NIWO vergunning halen

NIWO kosten
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen hun NIWO vergunning halen bij Nuvrachtwagen

Ben jij transportondernemer? Ga je starten als ZZP’er, eigen rijder of ben je de eigenaar van een goederentransport onderneming? Dan heb jij de eurovergunning nodig, ook wel NIWO vergunning. De NIWO vergunning is een verplichte vergunning voor nationaal en internationaal beroepsgoederenvervoer over de weg. De vergunning is verplicht voor iedereen die betaald wordt voor het vervoeren van goederen in opdracht van derden en rijden met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500kg. De NIWO vergunning haal je bij Nuvrachtwagen. We bieden een dagcursus voor elk onderdeel.
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Koffie en zoetigheden
Professionele begeleiding bij het CBR
Succesgarantie
Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Aan de slag met het halen van de NIWO vergunning? Daar helpt Nuvrachtwagen bij! Met effectieve en simpele lesmethodes haal jij zorgeloos alle modules van het NIWO diploma. Het NIWO diploma bestaat uit:  

  1. Bedrijfsmanagement 
  2. Personeelsmanagement 
  3. Financieel management 
  4. Calculatie 
  5. Wegvervoer goederen 1 
  6. Wegvervoer goederen 2 

Bij Nuvrachtwagen schrijf je je eenvoudig in op een module. Volg de cursus op een dag die jou het beste uitkomt. Met de dagcursussen van Nuvrachtwagen haal je het beroepsgoederen diploma dus al in 6 dagen! Zonder stress en zonder gedoe.  

Nuvrachtwagen koopt van tevoren examenplekken in bij het CBR. Jij volgt de cursus, en het examen, op één van de dagen die wij ingekocht hebben. We bieden de cursussen aan van maandag tot en met zaterdag. Zo vind je altijd een cursusdag die in jouw planning past. De cursus start ‘s morgens om 7:00 en duurt tot ongeveer 12:00. Na de cursus heb jij alle informatie in huis om het examen met succes af te ronden. ‘S middags vertrekken we naar het CBR, daar maak je het examen.  

Met de NIWO cursussen bij NuVrachtwagen word je in zes modules opgeleid tot (inter)nationaal transportondernemer. Na het succesvol afronden van alle modules ontvang je het NIWO diploma waarmee je aan de vakbekwaamheidseis van het NIWO voldoet. Met het diploma op zak ben jij klaar om aan de slag te gaan als transportondernemer. Als ZZP’er of in een transportonderneming!  

De NIWO-vergunning is een verplichte vergunning voor iedere beroepschauffeur die nationaal en internationaal goederenvervoer wil uitoefenen. Iedere betaalde chauffeur die goederen vervoert in een voertuig met een laadvermogen met meer dan 500kg dient deze vergunning te hebben. Als transportondernemer, ZZP’er of professioneel vrachtwagenchauffeur heb je de NIWO-vergunning nodig.

De NIWO-vergunning haal je door het volgen en succesvol afronden van een cursus. Wij bieden een dagcursus aan voor elk onderdeel. In totaal bevat deze cursus 6 onderdelen, na het succesvol afronden van alle modules ontvang je het NIWO-diploma.

Hoeveel de totale NIWO-opleiding kost hangt af van het aantal cursussen die je nodig hebt om alle examens succesvol af te ronden. In principe staat voor alle onderdelen van de NIWO-cursus een dag. In totaal kost het dus 6 cursusdagen om het diploma te behalen.

De cursus bestaat uit 6 onderdelen. We helpen jou natuurlijk graag bij het zo snel mogelijk behalen van jouw NIWO-diploma. Met dit alles-in-1-pakket van NuVrachtwagen kun je in 6 dagen de NIWO-opleiding voltooien. Voor ieder onderdeel staat één dag.

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan en slaag voor ieder examen binnen 1 dag!

Nuvrachtwagen is met jarenlange ervaring specialist op het gebied van het NIWO-diploma. Onze cursussen zijn simpel en effectief. En voor iedereen geschikt! Ongeacht opleidingsniveau of voorkennis. Het enige wat jij hoeft te doen is goed opletten! 

Nu in 1 dag! 95% slaagt in 1 keer!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda