Vrachtwagen theorie in Enschede halen?

€330
€250
INCL. BTW AND EXAMEN

Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nuvrachtwagen.nl

Vrachtwagen theorie in Enschede halen bij NuVrachtwagen

Waarom kiezen voor NuVrachtwagen voor het behalen van je vrachtwagen theorie in Enschede? De voordelen op een rij:

 • Je slaagt binnen een dag voor elk onderdeel
 • Geen wachttijd
 • Persoonlijke aandacht
 • Simpele en effectieve lesmethode
 • Alles in 1 pakket
 • Alles wordt van A tot Z geregeld

Ben jij de volgende geslaagde?

Facebook

“ Super korte maar krachtige les gehad in de ochtend en in de middag gelijk op voor examen iedereen geslaagd  👍

Google

“Ben voor alle 3 geslaagd in een keer en ze zijn de goedkoopste en beste van nl ! “

Google

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een manier dat je het gewoon leuk vindt om te leren. Thanks bro voor alles👍“

Facebook

“ Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!!
Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg
Zeker een enorme aanrader“

Facebook

“ Super korte maar krachtige les gehad in de ochtend en in de middag gelijk op voor examen iedereen geslaagd  👍

Google

“Ben voor alle 3 geslaagd in een keer en ze zijn de goedkoopste en beste van nl ! “

Google

“ Super top leraar. Ik heb normaal moeite met aandachtig te luisteren in de les. Dankzij de leraar ben ik gelijk in 1 keer geslaagd . Hij geeft les op een manier dat je het gewoon leuk vindt om te leren. Thanks bro voor alles👍“

Facebook

“ Top cursus gehad ik ben in 1X GESLAAGD!!
Zeer spontane docent en leuke manier van uitleg
Zeker een enorme aanrader“

Hoe werkt het?

 1. Kies de cursus die je wilt volgen.
 2. Kies de locatie waar je de Vrachtwagen Theorie Cursus bij wilt volgen.
 3. Kies de datum en vul je gegevens in. (LET OP! Voornamen en achternaam zoals beschreven in je paspoort)
 4. Doe een aanbetaling van €50,- zodat je 100% kunt deelnemen aan de cursus (niet verplicht).
 5. Wees aanwezig en let goed op, en slaag in 1 dag voor je vrachtwagen theorie.

Na aanmelding krijg je een factuur voor de afgenomen cursus. Wil je nog een andere cursus erbij nemen kies “boek meer” na een gekozen datum.

Kennis om een vrachtwagen te besturen

Voor het besturen van een vrachtwagen heb je zeer veel kennis nodig. Hierbij kun je onder andere denken aan kennis over de wetgeving, regelgeving, gedragsregels en de techniek. Bij Nuvrachtwagen.nl zijn enkel professionele mensen in dienst die jou kunnen helpen om alle lesstof voor het examen tot je te nemen. Je slaagt snel voor het examen, waardoor je ook snel kunt beginnen met de praktijklessen. Gemiddeld genomen kan je per dag een onderdeel van het theorie-examen van het CBR afronden. Je hebt dus snel je theorie in de pocket.

Uitleg vrachtwagen theorie
Vrachtwagen theorie Goes

Theoriepakket bestaande uit 3 onderdelen

Het behalen van je vrachtwagen theorie in Enschede kan veel tijd in beslag nemen. De kans is groot dat het zo lang duurt, omdat je het niet op de juiste manier aanpakt. Misschien leer je alleen uit het boek, kijk je filmpjes op internet of ben je al wekenlang bezig met het maken van een samenvatting van het theorieboek dat je online besteld hebt. Dat kan sneller! Je kunt bij ons terecht voor het behalen van je RV1, V2C en V43C vrachtwagen theorie. En dat binnen slechts een enkele dag, waardoor je snel verder kunt met het praktijk onderdeel van het vrachtwagenrijbewijs.

Lesstof en vragen

Als je kiest voor een cursus via ons, zorgen wij er voor dat jij alle benodigde stof beheerst voor jouw examen. Zo kun je dus alle examenvragen goed beantwoorden. De examens RV1 en VC2 hebben 50 meerkeuzevragen waarvan je er 40 goed moet hebben. Het V3C examen heeft 45 praktijkvragen.

Geen boeken nodig

Het mooie aan de theoriecursussen die wij aanbieden, is het feit dat je in tegenstelling tot de meeste andere gevallen, helemaal geen boeken nodig hebt. Je hoeft helemaal niet meer te blokken of te studeren. Je leert alles wat je maar moet weten onder persoonlijke aandacht, waardoor het gemakkelijk is om alle stof tot je te nemen. Hierbij is het bieden van kwaliteit ten alle tijde het grootste streven. Naar onze mening heb je de vrachtwagen-theorie niet nodig voor het slagen voor je examen bij het CBR, maar wel om een goede chauffeur te worden. En uiteraard ook om te bewijzen dat je de regels kent die je moet kennen om in alle veiligheid een vrachtwagen te kunnen besturen. Dát is waar we het allemaal voor doen.

Succes garantie

Wanneer je goed meedoet en op tijd aanwezig bent, is de kans groot dat je de zelfde dag nog slaagt voor je theorie-examen. Lukt het toch niet? Doordat wij succes garantie aanbieden, kun je de cursus(sen) opnieuw volgen. Zodra je nog een keer examen wilt doen bij het CBR, hoef je alleen nog maar de examenkosten en de aanvraagkosten te betalen.

Je vrachtwagenopleiding halen? Meld je nu aan bij NuVrachtwagen!

Direct aanmelden

Kosten

Nadat jij je aangemeld hebt voor de cursus voor het behalen van je vrachtwagen theorie in Enschede, is het tijd om na te denken over de betaling. Je betaalt €330-, per dagdeel. Het is mogelijk om contant te betalen op de dag zelf, maar je kunt ook een vooruitbetaling van € 50-, doen via iDeal, en de rest op de dag zelf contant betalen. Het is ook mogelijk om gelijk na aanmelding te betalen met iDeal. Let op: het is niet mogelijk om te pinnen op de cursuslocatie. Neem indien je nog niet het volledige bedrag hebt betaald, voldoende contant geld mee naar de cursusdag.

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen je compleet. Het bedrag dat je betaalt is inclusief drankjes, hapjes, een CBR reservering en BTW. Wij reserveren je vrachtwagentheorie examen bij het CBR in Enschede, maar ook alles wat daar bij komt kijken. Daar heb jij verder dus geen omkijken meer naar, waardoor jij je kunt focussen op aanstaande examen. Wel zo prettig!

Vrachtwagen opleiding

Eerste stap van het proces

Bij het besturen van vrachtwagens is het zo, dat je de theorie examens eerst gehaald moet hebben voordat je met de praktijklessen begint. Je kunt het behalen van je vrachtwagen theorie in Enschede dan ook zien als een mooie eerste stap in een toch wel lang proces van het behalen van je vrachtwagen rijbewijs in Enschede. Na het behalen van dit examen, moet je voor het behalen van je rijbewijs ook nog slagen voor het praktijkgedeelte van het examen. Ook hier kunnen wij jou mee helpen. Bovendien staan we voor jou klaar voor de medische keuring en helpen je met zoeken naar een goede rijschool waar jij je prettig bij voelt.

Wanneer je de aanmelding bij een rijschool regelt via ons, krijg je één rijles gratis. Wel zo prettig! Wist je dat je bij veel rijscholen korting krijgt als je een cursist van NuVrachtwagen was, omdat zij weten dat de theorie volledig in orde is? Ook voor baanbemiddeling na het behalen van je rijbewijs kun je ons gerust inschakelen. We hebben namelijk contact met verschillende grote vervoersbedrijven, binnen ons netwerk zijn altijd goede chauffeurs nodig.

 

Goede voorbereiding

We vragen je niet om boeken mee te brengen naar de theoriecursus. We vragen alleen aan je of je uitgerust naar de theoriedag kunt komen. Uiteraard willen we graag dat je in staat bent om optimaal te presteren, zodat je alle vrachtwagen theorie in Enschede tot je kunt nemen die je tijdens de rest van je loopbaan als vrachtwagenchauffeur nodig hebt. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw eigen tempo. Iedereen is immers anders en beschikt over een eigen manier van leren. Daar passen wij ons zonder enige problemen op aan.

 

Meld je aan voor de cursus

Wil jij jouw vrachtwagen theorie examen ook in één dag behalen in Enschede, zonder wekenlang in de boeken te zitten? Vraag direct een cursus aan! Door onze intensieve begeleiding zorgen wij er voor dat je alle kennis beheerst om het examen goed af te ronden. Daarna kun je verder met het halen van je vrachtwagen rijbewijs bij het CBR in Enschede. Je krijgt persoonlijke aandacht en alles wordt voor jou geregeld, zodat jij je in alle rust kunt voorbereiden op het examen bij het CBR en het halen van je rijbewijs.

Wil je weten of het leren van de vrachtwagen theorie moeilijk is, of heb je een andere vraag over wat we kunnen betekenen tijdens het behalen van het rijbewijs? Neem gerust contact op voor meer informatie. Je kunt contact opnemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of te bellen naar 085 064 53 89. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Direct aanmelden

WhatsApp chat