thumbnail

Groot rijbewijs halen

Groot rijbewijs halen

Wil jij graag een vrachtwagen besturen dan heb je daar ook een passend rijbewijs voor nodig. Ofwel een groot rijbewijs. Net als andere beroepen dien je vakbekwaam te zijn voor je eigen vakgebied voordat je aan de slag mag. Als vrachtwagenchauffeur houdt dit in dat je slaagt voor je groot rijbewijs alvorens je zelfstandig de weg op mag. Naast het besturen zelf is het ook belangrijk om alle theorie goed te beheersen. Hierbij is Nuvrachtwagen.nl de uitstekende partner. Wij zorgen er namelijk voor dat je RV1, V2C of V3C met code 95 al binnen 1 dag kunt halen!

Toetsing vakbekwaamheid

Om ervoor te zorgen dat jij vakbekwaam bent wordt er een hoop theoriekennis van je verlangd. Dit is uiteraard niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook voor het veilig vervoeren van je lading en voor de veiligheid van de overige verkeersdeelnemers. Alle aspecten van het rijden met de vrachtwagen worden getoetst. Van wetten, regelgeving tot arbeidstijden. Wij zorgen ervoor dat je deze kennis eigen maakt en je over deze onderdelen geen zorgen hoeft te maken. Bij ons heb je de benodigde theorie certificaten van het groot rijbewijs zo in je zak!

Wat kun je verwachten?

Om je groot rijbewijs te halen heb je RV1, V2C en V3C met code 95 nodig. RV1 richt zich vooral op verkeer en techniek en het V2C examen richt zich vooral op de administratie. Beide examens bestaan uit 50 vragen en nemen 1 uur en 15 min van je tijd in beslag. Het derde deel, V3C, bestaat uit praktijkvragen, hier krijg je vijf vragen minder dan de andere examens. Wat neerkomt op totaal 45 praktijkvragen en hier ben je maximaal 2 uur mee zoet. Wij helpen graag alle toekomstige groot rijbewijs bezitters met onze deskundigheid en het delen van onze expertise. Met onze professionele begeleiding en kennis slaag jij binnen 1 dag voor je RV1, V2C of V3C met code 95!

WhatsApp chat