Transportvergunning

Transportvergunning

Transportvergunning halen

Ga je een transportbedrijf beginnen? Dan moet je een transportvergunning halen. Zo’n NIWO vergunning of Eurovergunning is verplicht voor iedereen die beroepsmatig goederen vervoert met een laadvermogen van meer dan 500kg. Voor het halen van die vergunning moet je betrouwbaar, kredietwaardig en reëel gevestigd zijn. Maar je moet ook je vakbekwaamheid aan kunnen tonen met een NIWO diploma. Met slimme cursussen helpen we je daarbij.

  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Koffie en zoetigheden
  • Professionele begeleiding bij het CBR
  • Succesgarantie
  • Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoe werkt het?

Je transportvergunning halen is heel simpel. Je schrijft je in voor een cursus op één van de 6 onderdelen: bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 of wegvervoer goederen 2. Gewoon op een locatie en tijdstip dat je het best uitkomt. We stomen je dan in één ochtend klaar voor je examen.

Kan ik meteen examen doen?

Zeker! We reserveren een examplekje bij het CBR voor je op dezelfde dag als de cursus.We gaan dan ‘s middags dus direct door naar je examen. Wel zo fijn, want daardoor heb je alles wat je tijdens de cursus geleerd hebt nog goed in je geheugen zitten. Zo vergroten we de slagingskans en kun je vaak in één keer het NIWO diploma voor je transportvergunning halen!

Wat zijn de kosten?

Voor het volgen van de dagcursus betaal je nu tijdelijk €360. Daar komen de kosten voor het examen nog bij. Afhankelijk van het onderdeel waarvoor je examen moet doen, betaal je nog €140,95 of €164,50 aan het CBR. Als transportbedrijf zijn de opleidingskosten trouwens vaak wel fiscaal aftrekbaar. Dat scheelt weer!

Ook je transportvergunning halen?

Wil je ook je transportvergunning halen? Met onze boekloze cursussen zorgen wij dat jij straks je vakbekwaamheid kan aantonen met het NIWO diploma. Simpel en effectief, ongeacht je opleidingsniveau of voorkennis. Meld je nu aan!

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein