Basiskwalificatie code 95

Nuvrachtwagen de basiskwalificatie voor code 95

Wil je je basiskwalificatie code 95 halen? En heb je geen zin in gedoe, maar zoek je simpelweg een snelle manier om die kwalificatie in de wacht te slepen? Dan zit je goed bij NuVrachtwagen. We bieden je wat je nodig hebt om in 1 week code 95 basiskwalificatie te behalen, deels thuis, en deels bij jou in de buurt!

  • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag
  • Simpele, duidelijke, effectieve lesmethode
  • Geen wachtrijen
  • Alles-in-1 pakket
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij regelen alles van A tot Z

Basiskwalificatie code 95 e-learning

Als aanstaande beroepschauffeur wil je zo snel mogelijk over je code 95 basiskwalificatie beschikken. Je kunt bij wijze van vandaag nog starten met leren. Bij NuVrachtwagen bieden we diverse modulen voor code 95 basiskwalificatie in e-learning aan. Voor de thuisstudie is geen voorkennis vereist. De thuisstudie basiskwalificatie code 95 is met zorg ontwikkeld en laagdrempelig opgezet, zodat de kans groot is dat je slaagt voor de cursus.

Code 95 basiskwalificatie cursus

De code 95 basiskwalificatie bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder leefstijl, fysieke belasting, tachograaf, sociale veiligheid en omgaan met agressie en rijoptimalisatie (praktijk). Wil je de cursus op locatie volgen of een praktijkonderdeel plannen, dan bieden we bij NuVrachtwagen diverse locaties door heel het land. Door onze vele locaties en beschikbaarheid, kun je de code 95 basiskwalificatie in 1 week behalen.

Haal basiskwalificatie code 95 bij NuVrachtwagen

Wij vinden het belangrijk om zowel e-learning als praktijkcursussen aan te bieden, zodat je leert op een manier die bij je past. En wil je code 95 basiskwalificatie nascholing volgen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze hoge slagingspercentages en we bieden géén wachtrijen. Meld je aan via onze website of neem contact met ons op voor specifieke vragen over code 95 basiskwalificatie. Je kunt ons bereiken via telefoon op 085 064 53 89 of je kunt mailen naar info@nuvrachtwagen.nl.

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast