NIWO vergunning halen

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen hun NIWO vergunning halen bij Nuvrachtwagen

Ben jij transportondernemer? Ga je starten als ZZP’er, eigen rijder of ben je de eigenaar van een goederentransport onderneming? Dan heb jij de eurovergunning nodig, ook wel NIWO vergunning. De NIWO vergunning is een verplichte vergunning voor nationaal en internationaal beroepsgoederenvervoer over de weg. De vergunning is verplicht voor iedereen die betaald wordt voor het vervoeren van goederen in opdracht van derden en rijden met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500kg. De NIWO vergunning haal je bij Nuvrachtwagen. We bieden een dagcursus voor elk onderdeel.
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

100% Succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein

Aan de slag met het halen van de NIWO vergunning? Daar helpt Nuvrachtwagen bij! Met effectieve en simpele lesmethodes haal jij zorgeloos alle modules van het NIWO diploma. Het NIWO diploma bestaat uit:  

  1. Bedrijfsmanagement 
  2. Personeelsmanagement 
  3. Financieel management 
  4. Calculatie 
  5. Wegvervoer goederen 1 
  6. Wegvervoer goederen 2 

Bij Nuvrachtwagen schrijf je je eenvoudig in op een module. Volg de cursus op een dag die jou het beste uitkomt. Met de dagcursussen van Nuvrachtwagen haal je het beroepsgoederen diploma dus al in 6 dagen! Zonder stress en zonder gedoe.  

Nuvrachtwagen koopt van tevoren examenplekken in bij het CBR. Jij volgt de cursus, en het examen, op één van de dagen die wij ingekocht hebben. We bieden de cursussen aan van maandag tot en met zaterdag. Zo vind je altijd een cursusdag die in jouw planning past. De cursus start ‘s morgens om 7:00 en duurt tot ongeveer 12:00. Na de cursus heb jij alle informatie in huis om het examen met succes af te ronden. ‘S middags vertrekken we naar het CBR, daar maak je het examen.  

Met de NIWO cursussen bij NuVrachtwagen word je in zes modules opgeleid tot (inter)nationaal transportondernemer. Na het succesvol afronden van alle modules ontvang je het NIWO diploma waarmee je aan de vakbekwaamheidseis van het NIWO voldoet. Met het diploma op zak ben jij klaar om aan de slag te gaan als transportondernemer. Als ZZP’er of in een transportonderneming!  

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan en slaag voor ieder examen binnen 1 dag!

Nuvrachtwagen is met jarenlange ervaring specialist op het gebied van het NIWO-diploma. Onze cursussen zijn simpel en effectief. En voor iedereen geschikt! Ongeacht opleidingsniveau of voorkennis. Het enige wat jij hoeft te doen is goed opletten! 

100% Succesgarantie

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda