NIWO Opleiding

prijstags
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom de NIWO opleiding volgen bij NuVrachtwagen?

Met de NIWO opleiding van Nuvrachtwagen ben jij volledig voorbereid op het examen en kun je de NIWO vergunning snel aanvragen. We leren je alles wat je moet weten om het examen met succes af te ronden. Zonder moeilijke en dure boeken. Met de NIWO opleiding van NuVrachtwagen haal je in 6 dagen je diploma.

Hoogste slagingspercentage van Nederland!

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Wil jij als transportondernemer aan de slag? Dan heb je een eurovergunning nodig. En daarvoor moet je bij de NIWO zijn! De Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie is vergunningverlener voor wegtransport.


Alle transportondernemingen die in opdracht van derden goederen vervoeren in voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500kg, en daarvoor betaald worden, zijn verplicht om een vergunning voor beroepsgoederenvervoer te hebben. Dat geldt dus ook voor ZZP’ers en eigen rijders. Om een eurovergunning aan te vragen dien je de NIWO opleiding succesvol afgerond te hebben.

Ondernemers die actief zijn in beroepsgoederen vervoeren en over minimaal één eigen vrachtauto beschikken hebben een eurovergunning nodig. De NIWO verleent de vergunning op basis van 4 wettelijke eisen:

  1. kredietwaardigheid,
  2. betrouwbaarheid,
  3. vakbekwaamheid,
  4. reële vestiging.


Voldoe jij aan alle eisen? Dan kun je de vergunning aanvragen. NuVrachtwagen helpt jou om aan de eis vakbekwaamheid te voldoen met de NIWO opleiding.

Om het beroepsgoederenvervoer diploma te halen – en vakbekwaamheid aan te tonen – dien je voor zes verschillende examens te slagen. Bij Nuvrachtwagen bieden we dagcursussen aan voor ieder examen. Je volgt in de ochtend de cursus op één van onze locaties en maakt dezelfde middag het examen op het CBR. Het diploma bestaat uit de onderdelen bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management, calculatie, wegvervoer goederen 1 en wegvervoer goederen 2 

Bij NuVrachtwagen volg je alle modules van de NIWO opleiding voor €349,- per cursus. Met de NIWO opleiding van NuVrachtwagen slaag je voor iedere module in 1 dag. ‘S ochtends stomen we je klaar voor het examen.

We brengen de kennis op een laagdrempelige manier op je over en zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten. Zonder concessies te doen op kwaliteit. Bij de start van je examen, én daarna, ben jij op de hoogte van alle geldende regels.

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Nu in 1 dag!

De verschillende NIWO examens

1. Bedrijfsmanagement In de cursus leer je alles over het oprichten en onderhouden van een onderneming. Tijdens de module gaan we in op alle facetten van bedrijfsvoering.

2. Personeelsmanagement Alles omtrent personeel. Denk aan de wet- en regelgeving die van toepassing is, de in-, door- en uitstroom van personeel en de samenwerking met personeel.

3. Financieel management  Alles omtrent de financiële zaken van een organisatie. Je weet na afloop precies hoe de administratieve zaken geregeld zijn en hoe je een organisatie gezond houdt.  

4. Calculatie Welke verschillende soorten kosten maak je als transportbedrijf? En hoe bereken je de marges en de verkoopprijs? 

5. Wegvervoer goederen 1 De wet- en regelgeving van goederentransport. We behandelen de regels die op nationaal en op internationaal niveau gelden. 

6. Wegvervoer goederen 2 Een verdiepingsslag op de cursus wegvervoer goederen 1. Alles over de wet- en regelgeving van onder andere voertuigmanagement, milieu en veiligheid op de weg.

Hoogste slagingspercentage van Nederland

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Hengelo

Maastricht

Breda