Transportvergunning

Transportvergunning

Transportvergunning halen

Ga je een transportbedrijf beginnen? Dan moet je een transportvergunning halen. Zo’n NIWO vergunning of Eurovergunning is verplicht voor iedereen die beroepsmatig goederen vervoert met een laadvermogen van meer dan 500kg. Voor het halen van die vergunning moet je betrouwbaar, kredietwaardig en reëel gevestigd zijn. Maar je moet ook je vakbekwaamheid aan kunnen tonen met een NIWO diploma. Met slimme cursussen helpen we je daarbij.

  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
  • Koffie en zoetigheden
  • Professionele begeleiding bij het CBR
  • Succesgarantie
  • Een alles-in-1-pakket, van het lesmateriaal tot de exameninschrijving

Hoe werkt het?

Je transportvergunning halen is heel simpel. Je schrijft je in voor een cursus op één van de 6 onderdelen: bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 of wegvervoer goederen 2. Gewoon op een locatie en tijdstip dat je het best uitkomt. We stomen je dan in één ochtend klaar voor je examen.

Kan ik meteen examen doen?

Zeker! We reserveren een examplekje bij het CBR voor je op dezelfde dag als de cursus.We gaan dan ‘s middags dus direct door naar je examen. Wel zo fijn, want daardoor heb je alles wat je tijdens de cursus geleerd hebt nog goed in je geheugen zitten. Zo vergroten we de slagingskans en kun je vaak in één keer het NIWO diploma voor je transportvergunning halen!

Wat zijn de kosten?

Voor het volgen van de dagcursus betaal je nu tijdelijk €360. Daar komen de kosten voor het examen nog bij. Afhankelijk van het onderdeel waarvoor je examen moet doen, betaal je nog €140,95 of €164,50 aan het CBR. Als transportbedrijf zijn de opleidingskosten trouwens vaak wel fiscaal aftrekbaar. Dat scheelt weer!

Ook je transportvergunning halen?

Wil je ook je transportvergunning halen? Met onze boekloze cursussen zorgen wij dat jij straks je vakbekwaamheid kan aantonen met het NIWO diploma. Simpel en effectief, ongeacht je opleidingsniveau of voorkennis. Meld je nu aan!

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast