 3500 kg en 7500 kg. Is de maximummassa hoger, dan is een rijbewijs C vereist.

Lesmethoden bij NuVrachtwagen Rotterdam

Wij bieden theoriecursussen voor de vrachtwagen aan. Hierbij leer je niet alleen uit boeken, maar ga je op een unieke manier aan het werk met de theorie. Met onze methode haal je het snelst je groot rijbewijs. Ook voor mensen die last hebben van faalangst of dyslexie is onze methode zeer geschikt. Wij bieden niet alleen theorie aan, maar kunnen je ook na het behalen van het examen op weg helpen naar een passende baan. Haal direct je groot rijbewijs in Rotterdam en meld je aan bij Nuvrachtwagen of lees verder voor meer informatie.

Groot rijbewijs eisen

Als je je groot rijbewijs in Rotterdam wilt behalen, dien je eerst te voldoen aan enkele eisen. Wil je een rijbewijs C aanvragen zonder code 95, dan moet je 21 jaar zijn. Ben je van plan een rijbewijs C met code 95 aan te vragen, dan dien je 18 jaar te zijn. Ook moet je in beide gevallen al een rijbewijs B hebben. Met een rijbewijs C mag je niet voor je beroep rijden.

Als je dit wel wilt doen, moet je ook nog je rijbewijs met code 95 behalen. Na het behalen van je rijbewijs C is deze 5 jaar geldig. Is je groot rijbewijs verlopen en wil je deze vernieuwen? Dan is het bij Nuvrachtwagen ook mogelijk om een opfriscursus te volgen. Na het behalen van je rijbewijs C met code 95 kunnen we er ook voor zorgen dat je bij een passende werkgever terechtkomt.

Daarom je groot rijbewijs bij ons halen

Haal je je groot rijbewijs bij Nuvrachtwagen, dan haal je bij ons altijd eenvoudig en snel je rijbewijs C. Ook daarna kunnen we je de beste begeleiding bieden. Kies je voor Nuvrachtwagen, dan garanderen wij je de volgende voordelen:

  • Alles in 1 pakket
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Slaag binnen slechts 1 dag voor elk onderdeel!
  • Alles van begin tot eind geregeld
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode

Velen kozen er al voor hun groot rijbewijs bij ons te halen. Wil jij ook van al onze voordelen profiteren? Meld je dan nu aan voor het groot rijbewijs bij Nuvrachtwagen.

Haal direct je groot rijbewijs in Rotterdam

Meteen je groot rijbewijs in Rotterdam halen? Meld je dan nu aan bij Nuvrachtwagen, zodat je snel op een van onze locaties terecht kunt. Behaal zo snel mogelijk je rijbewijs C en neem contact op via: 085 064 53 89. Je kunt ook mailen naar info@nuvrachtwagen.nl. Haal je groot rijbewijs in Rotterdam bij NuVrachtwagen en leer je theorie op een unieke manier!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein