RV1 theorie examen - Binnen 1 dag halen

kosten vrachtwagen theorie
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Waarom steeds meer mensen binnen 1 dag het RV1 examen halen bij NuVrachtwagen?

Wil jij rijbewijs C halen? Dan moet je het RV1 theorie examen met succes afronden. Bij NuVrachtwagen haal je het examen binnen 1 dag. Zodat jij snel de weg op kunt!

Slaag voor het RV1 examen binnen 1 dag
Persoonlijke aandacht voor iedereen
Alles in 1 pakket
Ook op zaterdag mogelijk
Hoogste slagingspercentage van Nederland
Geen wachtrijen
Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
Alles wordt voor jou geregeld
We bieden een totaalpakket aan
Bespaar tijd met onze effectieve E-Learning

100% Succesgarantie

Vrachtwagen Theorie behaald

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

100% Succesgarantie

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

5/5

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een..“

Jeremy

5/5

“Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!! Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg”

 

Jan

5/5

“Meerdere keren bij een andere opleider geprobeerd en helaas niet gehaald, 1x mee gedaan met de curcus van nuvrachtwagen.nl en direct geslaagd met 4 foutjes!”

Wesley

Tommy
5/5

Goeie theorieles en direct examen!! Die Ali ( de docent) is helemaal top qua lesgeven. Ik raad NuVrachtwagen dan ook zeer aan als je moeite hebt met leren.

Tommy

5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5

Zeer goeie cursesleiders! Duidelijke uitleg waarmee je veel kan om je examen in te gaan! Echt een aanrader!!!

 

Camiel

5/5

Rv1 en V2C beide in 1 keer gehaald via nuvrachtwagen. Aankomende week hopelijk in 1 keer v3C. Zeker een aanrader, in 1 ochtend wordt het gewoon goed en duidelijk erin gepraat.

Jan Hein

Bij de RV1 theorie leer je over gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en werking van de voertuigtechniek. RV1 wordt daarom ook wel ‘Vakbekwaamheid deel 1, verkeer en techniek light’  (RV1-light) genoemd. Bij het RV1 examen kun je vragen verwachten als: ‘Waarmee wordt de turbocompressor gekoeld?’ en ‘Wat moet de chauffeur regelmatig aan de banden controleren?’. Het examen bestaat voor een groot deel uit meerkeuzevragen.

Hoeveel vragen heeft het RV1 examen? Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen en hiervoor heb je 75 minuten te tijd. En hoeveel fouten mag je maken? Je mag maximaal 13 fouten hebben hierbij heb moet je dus minimaal 52 vragen goed hebben beantwoorden om het CBR examen positief te kunnen afronden.

De andere twee onderdelen van het theorie-examen voor rijbewijs C sluiten nauw op elkaar aan. V3C met code 95 omvat dezelfde onderwerpen als V2C, maar dan in de vorm van praktijkvragen in plaats van theorievragen. De onderwerpen van V2C en V3C met code 95 zijn als volgt:

 • Veiligheidsaspecten;
 • Milieuaspecten;
 • Relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer;
 • Relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.

Uiteraard kun je bij ons ook deze theorie-examens halen.

Je kan het RV1 examen in één dag halen, omdat wij gebruikmaken van een effectieve lesmethode. Er zijn bijvoorbeeld geen boeken nodig en urenlang studeren hoef je ook niet te doen. Wij zetten vol in op persoonlijke aandacht, kennis, ervaring, begeleiding en kwaliteit. Jij leert bij ons alles wat je moet weten voor je theorie-examen en meer. Niet alleen om te slagen, maar bovenal om een goede vrachtchauffeur te worden en de regels te kennen.

Na het behalen van je vrachtwagen theorie ben je er natuurlijk nog niet. Wij begeleiden je verder op je weg naar rijbewijs C. Zo gaan we samen op zoek naar de juiste rijschool voor het praktijkgedeelte. Tot slot kunnen we je helpen bij het vinden van een baan.

Wij bieden de dagcursus RV1 theorie aan op diverse locaties in Nederland. Waar je ook woont in Nederland, er is altijd wel een locatie te vinden in de buurt van jouw woonplaats. In de volgende plaatsen kun je bij ons terecht:

 • Den Haag;
 • Utrecht;
 • Amsterdam;
 • Goes;
 • Eindhoven;
 • Zwolle;
 • Leeuwarden.

Voor slechts € 250,- kun jij het RV1 examen in 1 dag halen. Wanneer jij je bij ons aanmeldt, nemen wij veel taken van je over. Zo is bij het bedrag inbegrepen: reservering bij het CBR, btw en natuurlijk koffie en een koek.

Code 95

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs C en D en voor beroepschauffeurs geldt het als verplichte nascholing om hun vakbekwaamheid te behouden. Bij NuVrachtwagen kun je deze verplichte code 95 nascholing gedeeltelijk thuis volgen via een speciaal ontwikkelde E-Learning. Binnen 10 dagen volgt dan een praktijkles. Meer over code 95 lees je op onze website.

Vrachtwagen theorie

Vrachtwagen theorie examen halen?

Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

100% Succesgarantie

Meld je aan en haal het RV1 examen binnen 1 dag!

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, moet je eerst het RV1 theorie examen met succes afronden. Dat lukt je met de hulp van NuVrachtwagen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wanneer jij aan de slag mag. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je mag ons altijd even bellen via 085 064 53 89, of stuur een e-mail naar  Info@nuvrachtwagen.nl.

100% Succesgarantie

Kaart Nederland

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda