Code 95 Leeuwarden

Nuvrachtwagen - code 95 in Leeuwarden

Wil je code 95 in Leeuwarden halen? Dan zit je goed bij NuVrachtwagen. Volgens de wet ben je als beroepsmatig vrachtwagenchauffeur verplicht om iedere 5 jaar, 35 uur aan nascholing te doen. We snappen dat je dat graag doeltreffend wil afronden. Daarom maken we het je graag gemakkelijk bij het behalen van je code 95 in Leeuwarden. 

  • Snel jouw code 95 in Leeuwarden behalen! 
  • Simpele, duidelijke, effectieve lesmethode 
  • Ons team regelt alles voor je 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Geen wachtrijen 
  • Veel tijd besparen dankzij e-learning 
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland 


Code 95 opleiding in Leeuwarden: locatie of e-learning
 

Bij NuVrachtwagen vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen manier kan leren. Daarom bieden we een diversiteit aan leermogelijkheden. Graag zoveel mogelijk vanuit thuis doen? Dan is e-learning echt iets voor jou. Liever samen met andere cursisten in de praktijk leren? Doe dan een code 95 opleiding in Leeuwarden. Je kunt ook combineren als dat beter bij je past. Na afronden van de cursus kun je de kwalificatie aanvragen. 

Code 95 Leeuwarden: waarom bij ons halen? 

De ervaren instructeurs van NuVrachtwagen weten wat nodig is om jou snel en doeltreffend de lesstof eigen te maken. Middels gestructureerde lesmethodes kiezen we voor een aanpak die écht werkt. Geen onnodige leerstof of langdradige besprekingen, maar focus op het afronden van je doel: het behalen van code 95 in Leeuwarden! Al duizenden cursisten gingen je voor en behaalden de nodige papieren om professioneel vrachtwagen te mogen rijden. 

Haal code 95 in Leeuwarden bij NuVrachtwagen 

Code 95 cursus in Leeuwarden behalen? Bij NuVrachtwagen helpen we je graag om rechtstreeks op dat papiertje af te gaan! Niet voor niets staan we bekend om onze hoge slagingspercentages. Bekijk onze website voor alle cursusmogelijkheden voor code 95 in Leeuwarden, of neem contact met ons op voor hulp of vragen. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 064 53 89 of per e-mail via info@nuvrachtwagen.nl. 

Hoogste slagingspercentage van Nederland

5/5

5/5

5/5

5/5

Reviews

unnamed 3
5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

unnamed 2
5/5

“Geweldige uitleg duidelijk en elke vraag die behandeld word komt overheen met de cbr vragen al met al top bedrijf en goede uitleg 👌🏽👌🏽👌🏽”

 

Lars Cruiming

unnamed 1
5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

unnamed
5/5

Kishan is de beste!! Duidelijk uitleggen! Geduld! hij is gewoon complete package! Ik zou kiezen om bij hem in de klas te zitten 🙏🏽❤️💯 En ik zou iedereen vertellen hoe goed Nuvrachtwagen is! 

August Brown

pexels brett sayles 1073097
5/5

“Super Cursussen!!!!!! Alle 3 de examens in 1x behaalt, zonder vooraf te leren en zonder voorkennis. Jeremy en Hellen Super bedankt !!!”

Wouter

Eveline
5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

355423601 289528336846843 3080995764064613990 n
5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

unnamed 4
5/5
Binnen 1 maand alle 3 de theorieën gehaald van de vrachtwagen, les wordt goed gegeven fijne sociale mensen, raadt het iedereen aan !
 

Reinhard Ballast