Groot rijbewijs halen

groot rijbewijs halen

Wil je je groot rijbewijs halen? De theorie haal je het snelst bij NuVrachtwagen. Als je een zware vrachtwagen wil besturen, heb je een groot rijbewijs, ofwel rijbewijs C, nodig. Voor een lichter type volstaat rijbewijs C1. Met een vrachtauto rijbewijs C1 mag u een motorrijtuig besturen waarvan de toegestane maximummassa tussen de 3500 kg en 7500 kg bedraagt. Is dit hoger, dan heb je dus een rijbewijs C nodig.

Theoriecursussen om het groot rijbewijs te halen

NuVrachtwagen biedt theoriecursussen voor de vrachtwagen, waarbij je niet uit stoffige boeken leert, maar op een unieke manier met de lesstof aan de slag gaat. Onze methode is doelgericht en zorgt ervoor dat je het snelst je rijbewijs C haalt. Het groot rijbewijs bestaat uit de volgende onderdelen:

RVM1-C: verplicht examen wanneer je rijbewijs C wil halen

VM2-C: verplicht examen voor rijbewijs C1 en C met code 95

VM3-C: verplicht examen voor rijbewijs C met code 95

Met NuVrachtwagen slaag je binnen één dag voor elk onderdeel. Groot rijbewijs halen? Meld je dan nu aan bij NuVrachtwagen.

Voorwaarden groot rijbewijs

Wil je je groot rijbewijs halen, dan dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo dien je minimaal 21 jaar te zijn als je een rijbewijs C zonder code 95 wilt aanvragen. Wil je een rijbewijs C met code 95 aanvragen, dan moet je minimaal 18 jaar zijn. Ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wanneer je een rijbewijs C hebt, is het niet toegestaan te rijden voor je beroep.

Wil je dit wel, dan dien je ook je rijbewijs met code 95 te behalen. Heb je je rijbewijs C gehaald, dan is deze 5 jaar geldig. Wil je je rijbewijs na deze 5 jaar vernieuwen omdat je groot rijbewijs verlopen is, dan kun je ook een opfriscursus bij ons volgen. Ook moet je een gezondheidsverklaring indienen. Heb je jouw rijbewijs C met code 95 behaald, dan kunnen we je indien gewenst richting een passende baan begeleiden.

Haal je groot rijbewijs bij Nuvrachtwagen

Jouw groot rijbewijs theorie halen kun je het beste bij NuVrachtwagen doen. Bij ons weet je altijd zeker dat op de snelste manier je groot rijbewijs haalt. Ook daarna ben je verzekerd van deskundige begeleiding. Kies je voor NuVrachtwagen, dan staat dit je allemaal te wachten:

  • Alles in 1 pakket
  • Geen wachtrijen
  • Persoonlijke aandacht
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Slaag binnen slechts 1 dag voor elk onderdeel!
  • Alles van begin tot eind geregeld.

Al meerdere cursisten kozen ervoor hun groot rijbewijs bij NuVrachtwagen te halen. Wil jij ook snel slagen onder de beste begeleiding? Meld je dan direct aan voor je groot rijbewijs.

Meteen jouw groot rijbewijs halen? Meld je aan bij NuVrachtwagen

Wil je direct jouw groot rijbewijs halen? Meld je dan direct aan bij NuVrachtwagen, zodat je snel kunt starten. Wij helpen je graag zo snel mogelijk je rijbewijs C te behalen. Neem telefonisch contact met ons op via: 085 064 53 89 of mail naar info@nuvrachtwagen.nl. Haal ook je groot rijbewijs bij NuVrachtwagen, zodat je meteen op pad kunt!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast