NIWO opleiding Zwolle

NIWO opleiding Zwolle

Als je als chauffeur goederen wilt vervoeren, heb je een NIWO vergunning nodig. Om die vergunning te kunnen aanvragen, moet je eerst je vakbekwaamheid aantonen met een NIWO diploma. En die krijg je weer na het halen van een aantal theorie examens. Met onze NIWO opleiding in Zwolle helpen we jou alle examens te halen. Snel en effectief.

Inhoud

De complete NIWO opleiding in Zwolle bestaat uit 6 verschillende onderdelen:

  • bedrijfsmanagement
  • personeelsmanagement
  • financieel management
  • calculatie
  • wegvervoer goederen 1
  • wegvervoer goederen 2

Voor ieder onderdeel moet je examen doen bij het CBR. Bij NuVrachtwagen.nl kun je een aparte cursus volgen voor alle losse onderdelen, maar ook een compleet alles-in-1 pakket aanschaffen. Daarmee weet je zeker dat je goed voorbereid bent op alle examens.

Cursus & examen op één dag

We behandelen ieder onderdeel afzonderlijk tijdens een eendaagse cursus. In Zwolle beginnen we al om 07:00 uur ‘s ochtends. Aan de hand van simpele, maar effectieve lesmethoden leggen we je dan alle theorie uit. In een paar uurtjes wordt je helemaal klaargestoomd voor je examen. Hierna ga je dan ook direct door naar het CBR. Dan heb je namelijk alles nog vers in je geheugen en vergroot je de kans dat je in één keer slaagt!

Hoe werkt het?

Aanmelden voor de NIWO opleiding in Zwolle is heel eenvoudig. Het kan gewoon allemaal online. Selecteer eerst de cursus die je wilt volgen. Daarna kies je je locatie. Je krijgt dan automatisch de beschikbare data te zien. Kies je favoriete dag uit en vul je gegevens in. Als de aanbetaling binnen is, ben je ingeschreven voor de cursus en kun je snel je NIWO vergunning halen!

Meld je aan voor onze NIWO opleiding in Zwolle

Wil je een koeriers- of transportbedrijf beginnen? Of zelfstandig aan de slag als nationaal of internationaal vrachtwagenchauffeur? Meld je dan aan voor onze NIWO opleiding in Zwolle en haal alle theorie-examens voor de Eurovergunning in één dag. Simpel, duidelijk en effectief. Ongeacht je opleidingsniveau.

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast