Vrachtwagen theorie Amsterdam

Ben jij aankomend vrachtwagenchauffeur en woonachtig in de buurt van Amsterdam dan kun je bij ons in zeer korte tijd je vrachtwagen theorie halen!

Wij zorgen ervoor dat je in slechts 1 dag slaagt voor je RV1, 2VC of 3VC met code 95! Het is niet alleen belangrijk voor het vrachtwagen examen maar ook voor jezelf om alle kennis goed te beheersen. En dan komt onze expertise goed van pas.

Nuvrachtwagen.nl helpt je om alle theorie duidelijk en inzichtelijk te maken zodat je met een gerust hart de examens in kunt gaan.

De 3 examens RV1, 2VC en 3VC met code 95E

lk examen omvat meerdere onderwerpen. Bij het RV1 examen kun je vragen verwachten over de gedragsregels, de verkeerswetgeving en ook vragen met betrekking tot werking verkeerstechniek. Je kunt bijvoorbeeld de volgende vraag tegenkomen: Wat moet de chauffeur regelmatig aan de banden controleren? Bij het 2VC examen gaat het met name om de veiligheid, het milieu, bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit die van toepassing zijn. Maar ook onderdelen uit de vervoerswetgeving komen aan bod. Een van de vragen zou kunnen zijn: Waarmee moet een chauffeur rekening houden als zijn voertuig wordt beladen? Het 3VC examen sluit nauw op het 2VC examen aan en omvat dezelfde onderdelen maar dan in de vorm van praktijkvragen.

Deskundigheid en efficiëntie

Waarom kiezen voor Nuvrachtwagen.nl? Er komt een hoop theorie bij kijken als je bezig bent met je groot rijbewijs. Door alles overzichtelijk te houden en op een professionele manier over te brengen zorgen wij van Nuvrachtwagen.nl ervoor dat je deze theorie binnen de korts mogelijke tijd beheerst. Maar niet geheel onbelangrijk is dat, ook al kun je RV1, 2VC of 3VC met code 95 in slechts 1 dag behalen, dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Wij stellen het belang van de deelnemer voorop zodat Amsterdam en omgeving een vakbekwame vrachtwagenchauffeur in spé rijker is!

Meest gestelde vragen

1Hoe laat begint de cursus?
De aanvang van de Theorie cursus is 06:30 uur. We zullen om 07:00 uur beginnen met de Cursus. De uiteindelijke cursus plus examen zal klaar zijn om uiterlijk 14:00 uur
2Wie reserveert het Theorie examen
Bij NuVrachtwagen.nl regelen wij daadwerijlijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de Lunch/ CBR Reservering en Inclusief BTW. Wij reserveren jou Theorie examen en alles wat er rond om heen komt kijken.
3Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?
Tijdens je aanmelding kun jij kiezen voor €50,- vooruit te betalen, via ideal en de rest op de dag zelf, of je kiest er voor om alles op de dag zelf te betalen. De totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RV1, V2C en V3C). We hebben nu een actie! Per onderdeel in plaats van €330,- nu €200,- per Dagdeel.
4En wat als ik het niet haal?
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt. Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succes garantie, dit houd in dat je gratis de cursus mag volgen. Je betaald alleen €100,- dit zijn de kosten die gemaakt worden voor het aanvragen van je examen.
5Moet ik vooraf leren?
Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ten sprake komen van A tot Z. Dus in principe Geen boeken meer nodig!
Aanmelden
WhatsApp chat