RV1 theorie examen - Binnen 1 dag halen

kosten vrachtwagen theorie
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Kies hier je theoriecursus of je complete pakket
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen binnen 1 dag het RV1 examen halen bij NuVrachtwagen?

Wil jij rijbewijs C halen? Dan moet je het RV1 theorie examen met succes afronden. Bij NuVrachtwagen haal je het examen binnen 1 dag. Zodat jij snel de weg op kunt!

Slaag voor het RV1 examen binnen 1 dag
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Alles in 1 pakket
Ook op zaterdag mogelijk
Hoogste slagingspercentage van Nederland
Geen wachtrijen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Alles wordt voor jou geregeld
We bieden een totaalpakket aan
Bespaar tijd met onze effectieve E-Learning

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast

Bij de RV1 theorie leer je over gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en werking van de voertuigtechniek. RV1 wordt daarom ook wel ‘Vakbekwaamheid deel 1, verkeer en techniek light’  (RV1-light) genoemd. Bij het RV1 examen kun je vragen verwachten als: ‘Waarmee wordt de turbocompressor gekoeld?’ en ‘Wat moet de chauffeur regelmatig aan de banden controleren?’. Het examen bestaat voor een groot deel uit meerkeuzevragen.

Hoeveel vragen heeft het RV1 examen? Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen en hiervoor heb je 75 minuten te tijd. En hoeveel fouten mag je maken? Je mag maximaal 13 fouten hebben hierbij heb moet je dus minimaal 52 vragen goed hebben beantwoorden om het CBR examen positief te kunnen afronden.

De andere twee onderdelen van het theorie-examen voor rijbewijs C sluiten nauw op elkaar aan. V3C met code 95 omvat dezelfde onderwerpen als V2C, maar dan in de vorm van praktijkvragen in plaats van theorievragen. De onderwerpen van V2C en V3C met code 95 zijn als volgt:

 • Veiligheidsaspecten;
 • Milieuaspecten;
 • Relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer;
 • Relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.

Uiteraard kun je bij ons ook deze theorie-examens halen.

Je kan het RV1 examen in één dag halen, omdat wij gebruikmaken van een effectieve lesmethode. Er zijn bijvoorbeeld geen boeken nodig en urenlang studeren hoef je ook niet te doen. Wij zetten vol in op persoonlijke aandacht, kennis, ervaring, begeleiding en kwaliteit. Jij leert bij ons alles wat je moet weten voor je theorie-examen en meer. Niet alleen om te slagen, maar bovenal om een goede vrachtchauffeur te worden en de regels te kennen.

Na het behalen van je vrachtwagen theorie ben je er natuurlijk nog niet. Wij begeleiden je verder op je weg naar rijbewijs C. Zo gaan we samen op zoek naar de juiste rijschool voor het praktijkgedeelte. Tot slot kunnen we je helpen bij het vinden van een baan.

Wij bieden de dagcursus RV1 theorie aan op diverse locaties in Nederland. Waar je ook woont in Nederland, er is altijd wel een locatie te vinden in de buurt van jouw woonplaats. In de volgende plaatsen kun je bij ons terecht:

 • Den Haag;
 • Utrecht;
 • Amsterdam;
 • Goes;
 • Eindhoven;
 • Zwolle;
 • Leeuwarden.

Voor slechts € 250,- kun jij het RV1 examen in 1 dag halen. Wanneer jij je bij ons aanmeldt, nemen wij veel taken van je over. Zo is bij het bedrag inbegrepen: reservering bij het CBR, btw en natuurlijk koffie en een koek.

Code 95

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs C en D en voor beroepschauffeurs geldt het als verplichte nascholing om hun vakbekwaamheid te behouden. Bij NuVrachtwagen kun je deze verplichte code 95 nascholing gedeeltelijk thuis volgen via een speciaal ontwikkelde E-Learning. Binnen 10 dagen volgt dan een praktijkles. Meer over code 95 lees je op onze website.

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Meld je aan en haal het RV1 examen binnen 1 dag!

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, moet je eerst het RV1 theorie examen met succes afronden. Dat lukt je met de hulp van NuVrachtwagen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wanneer jij aan de slag mag. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je mag ons altijd even bellen via 085 064 53 89, of stuur een e-mail naar  Info@nuvrachtwagen.nl.

Hoogste slagingspercentage met succesgarantie!

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda