NIWO Opleiding

prijstags
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom de NIWO opleiding volgen bij NuVrachtwagen?

Met de NIWO opleiding van Nuvrachtwagen ben jij volledig voorbereid op het examen en kun je de NIWO vergunning snel aanvragen. We leren je alles wat je moet weten om het examen met succes af te ronden. Zonder moeilijke en dure boeken. Met de NIWO opleiding van NuVrachtwagen haal je in 6 dagen je diploma.

100% Succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

pexels daniel xavier 1212984
5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

pexels andrea piacquadio 3846568
5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

pexels stefan stefancik 91227
5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

irene strong v2aKnjMbP k unsplash
5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

pexels alexey demidov 11633584
5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein

Wil jij als transportondernemer aan de slag? Dan heb je een eurovergunning nodig. En daarvoor moet je bij de NIWO zijn! De Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie is vergunningverlener voor wegtransport.


Alle transportondernemingen die in opdracht van derden goederen vervoeren in voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500kg, en daarvoor betaald worden, zijn verplicht om een vergunning voor beroepsgoederenvervoer te hebben. Dat geldt dus ook voor ZZP’ers en eigen rijders. Om een eurovergunning aan te vragen dien je de NIWO opleiding succesvol afgerond te hebben.

Ondernemers die actief zijn in beroepsgoederen vervoeren en over minimaal één eigen vrachtauto beschikken hebben een eurovergunning nodig. De NIWO verleent de vergunning op basis van 4 wettelijke eisen:

  1. kredietwaardigheid,
  2. betrouwbaarheid,
  3. vakbekwaamheid,
  4. reële vestiging.


Voldoe jij aan alle eisen? Dan kun je de vergunning aanvragen. NuVrachtwagen helpt jou om aan de eis vakbekwaamheid te voldoen met de NIWO opleiding.

Om het beroepsgoederenvervoer diploma te halen – en vakbekwaamheid aan te tonen – dien je voor zes verschillende examens te slagen. Bij Nuvrachtwagen bieden we dagcursussen aan voor ieder examen. Je volgt in de ochtend de cursus op één van onze locaties en maakt dezelfde middag het examen op het CBR. Het diploma bestaat uit de onderdelen bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 en wegvervoer goederen 2 

Bij NuVrachtwagen volg je alle modules van de NIWO opleiding voor 360,- per cursus. Met de NIWO opleiding van NuVrachtwagen slaag je voor iedere module in 1 dag. ‘S ochtends stomen we je klaar voor het examen.

We brengen de kennis op een laagdrempelige manier op je over en zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten. Zonder concessies te doen op kwaliteit. Bij de start van je examen, én daarna, ben jij op de hoogte van alle geldende regels.

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

De verschillende NIWO examens

1. Bedrijfsmanagement In de cursus leer je alles over het oprichten en onderhouden van een onderneming. Tijdens de module gaan we in op alle facetten van bedrijfsvoering.

2. Personeelsmanagement Alles omtrent personeel. Denk aan de wet- en regelgeving die van toepassing is, de in-, door- en uitstroom van personeel en de samenwerking met personeel.

3. Financieel management  Alles omtrent de financiële zaken van een organisatie. Je weet na afloop precies hoe de administratieve zaken geregeld zijn en hoe je een organisatie gezond houdt.  

4. Calculatie Welke verschillende soorten kosten maak je als transportbedrijf? En hoe bereken je de marges en de verkoopprijs? 

5. Wegvervoer goederen 1 De wet- en regelgeving van goederentransport. We behandelen de regels die op nationaal en op internationaal niveau gelden. 

6. Wegvervoer goederen 2 Een verdiepingsslag op de cursus wegvervoer goederen 1. Alles over de wet- en regelgeving van onder andere voertuigmanagement, milieu en veiligheid op de weg.

100% Succesgarantie

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Hengelo

Maastricht

Breda