NIWO opleiding Zwolle

NIWO opleiding Zwolle

Als je als chauffeur goederen wilt vervoeren, heb je een NIWO vergunning nodig. Om die vergunning te kunnen aanvragen, moet je eerst je vakbekwaamheid aantonen met een NIWO diploma. En die krijg je weer na het halen van een aantal theorie examens. Met onze NIWO opleiding in Zwolle helpen we jou alle examens te halen. Snel en effectief.

Inhoud

De complete NIWO opleiding in Zwolle bestaat uit 6 verschillende onderdelen:

  • bedrijfsmanagement
  • personeelsmanagement
  • financieel management
  • calculatie
  • wegvervoer goederen 1
  • wegvervoer goederen 2

Voor ieder onderdeel moet je examen doen bij het CBR. Bij NuVrachtwagen.nl kun je een aparte cursus volgen voor alle losse onderdelen, maar ook een compleet alles-in-1 pakket aanschaffen. Daarmee weet je zeker dat je goed voorbereid bent op alle examens.

Cursus & examen op één dag

We behandelen ieder onderdeel afzonderlijk tijdens een eendaagse cursus. In Zwolle beginnen we al om 07:00 uur ‘s ochtends. Aan de hand van simpele, maar effectieve lesmethoden leggen we je dan alle theorie uit. In een paar uurtjes wordt je helemaal klaargestoomd voor je examen. Hierna ga je dan ook direct door naar het CBR. Dan heb je namelijk alles nog vers in je geheugen en vergroot je de kans dat je in één keer slaagt!

Hoe werkt het?

Aanmelden voor de NIWO opleiding in Zwolle is heel eenvoudig. Het kan gewoon allemaal online. Selecteer eerst de cursus die je wilt volgen. Daarna kies je je locatie. Je krijgt dan automatisch de beschikbare data te zien. Kies je favoriete dag uit en vul je gegevens in. Als de aanbetaling binnen is, ben je ingeschreven voor de cursus en kun je snel je NIWO vergunning halen!

Meld je aan voor onze NIWO opleiding in Zwolle

Wil je een koeriers- of transportbedrijf beginnen? Of zelfstandig aan de slag als nationaal of internationaal vrachtwagenchauffeur? Meld je dan aan voor onze NIWO opleiding in Zwolle en haal alle theorie-examens voor de Eurovergunning in één dag. Simpel, duidelijk en effectief. Ongeacht je opleidingsniveau.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein